x-tra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) canon δεν θα ηθελα γιατι με την ανιπροσωπεια δεν ειχα καλες στιγμες και απο οτι ειδα αυτος ειναι εξιδευκευμενος γι εκτυπωση φωτογραφιων. δεν με καει να βγαζω συχνα φωτογραφιες που και που ομως απο καμια θα βγαζω σε Epson τι θα προτεινεται ? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου από x-tra
georgeole Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, x-tra είπε canon δεν θα ηθελα γιατι με την ανιπροσωπεια δεν ειχα καλες στιγμες και απο οτι ειδα αυτος ειναι εξιδευκευμενος γι εκτυπωση φωτογραφιων. δεν με καει να βγαζω συχνα φωτογραφιες που και που ομως απο καμια θα βγαζω σε Epson τι θα προτεινεται ? Ισχύει αυτό που επεσήμανες κι εσύ ο ίδιος: Δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Εκτός αν εσύ χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, πχ ethernet, οπότε έχεις κριτήριο να διαλέξεις. ΥΓ Όντως η αντιπροσωπεία της Canon είναι σαν το ψυγείο του Χατζηχρήστου στην ταινία: ΒΟΥΙΖΕ!!!😄 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου από georgeole
x-tra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου παιδια λιγο με αγχωσατε παντως με τους Ink tank της epson θα πρεπει καθε εβδομαδα να εκτυπωνω κατι για να μην βουλωνουν τα ακροφυσια ? δεν εχω συχνα εκτυπωσεις εντωμεταξυ περασα απο ενα μαγαζι με μελανια και μου λεει μην παρεις Ink tank, να κοιτα εδω ποσους εχω για επισκευη !! και μου δειχνει μια στοιβα με Espon L3251, L3260 ολα με βουλωμενες κεφαλες Λεω μαστορα ποσο παει η επισκευη μου λεει 50 ευρω!! οποτε λεω να παω σε ασπρομαυρο πολυμηχανημα laser να μην εχω τετοια θεματα ειδα κατι brotherακια της ταξης των 150 euros και μου φανηκαν καλα. και αναλωσιμα αρκετα οικονομικα
georgeole Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 22 λεπτά πριν, x-tra είπε παιδια λιγο με αγχωσατε παντως με τους Ink tank της epson θα πρεπει καθε εβδομαδα να εκτυπωνω κατι για να μην βουλωνουν τα ακροφυσια ? δεν εχω συχνα εκτυπωσεις εντωμεταξυ περασα απο ενα μαγαζι με μελανια και μου λεει μην παρεις Ink tank, να κοιτα εδω ποσους εχω για επισκευη !! και μου δειχνει μια στοιβα με Espon L3251, L3260 ολα με βουλωμενες κεφαλες Λεω μαστορα ποσο παει η επισκευη μου λεει 50 ευρω!! οποτε λεω να παω σε ασπρομαυρο πολυμηχανημα laser να μην εχω τετοια θεματα ειδα κατι brotherακια της ταξης των 150 euros και μου φανηκαν καλα. και αναλωσιμα αρκετα οικονομικα Ε καλά, δεν είναι και το τέλος του κόσμου μια εκτύπωση την εβδομάδα. Αφού θέλεις να τυπώνεις φωτο, το αντίτιμο που χρειάζεται να πληρώνεις είναι σε λογικά πλαίσια. Οι Brother που αναφέρεις είναι εντελώς άλλης κατηγορίας/φιλοσοφίας μονόχρωμα μηχανήματα. Κατά συνέπεια: α) Αποφασίζεις αν θέλεις χρώμα ή όχι. β) Αν θέλεις χρώμα και φωτο, πήγαινε σε ink tank. γ) Αν δεν χρειάζεσαι χρώμα, οι Brother είναι στη θέση τους και σε περιμένουν.
x-tra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου νομιζω θα συμβιβαστω να μην εχω χρωμα Brother λοιπον !! ποιον ομως ?
georgeole Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 10 ώρες πριν, x-tra είπε Brother λοιπον !! ποιον ομως ? Νομίζω ότι ο Brother HL-L2442DW είναι ένα πλήρες πακέτο με συμβατά των 15€ για 2.600 σελίδες.
x-tra Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 1 ώρα πριν, georgeole είπε Νομίζω ότι ο Brother HL-L2442DW είναι ένα πλήρες πακέτο με συμβατά των 15€ για 2.600 σελίδες. απλος εκτυπωτης ειναι. εγω θελω πολυμηχανημα
georgeole Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 4 ώρες πριν, x-tra είπε απλος εκτυπωτης ειναι. εγω θελω πολυμηχανημα Συγνώμη, επανέρχομαι με τον Brother MFC-L2800DW.
georgeole Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 1 ώρα πριν, x-tra είπε Ωραίο φαίνεται παίρνει αναλώσιμα συμβατά ? Θέλει ρώτημα; 35€ για 3.000 σελίδες. Επίσης θα χρειάζεσαι και συμβατό drum των 30€ για κάθε 15.000 σελίδες.
georgeole Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, x-tra είπε ουτε σε 10 χρονια δεν θα κανω τοσες πολλες Τα νούμερα αυτά είναι ονομαστικά: αναφέρονται σε 5% επικάλυψη της σελίδας. Στην πράξη, οι 1.000 ονομαστικές σελίδες αντιστοιχούν (ανάλογα με την κατανάλωση τόνερ/μελανιού) συνήθως σε 300-600 πραγματικές σελίδες. Η παρακάτω εικόνα θα βοηθήσει: Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου από georgeole
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα