Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώθηκε η διαδικασία για το Gigabit Voucher που έρχεται το Σεπτέμβριο

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
3 hours ago, Ntinaras said:

Το γραφει ξεκαθαρα? Γιατι το quote λεει απλα να μην εχουν παρει επιδοτηση.

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων των επιτηδευματιών) και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των περιοχών παρέμβασης και δεν διαθέτουν ήδη ευρυζωνική σύνδεση με ταχύτητα download μεγαλύτερη των 100 Mbps. Όσον αφορά στους επιτηδευματίες και τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να είναι ωφελούμενοι της δράσης θα πρέπει να δραστηριοποιούνται στους τομείς του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 1 του Κανονισμού (ΕΚ) 1407/2013 τηρουμένων, επίσης, των ορίων για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας).
Η δράση είναι τεχνολογικά ουδέτερη και η ενίσχυση θα διατίθεται σε συνδέσεις οποιασδήποτε τεχνολογίας που καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις της υπηρεσίας. Δικαιούχοι της δράσης θα είναι τα φυσικά πρόσωπα και οι μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν λάβει επιδότηση στο πλαίσιο της δράσης SFBB.
Δημόσια Διαβούλευση για τη δράση Gigabit Voucher Scheme | Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (mindigital.gr)

3 hours ago, dj_takis said:

Όσον αφορά αυτό... Έχουν ανακοινώσει κάτι παρόμοιο, για το upload τουλάχιστον, οι άλλοι πάροχοι; Η λογική λέει ότι θα ακολουθήσουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και δεν έχω ακούσει αν θα είναι για νέους συνδρομητές, ή θα περάσει σε όλους. 

Δεν έχουν ανακοινώσει αλλά είναι σχεδόν αυτονόητο ότι θα δώσουν κι αυτοί.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την διαθεσημότητα να βαλω οπτική ίνα νοβα αλλά περίμενα το voucher,  εαν κάνω συμβόλαιο , θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω μετά το voucher για να κόψω κόστος στο συμβόλαιό μου? 

• Super Moderators
2 hours ago, U got bugged said:

Έχω την διαθεσημότητα να βαλω οπτική ίνα νοβα αλλά περίμενα το voucher,  εαν κάνω συμβόλαιο , θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω μετά το voucher για να κόψω κόστος στο συμβόλαιό μου? 

Ναι, αλλά θα πρέπει να βάλεις 100αρα το πολύ.

• Super Moderators
4 minutes ago, U got bugged said:

Δηλαδή αμα βάλω την 300αρα της Νova , τότε δεν ? 

Το γράφω 3 posts πιο πάνω, bold+υπογραμμισμένο κείμενο.

2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Το γράφω 3 posts πιο πάνω, bold+υπογραμμισμένο κείμενο.

100 αρα δεν εχω , είτε τρώω την βαρεμαρα των 30 mbps με speedbooster είτε βαζω 300αρα ..

• Super Moderators
1 minute ago, U got bugged said:

100 αρα δεν εχω , είτε τρώω την βαρεμαρα των 30 mbps με speedbooster είτε βαζω 300αρα ..

Υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, όλο και κάποια ανακοίνωση θα έχουμε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τι έγινε έχουμε τίποτα νεότερο?

Γιατί κάποιοι λέγανε ότι κάτω από 300αρα σύνδεση δεν θα μπορείς να κάνεις αίτηση για το εν λόγο voucher.

Έχουμε τίποτα νεότερο όσο αφορά τα δικαιολογητικά που θέλει και από ποιες ταχύτητες και πάνω μπορούμε να μπορούμε αίτηση?

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 1-1-2025: Καταργείται ο Ειδικός Φόρος Σταθερής Τηλεφωνίας που ανέρχεται σε 5% για συνδέσεις οπτικής ίνας με ταχύτητες άνω των 100Mbps. (ανακοινώθηκε στην ΔΕΘ)

Επεξ/σία από Eyedentify
  • Like 1

• Super Moderators

Μέσα στο μήνα μάλλον θα βγει και το κουπόνι, έχουν αρχίσει να λένε ημερομηνία άρθρα σε κάποια sites.

Φθηνότερο ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων με voucher από 15 Σεπτεμβρίου | Business Daily

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...