Tol1as Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, είμαι στη Νοβα εδω και κάποια χρόνια με απλή ADSL (εως 24+τηλεφωνία). Το διετές συμβόλαιο που είχα έληξε το Δεκέμβριο και απο τότε με έχουν πρήξει στα τηλέφωνα να ανανεώσω. Εγώ κάθε φορά τους έλεγα ότι δεν κάνω συμβόλαιο ξανά χωρίς FTTH, οπου απαντούσαν ΟΚ θα επικοινωνήσουμε μαζί σας γι αυτό. Φυσικά όλα τα επόμενα τηλέφωνα ήταν πάλι για το κλασσικό συμβόλαιο και κανένας δεν ήξερε για FTTH. Π Ο Τ Ε. Στο κατάστημα της Νοβα που ρωτούσα κανείς δεν ήξερε τίποτα μέχρι το Μάρτιο. Απο τότε δυστυχώς δεν ειχα χρόνο να ασχοληθώ μέχρι τώρα. Οι οπτικές έχουν περαστεί στους δρόμους και στην οικοδομή έσκαψαν κατω και έφεραν το καλώδιο σε όλους τους ορόφους με εξωτερική σωλήνα. Ήρθαν επίσης στο σπίτι και έβαλαν το κουτάκι στο μπαλκόνι. Τελευταία φορά ήρθε ένα συνεργείο πριν μία βδομάδα "να κάνει μια μέτρηση" στο κουτάκι του μπαλκονιου και μου είπαν θα χρειαστεί και για αυτό που εσκάψαν στην αυλή να ξαναέρθουν. Οπότε φτάνουμε στην ερώτηση του τίτλου: Πρέπει πρώτα να κάνω κάποιο συμβόλαιο για να κάνω αίτηση FTTH? Μπορώ να κάνω αίτηση χωρίς να είμαι δεσμευμένος? Θα ήθελα να πάρω τιμές απ'όλους τους παρόχους πριν δεσμευτώ. Επεξ/σία 28 Μαϊου από Tol1as Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Tol1as είπε Καλημέρα, είμαι στη Νοβα εδω και κάποια χρόνια με απλή ADSL (εως 24+τηλεφωνία). Το διετές συμβόλαιο που είχα έληξε το Δεκέμβριο και απο τότε με έχουν πρήξει στα τηλέφωνα να ανανεώσω. Εγώ κάθε φορά τους έλεγα ότι δεν κάνω συμβόλαιο ξανά χωρίς FTTH, οπου απαντούσαν ΟΚ θα επικοινωνήσουμε μαζί σας γι αυτό. Φυσικά όλα τα επόμενα τηλέφωνα ήταν πάλι για το κλασσικό συμβόλαιο και κανένας δεν ήξερε για FTTH. Π Ο Τ Ε. Στο κατάστημα της Νοβα που ρωτούσα κανείς δεν ήξερε τίποτα μέχρι το Μάρτιο. Μετά Οι οπτικές έχουν περαστεί στους δρόμους και στην οικοδομή έσκαψαν κατω και έφεραν το καλώδιο σε όλους τους ορόφους με εξωτερική σωλήνα. Ήρθαν επίσης στο σπίτι και έβαλαν το κουτάκι στο μπαλκόνι. Τελευταία φορά ήρθε ένα συνεργείο πριν μία βδομάδα "να κάνει μια μέτρηση" στο κουτάκι του μπαλκονιου και μου είπαν θα χρειαστεί και για αυτό που εσκάψαν στην αυλή να ξαναέρθουν. Οπότε φτάνουμε στην ερώτηση του τίτλου: Πρέπει πρώτα να κάνω κάποιο συμβόλαιο για να κάνω αίτηση FTTH? Μπορώ να κάνω αίτηση χωρίς να είμαι δεσμευμένος? Θα ήθελα να πάρω τιμές απ'όλους τους παρόχους πριν δεσμευτώ. Τι εννοεις συμβολαιο? Θες να δοκιμασεις πχ για ενα μηνα να δεις αν σ αρεσει αντι να βαλεις 12μηνη δεσμευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tol1as Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι εννοεις συμβολαιο? Θες να δοκιμασεις πχ για ενα μηνα να δεις αν σ αρεσει αντι να βαλεις 12μηνη δεσμευση? Όχι δε θέλω να δοκιμάσω. Στο τηλέφωνο μια κοπέλα μου είπε ότι πρέπει να κάνω αίτηση για να προχωρήσει το FTTH και χρειάζεται 45 μέρες μετά. Η ερώτηση μου αφορά το αν μπορώ να κάνω την αίτηση για να προχωρήσει το θέμα χωρίς να είμαι ήδη δεσμευμένος με συμβόλαιο (το οποίο έληξε το Δεκέμβριο για την ADSL. Αυτη τη στίγμη στη Νοβα απλά πληρώνω ανα μήνα και μπορω ανα πάσα στιγμή να πάω αλλού.) Αν δεν γίνεται αυτό θα πρέπει πρώτα να κλείσω με πάροχο διετία FTTH και μετα να προχωρήσει? Επεξ/σία 28 Μαϊου από Tol1as Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Ntinaras Δημοσ. 28 Μαϊου Λύση Share Δημοσ. 28 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Tol1as είπε Όχι δε θέλω να δοκιμάσω. Στο τηλέφωνο μια κοπέλα μου είπε ότι πρέπει να κάνω αίτηση για να προχωρήσει το FTTH και χρειάζεται 45 μέρες μετά. Η ερώτηση μου αφορά το αν μπορώ να κάνω την αίτηση για να προχωρήσει το θέμα χωρίς να είμαι ήδη δεσμευμένος με συμβόλαιο (το οποίο έληξε το Δεκέμβριο για την ADSL. Αυτη τη στίγμη στη Νοβα απλά πληρώνω ανα μήνα και μπορω ανα πάσα στιγμή να πάω αλλού.) Αν δεν γίνεται αυτό θα πρέπει πρώτα να κλείσω με πάροχο διετία FTTH και μετα να προχωρήσει? Μαλλον η κοπελα δεν ηξερε οτι εισαι ηδη συνδεδεμενος. Εμενα πηρε λιγοτερο συνολικα για να σκαψουν το πεζοδρομιο και το σπιτι. Οποτε παιζει σε λιγοτερο απο εβδομαδα να εισαι με οπτικη. Απλα κανε αιτηση να πας στον παροχο που θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tol1as Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μαλλον η κοπελα δεν ηξερε οτι εισαι ηδη συνδεδεμενος. Εμενα πηρε λιγοτερο συνολικα για να σκαψουν το πεζοδρομιο και το σπιτι. Οποτε παιζει σε λιγοτερο απο εβδομαδα να εισαι με οπτικη. Απλα κανε αιτηση να πας στον παροχο που θες. Απ'ότι καταλαβαίνω δλδ το 45ημερο χρειάζεται για τις εργασίες που εχουν ηδη γίνει, αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο αν ισχύει. Επεξ/σία 28 Μαϊου από Tol1as Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morticon Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Προκειμένου να περαστεί FTTH στο διαμέρισμα, πρέπει να γίνει νέο συμβόλαιο. Αν παράδειγμα η πολυκατοικία έχει οπτική ίνα, και θέλω να βάλω και εγώ , πάω σε ένα κατάστημα, κάνω αίτηση αναβάθμισης - ανανέωσης και σε λίγες μέρες με συνδέουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα