GreekGames Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Λοιπών έχω απάντηση κάτι που δεν είπα είναι ότι το κινητό το έχω πάρει από Αμερική ,που απορρίφθηκε το κινητό και θα μου το στείλουν πίσω διότι δεν παίρνουν την αμερικανική έκδοση.Βεβαια αυτό δεν το αναφέρει κάπου αλλά μπορεί να έπρεπε να ρωτήσω πριν το στείλω
efib Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Όντως δεν αναφέρεται πουθενά αυτό. Τουλάχιστον δεν έχασες πολύ χρόνο και δεν ταλαιπωρηθηκες. 1
GreekGames Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Ήρθε σχετικά σύντομα παρέλαβα την Δευτέρα με αρκετά προστατευτικά,φυσαλίδες και κουτί της flip
Sebu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Διαβαζω αρκετα ποστς που αφορουν επαναγορα συσκευης απο τη flip. Εχει καποιος εμπειρια να αγορασε κινητο απο τη flip να μας πει αν ερχεται κινητο (λχ iphone) και οχι πετρες μεσα και αν ειναι στην κατασταση/ποιοτητα που αναφερουν. Επισης αν εχει ελεγξει καποιος το imei της συσκευης οτι οντως ειναι οκ και δεν ειναι καποιο κλεμενο ή κατι παρομοιο.
Vasilisro Δημοσ. χθες στις 03:27 μμ Δημοσ. χθες στις 03:27 μμ Στις 9/12/2024 στις 10:06 ΜΜ, Sebu είπε Διαβαζω αρκετα ποστς που αφορουν επαναγορα συσκευης απο τη flip. Εχει καποιος εμπειρια να αγορασε κινητο απο τη flip να μας πει αν ερχεται κινητο (λχ iphone) και οχι πετρες μεσα και αν ειναι στην κατασταση/ποιοτητα που αναφερουν. Επισης αν εχει ελεγξει καποιος το imei της συσκευης οτι οντως ειναι οκ και δεν ειναι καποιο κλεμενο ή κατι παρομοιο. Εγώ έκανα μια παραγγελία από την φλιπ ένα ιφον 12 ήρθε κανονικα σε πολύ ωραίο και νικοκιρςμενο κουτί σε πολύ καλή κατάσταση με 100% υγεία μπαταρία. Μετά από ένα μήνα μου εμφανίζει ένα πρόβλημα και θέλω να το στείλω πίσω για να μου το φτιάξουν με την εγγύηση που έχει θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει τι παίζει με την εγγύηση
Sebu Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ 30 minutes ago, Vasilisro said: Εγώ έκανα μια παραγγελία από την φλιπ ένα ιφον 12 ήρθε κανονικα σε πολύ ωραίο και νικοκιρςμενο κουτί σε πολύ καλή κατάσταση με 100% υγεία μπαταρία. Μετά από ένα μήνα μου εμφανίζει ένα πρόβλημα και θέλω να το στείλω πίσω για να μου το φτιάξουν με την εγγύηση που έχει θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει τι παίζει με την εγγύηση Αν επιτρεπεται τι προβλημα σου εμφανισε? Λογω χρησης δικης σου ή ξαφνικα κατι τα εφτυσε λχ οθονη, ηχειο κτλ?
Vasilisro Δημοσ. χθες στις 04:12 μμ Δημοσ. χθες στις 04:12 μμ 12 λεπτά πριν, Sebu είπε Αν επιτρεπεται τι προβλημα σου εμφανισε? Λογω χρησης δικης σου ή ξαφνικα κατι τα εφτυσε λχ οθονη, ηχειο κτλ? Απλά εμφάνισε στησ τρεις πρώτες μέρες μια πολύ λεπτή γραμμή πάνω στην οθόνη η οποία εμένα με ενοχλούσε και ήθελα να μου το επισκευάσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα