Προς το περιεχόμενο

Αντιπροσωπεία Honda για βαθμονόμηση ηλεκτρικού τιμονιού

csontheline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω honda jazz 2017 δεξιοτίμονο. Το τιμόνι κεντράρει ελαφρώς αριστερά, με αποτέλεσμα όταν το φέρνω στην ευθεία να κόβει δεξιά και να μην μπορώ να πάω ευθεία (όχι τραγικό, αλλά απόλυτα σπαστικό). Το πήγα για ευθυγράμμιση όταν άλλαξα λάστιχα, αλλά μου το κατέβασε ο λαστιχάς λέγοντάς μου ότι δεν χρειάζεται (του το έδειξε το μηχάνημα). Όταν του εξήγησα το πρόβλημα και το πήρε μια βόλτα, επιβεβαίωσε ότι τραβάει και μου είπε ότι χρειάζεται καλιμπράρισμα το ηλεκτρικό τιμόνι, μόνο η αντιπροσωπεία μπορεί να συνδεθεί στον εγκέφαλο να το μηδενίσει στο κέντρο.

Η εδώ αντιπροσωπεία είναι για τα ανάθεμα, δεν ξέρουν την τύφλα τους. Όταν τους το ανέφερα με κοιτούσαν σαν χάνοι. Τελικά τους το άφησα και πήγαν τα ταγάρια και το έκαναν ευθυγράμμιση στο απέναντι λαστιχά τους. Φυσικά το πρόβλημα παρέμεινε, αλλά δεν είχα χρόνο να πάω να τους ξεχέσω. (από πληροφορίες, ο αντιπρόσωπος έχει πάρει μόνο τις πωλήσεις, το συνεργείο δεν είναι πιστοποιημένο)

Αν είχαμε το μηχάνημα, θα το έκανε ο μηχανικός μου (που είναι τσακάλι, είναι από την Ελλάδα).

Καθώς θα είμαι Ελλάδα (Αθήνα, αλλά δεν αποκλείω και άλλες πόλεις πάνω στην ΠΑΘΕ) για ένα διάστημα το καλοκαίρι, ψάχνω έμπιστο συνεργείο που να γνωρίζει και να μπορεί/θέλει να ασχοληθεί.

Παίρνω στον Σαρακάκη από χθες. Όσο απάντησε σε εσάς, τόσο απάντησε και σε εμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 minutes ago, 2MM said:

Σε αυτό έπαιρνα, αλλά 🤦‍♂️, τελικά έπρεπε να περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπο για να με παραπέμψει στο τμήμα των συνεργείων. Και τελικά μου είπαν να πάρω σε άλλο τηλέφωνο (του συνεργείου που με βολεύει).

Δεν έχουν ξανακάνει τέτοιο πράγμα σε δεξιοτίμονο, αλλά η διαδικασία -λογικά- είναι η ίδια.

Κόστος 35€+φπα, οτιδήποτε άλλο είναι εξτρά (πχ ευθυγράμμιση).

4 ώρες πριν, csontheline είπε

Η εδώ αντιπροσωπεία είναι για τα ανάθεμα, δεν ξέρουν την τύφλα τους. Όταν τους το ανέφερα με κοιτούσαν σαν χάνοι. Τελικά τους το άφησα και πήγαν τα ταγάρια και το έκαναν ευθυγράμμιση στο απέναντι λαστιχά τους.

Σε ποια χωρα εγινε αυτο ?

2 ώρες πριν, csontheline είπε

Κόστος 35€+φπα, οτιδήποτε άλλο είναι εξτρά (πχ ευθυγράμμιση).

Τουλαχιστον αυτοι φαινεται να ξερουν . Θα δειξει .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...