alex723243 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους συμφορουμίτες, σκέφτομαι να πουλήσω το κινητό μου και έπεσε στην αντίληψή μου το flip.gr. Έχεις κάποιος εμπειρίες από το συγκεκριμένο site? https://flip.gr/ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2024 από alex723243
@topos Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, alex723243 said: Καλησπέρα στους συμφορουμίτες, σκέφτομαι να πουλήσω το κινητό μου και έπεσε στην αντίληψή μου το flip.gr. Έχεις κάποιος εμπειρίες από το συγκεκριμένο site? https://flip.gr/ Και εγώ το είδα πρόσφατα και δίνει καλουτσικη τιμή για το δικό μου( Poco x3 pro ~125ευρω.) Αλλά θα ενδιέφερε να ακούσω και εγώ καμία άποψη. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2024 από @topos 1
Payne83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Γνωρίζω άτομα που έχουν αγοράσει και έναν που έδωσε το δικό για πούλημα και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Έχει πολύ καλές κριτικές. 1
Λύση alex723243 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Πάντως βλέπω η έδρα της εταιρείας Είναι Ρουμανία, ότι και αν συμαίνει αυτό.
@topos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Τελικά δήλωσα να πουλήσω το δικό μου (Poco x3 pro στα 131), θα περάσει η κούριερ να το πάρει την ερχόμενη Τετάρτη. Ήθελα να ρωτήσω, εκτός από factory reset υπάρχει κάτι άλλο να κάνω για να σιγουρεψω ότι έχουν διαγραφεί μόνιμα όλα τα αρχεία μου?
alex723243 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Πριν το factory reset εγώ προσωπικά κάνω πάντα αφαίρεση τους λογαριασμούς από τις ρυθμίσεις (gmail,mi account κτλπ.) 1
dapostolidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Χρησιμοποίησα την υπηρεσία, πήραν ένα παλιό κινητό σε καλή τιμή, από την αρχική προσφορά που πήρα online έκοψαν 2€ κατά τον έλεγχο για κάποιο σημάδι χρήσης, ρωτάνε αν την αποδέχεται ο πελάτης ή όχι, επέλεξα τις 20 μέρες αποπληρωμή που δίνει μεγαλύτερη αποζημίωση, ακριβώς 20 ημερολογιακές ημέρες μετά τον έλεγχο έκαναν την κατάθεση και την επόμενη φάνηκε το ποσό στην τράπεζα. Μόνο μείον στην όλη διαδικασία η χρέωση €3,50 της τράπεζας για εισερχόμενο έμβασμα από εξωτερικό για το οποίο όμως δεν ευθύνεται η flip. 2
GreekGames Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Άρα λέτε ότι είναι αξιόπιστο σάιτ.Δεν υπάρχει περίπτωση να μου φάνε το κινητό μιλάω και πώληση κινητού Στις 21/6/2024 στις 4:15 ΜΜ, @topos είπε Τελικά δήλωσα να πουλήσω το δικό μου (Poco x3 pro στα 131), θα περάσει η κούριερ να το πάρει την ερχόμενη Τετάρτη. Ήθελα να ρωτήσω, εκτός από factory reset υπάρχει κάτι άλλο να κάνω για να σιγουρεψω ότι έχουν διαγραφεί μόνιμα όλα τα αρχεία μου? Τελικά όλα καλά;
@topos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 10 hours ago, GreekGames said: Άρα λέτε ότι είναι αξιόπιστο σάιτ.Δεν υπάρχει περίπτωση να μου φάνε το κινητό μιλάω και πώληση κινητού Τελικά όλα καλά; Όχι, μου στείλανε E-mail ότι χρειαζετε αντικατάσταση η οθόνη και ότι θα με χρεωνανε 100ευρω οπότε στο σύνολο θα με πληρώνανε 30ευρω. Δεν δέχτηκα προφανώς γιατί η οθόνη δεν είχε κανένα προβλημα και μου το στείλανε πίσω(χωρίς χρέωση). Το μόνο θέμα που είχα είναι ότι εγώ τους το έστειλα μέσα στο κουτί του (μαζί με θήκη) και αυτοί μου το έστειλαν πίσω σε generic κουτί χωρίς την θήκη. Spoiler Βέβαια για να είμαι ειλικρινής το γράφουν στο site τους ότι δεν τους απασχολούν καθόλου τα γνήσια κουτιά/accessories οπότε μάλλον δικό μου λάθος.Αλλα που να πάει το μυαλό μου πως έπαιζε να μου ξανάρθει στα χέρια μου... 1
Vault13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Ιδιες τιμες δινουν και αυτοι, και εχει και συνεργαζομενες αλυσιδες. https://pandas.io/el-GR
GreekGames Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Vault13 είπε Ιδιες τιμες δινουν και αυτοι, και εχει και συνεργαζομενες αλυσιδες. https://pandas.io/el-GR Δεν ξέρω για αλλά κινητά εμένα πάντως σε αυτό το Λινκ όπως σε σε καταστήματα όπως πλαίσιο,Κωτσόβολος και iStorm παίρνουν το κινητό μου (iPhone 14 plus) από 200€ μέχρι 350€ ενώ η flip.gr το παίρνει 450€. και αυτός είναι ο μόνος θετικός και ύποπτος λόγος που ρωτάω 5 ώρες πριν, Vault13 είπε Ιδιες τιμες δινουν και αυτοι, και εχει και συνεργαζομενες αλυσιδες. https://pandas.io/el-GR Δεν ξέρω για αλλά κινητά εμένα πάντως σε αυτό το Λινκ όπως σε σε καταστήματα όπως πλαίσιο,Κωτσόβολος και iStorm παίρνουν το κινητό μου (iPhone 14 plus) από 200€ μέχρι 350€ ενώ η flip.gr το παίρνει 450€. και αυτός είναι ο μόνος θετικός και ύποπτος λόγος που ρωτάω Έχω κάνει αίτημα να έρθουν αύριο να το πάρουν μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω 1
marklar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Στις 24/11/2024 στις 11:11 ΜΜ, GreekGames είπε Δεν ξέρω για αλλά κινητά εμένα πάντως σε αυτό το Λινκ όπως σε σε καταστήματα όπως πλαίσιο,Κωτσόβολος και iStorm παίρνουν το κινητό μου (iPhone 14 plus) από 200€ μέχρι 350€ ενώ η flip.gr το παίρνει 450€. και αυτός είναι ο μόνος θετικός και ύποπτος λόγος που ρωτάω Δεν ξέρω για αλλά κινητά εμένα πάντως σε αυτό το Λινκ όπως σε σε καταστήματα όπως πλαίσιο,Κωτσόβολος και iStorm παίρνουν το κινητό μου (iPhone 14 plus) από 200€ μέχρι 350€ ενώ η flip.gr το παίρνει 450€. και αυτός είναι ο μόνος θετικός και ύποπτος λόγος που ρωτάω Έχω κάνει αίτημα να έρθουν αύριο να το πάρουν μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω Στο παίρνω εγώ λίγο παραπάνω αν είσαι Αθήνα 😜
GreekGames Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, marklar είπε Στο παίρνω εγώ λίγο παραπάνω αν είσαι Αθήνα 😜 Το έχω ηδη στείλει στην flip.gr και περιμένω πιστεύω μέχρι αύριο τον έλεγχο και ελπίζω να είναι όλα καλά,αλλιώς θα σε ενημερώσω αν όντως ενδιαφέρεσαι😁
piniout Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, GreekGames είπε Το έχω ηδη στείλει στην flip.gr και περιμένω πιστεύω μέχρι αύριο τον έλεγχο και ελπίζω να είναι όλα καλά,αλλιώς θα σε ενημερώσω αν όντως ενδιαφέρεσαι😁 Θα ήθελα να μάθω και εγώ στον έλεγχο τι έγινε! Γιατί θέλω και εγώ να στείλω κάτι!
GreekGames Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, piniout είπε Θα ήθελα να μάθω και εγώ στον έλεγχο τι έγινε! Γιατί θέλω και εγώ να στείλω κάτι! Προς τι το παρόν που λέει έλεγχος σε εξέλιξη,ακόμα δεν έχω κάποιο νέο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα