kotzak2017 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Καλημερα τον τελευταιο καιρο και μετά από αναβάθμιση σε ios 17 ,άρχισαν να εμφανίζονται οι τηλ.κλήσεις ,όλων σε όλους! 'Εχουμε 5 συσκευές στην οικογένεια και όλοι βλεπουν τις κλήσεις των άλλων με αποτέλεσμα από ενα σημείο και μετά να γίνεται μεγάλο μπέρδεμα. Όλες οι συσκευες ειναι κάτω απο το ίδιο APPLE ID και προφανώς αυτό δημιουργεί το θέμα. Μεχρι τωρα όμως αυτό δεν συνέβαινε. Γνωρίζει κάποιος πως λύνεται το πρόβλημα; Έχω δοκιμάσει πολλές απο τις λύσεις που προτείνονται στο ίντερνετ χωρίς όμως απότελεσμα. Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια!! 1
Λύση J0hn82 Δημοσ. 28 Μαϊου Λύση Δημοσ. 28 Μαϊου Αυτό είναι τελείως λάθος για πολλούς λόγους. Φτιάχνεις ένα Apple ID για κάθε μέλος της οικογένειας και μετά χρησιμοποιείς το Family Sharing https://www.apple.com/family-sharing/ 1
kotzak2017 Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το γνωρίζω. Το βασικό μου θέμα ειναι ότι με αυτόν τον τρόπο χάνω την κοινή χρήση του find my phone.Ιδιαίτερα του play sound το οποίο χρησιμοποιουμε πολύ. Σε καθε περιπτωση αν δεν βρω λυση θα κάνω ξεχωριστά ID. και βεβαια παραμενει το ερωτημα ,γιατι δεν συνεβαινε μεχρι τωρα. Σε ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Μαϊου από kotzak2017
J0hn82 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Πως το χρησιμοποιείς; Εξήγησε το… Για τον συγχρονισμό λογικά πας στα iCloud settings και κλείνεις το Phone & FaceTime. Σίγουρα δεν είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί όπως το χρησιμοποιείς.
kotzak2017 Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Περισσοτερο με πρακτικο τροπο,πχ μου παταει το play sound η γυναικα μου οταν δεν εχω δει μια επειγουσα κληση της ή καποιο σημαντικο μηνυμα- κυκλοφορω παντα με μοτοσυκλετα. Επισης πολλες φορες τα παιδια χανουν το κινητο τουσ μεσα στο σπιτι και τους παταω sound (αν εχεις 13χρονο και 14χρονη ισως καταλαβαινεις .......) Το κλεισιμο phone και facetime το εχω κανει αλλά δεν λυθηκε το θεμα. Επεξ/σία 29 Μαϊου από kotzak2017
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα