Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητα χρωματισμού και αλλαγής θέσης των εικονιδίων φέρνει το iOS 18

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, vagosd είπε

Βρήκες ένα άρθρο ενός τεμπέλη content creator που απλά πήρε το άρθρο και άλλαξε τη version στο iOS για να φαίνεται επίκαιρο

Τεμπέλης content creator το Mac observer?,γελάνε και οι πέτρες.

7 λεπτά πριν, vagosd είπε

Όσο για το bluetooth τα iPhone δεν έχουν τέτοια δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων αλλά από το 2011 έχουν το airdrop που απλά δε συγκρίνεται

To airdrop είναι ad hoc εφαρμογή που απαιτεί να έχεις ανοικτό και bluetooth και wifi για να δουλέψει με ότι συνεπάγεται αυτό για την μπαταρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, spykapo21 είπε

τα μεγαλυτερα θυματα στο κομματι της apple ειναι αυτοι που ασχολουνται μαζι τους και την προμοταρουν κραζοντας την σε φορουμς

δεν ειμαι fan boy της apple αλλα θα σαπορταρω , το design της και το οικοσυστημα της καινοτομει, μπροστα σε ολα παντοφλε android, ειδικα το κομματι του design πλεον το εχει κανει inspire ακομα και στα UI ιστοσελιδων ( Glass morphism ), καλα κανει και πουλαει ακριβα τα προιοντα της καθως τα υλικα ειναι premium , δεν σου ειπε κανεις να τα αγορασεις, "εσυ βγαζεις πχ 1000ε και αγοραζει 1200ε κινητο, δεν φταιει η apple σε αυτο,

οσο αφορα το optimization του λογισμικου και τα δυο εχουν pros & cons μη μου βαφτιζετε το Android πετυχημενο, καθως με τα specs της Apple που ειναι πιο χαμηλα χρονισμενα οπως και πιο χαμηλα σε power ( που υποτιθετε ειναι το σημαντικο Pro στις μερες μας) το Android θα σερνετε,  Εκει στοχεύει to Android να ψηνει τον κοσμο οτι εχει τεραστιους χρονισμους και 100000 Mah στη μπαταρια της τυπου PC Specs, η πικρη αληθεια ειναι οτι σε eco friendly power specs δεν παει πουθενα το λογισμικο.

η apple σε χαμηλοτερους χρονισμους, με πολυ λιγοτερο ram, καταφερε να σηκωσει παιχνιδια υπολογιστη.

οσο αφορά τις τιμές , οι ναυαρχιδες ειναι στα ιδια χρήματα , ακομα και τα xiaomi.

Αυτά, Εχει κουρασει πολυ, λες και τα android χαριζονται στο λαο κανουν.

Το θέμα με την Apple (μιλάω αποκλειστικά για τον εαυτό μου) είναι πως αν και είναι καλό και σταθερό το iOS, είναι κλειστό. Τέλος. Και δεν με ενδιαφέρει και να αλλάξει, προφανώς κόσμος το γουστάρει αυτό και μπράβο του. Άλλωστε όλοι έχουν μερίδιο από την πίτα και κερδισμένοι βγαίνουν.
Καλές και σταθερές υλοποιήσεις υπάρχουν άπειρες και στο Android. Απλώς εκεί πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται.
Καθένας παίρνει ότι θέλει. Αυτά όμως με το Optimization που αναφέρεις είναι δική σου εφεύρεση φίλε μου. :) . Τα ίδια θέματα που είχα με το Android μου έχω και τωρα με το iPhone μου. Κακές εφαρμογές γραμμένες στο πόδι που ρουφάνε την μπαταρία χωρίς λόγο. Απλώς και στα 2 αν ξέρεις τι θες να κατεβάσεις είσαι ΟΚ.

• Like 1

8 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Τεμπέλης content creator το Mac observer?,γελάνε και οι πέτρες.

To airdrop είναι ad hoc εφαρμογή που απαιτεί να έχεις ανοικτό και bluetooth και wifi για να δουλέψει με ότι συνεπάγεται αυτό για την μπαταρία.

https://relevantcos.us/pick/271306/

Το ίδιο άρθρο το διαβάζω εδώ και καιρό , αλλάζουν την έκδοση και έβγαλαν είδηση.

Μα ποιος κλείνει wi-fi και bluetooth ?

• Like 2

Οταν θα καταλαβετε οτι αυτα τα θεματα μπαινουνε μονο για να <<μαλωσουμε>> τοτε θα ξημερωσει μια αλλη καλυτερη μερα. (κλικ-κλικ)

• Like 1

17 ώρες πριν, redcom7 είπε

Τους λες πχ στείλε μου ένα email με φωτογραφίες ή pdf και η απάντηση είναι

Ε βασικά είναι ολοοοοοκληρη διαδικασία να στείλεις φωτό ή pdf μέσω email στο IPhone. Κακά τα ψέματα 🤣

1 ώρα πριν, vagosd είπε

Το ίδιο άρθρο το διαβάζω εδώ και καιρό , αλλάζουν την έκδοση και έβγαλαν είδηση.

Και τα 2 άρθρα 24/5/24 είναι, μάλλον ο τεμπέλης είναι ο τύπος από το relevant, έκανε copy paste.

1 ώρα πριν, vagosd είπε

Μα ποιος κλείνει wi-fi και bluetooth ?

Όποιος σέβεται την ασφάλεια των δεδομένων του.

• Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Dinos1973 said:

Δηλαδη οπου ναναι κλεινει......τι θα ακουσουμε αλλο θεε μου!

Βεβαια σε updates που προσφερε σε κινητα 5ετιας οταν το android εδινε με το ζορι updates σε κινητα 3ετιας......

Εισαι σε θέση φαντάζομαι να αντιληφθείς ότι το σταδιακά μπορεί να σημαίνει και 20 χρόνια έτσι?Και επίσης εννοησα ξεκάθαρα κιόλας πως θα σταματήσει να είναι κυρίαρχη στον κλάδο πράγμα που έχει συμβεί με πολλές εταιρείες οι οποίες είχαν ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς τους και οχι οτι θα κλείσει.Μπορουμε να σκεφτόμαστε κιόλας πριν απαντήσουμε 

Επεξ/σία από chrisxkar

1 ώρα πριν, chrisxkar είπε

Εισαι σε θέση φαντάζομαι να αντιληφθείς ότι το σταδιακά μπορεί να σημαίνει και 20 χρόνια έτσι?Και επίσης εννοησα ξεκάθαρα κιόλας πως θα σταματήσει να είναι κυρίαρχη στον κλάδο πράγμα που έχει συμβεί με πολλές εταιρείες οι οποίες είχαν ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς τους και οχι οτι θα κλείσει.Μπορουμε να σκεφτόμαστε κιόλας πριν απαντήσουμε 

Πες 50 καλύτερα. Κανείς δε θα θυμάται, τότε, ότι το έγραψες. Κάποιοι, όπως εγώ, δε θα ζούμε κιόλας.

Παρολα αυτά σεβαστή η άποψη σου, αλλά περιμένω μια τεκμηρίωση. Τι σε κάνει να το πιστεύεις; Είναι κολοσσός, χρήμα έχει άπειρο, μυαλά που δουλεύουν γι αυτή έχει, τι της λείπει; Θα καινοτομήσει όταν χρειαστεί. Τώρα δε χρειάζεται. Δεν την ανταγωνίζεται κάποιος, όποτε δε χρειάζεται. Να εύχεσαι πάντως να μην κλείσει, γιατί ένας κόσμος με μονοπώλιο Google είναι πραγματικά άσχημος…

• Like 1

14 hours ago, BertaJourdan said:

Οταν θα καταλαβετε οτι αυτα τα θεματα μπαινουνε μονο για να <<μαλωσουμε>> τοτε θα ξημερωσει μια αλλη καλυτερη μερα. (κλικ-κλικ)

Εγώ λατρεύω αυτά τα θέματα, βοηθάνε να περνάει ο κενός χρόνος στο γραφείο... 

14 hours ago, Tlykog said:

Πες 50 καλύτερα. Κανείς δε θα θυμάται, τότε, ότι το έγραψες. Κάποιοι, όπως εγώ, δε θα ζούμε κιόλας.

Παρολα αυτά σεβαστή η άποψη σου, αλλά περιμένω μια τεκμηρίωση. Τι σε κάνει να το πιστεύεις; Είναι κολοσσός, χρήμα έχει άπειρο, μυαλά που δουλεύουν γι αυτή έχει, τι της λείπει; Θα καινοτομήσει όταν χρειαστεί. Τώρα δε χρειάζεται. Δεν την ανταγωνίζεται κάποιος, όποτε δε χρειάζεται. Να εύχεσαι πάντως να μην κλείσει, γιατί ένας κόσμος με μονοπώλιο Google είναι πραγματικά άσχημος…

Το πιστεύω γιατί οι εταιρείες που ανέβηκαν χάρη την καινοτομία τους και στην συνέχεια επαναπαυτηκαν σε μία συντηριτική πολιτική στο τέλος έμειναν πίσω,όχι οτι έκλεισαν ή οτι κόντεψαν αλλά έχασαν την θέση στις κορυφαίες.Το μονοπώλιο (το οποίο στον τεχνολογικό κόσμο το βρίσκω πολύ μακρινό εκτος και αν καποιος αποφασίσει να μπεί σε ένα μπαραζ εξαγορών) όποιον και να έχει είναι κατά του καταναλωτή είτε google ειτε apple είτε καποια άλλη ο καταναλωτής θα φάει το παπαρι.Ουτε αν καταληξουμε στο τέλος με 2-3 εταιρείες κυρίαρχες θα είναι υπερ γιατί θα λειτουργήσει ως λόμπυ.

Επίσης κολλοσός ήταν και η GM αλλά χρειάστηκε πακέτο διασωσης για να μείνει ανοιχτή

Στις 28/5/2024 στις 5:38 ΜΜ, redcom7 είπε

Φίλε μου δεν ξέρω πόσα χρόνια χρησιμοποιείς συσκευές τσέπης αλλά να ξέρεις όλοι έκλεψαν

Δεν νομίζω να υπάρχουν πληροφορίες από που έκλεψε η apple τo ios  του iphone και του ipad.Εικονίδια είχαν και τα windows phone παλιά τα έχω δουλέψει αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας του IOS δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν.Μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη συσκευή τηλεφώνου γιατί στους υπολογιστές όλοι πήραν ιδέες από το GUI της Xerox Alto του 1973.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/5/2024 στις 10:20 ΜΜ, akmakas είπε
Στις 28/5/2024 στις 5:38 ΜΜ, redcom7 είπε

Φίλε μου δεν ξέρω πόσα χρόνια χρησιμοποιείς συσκευές τσέπης αλλά να ξέρεις όλοι έκλεψαν

Δεν νομίζω να υπάρχουν πληροφορίες από που έκλεψε η apple τo ios  του iphone και του ipad.Εικονίδια είχαν και τα windows phone παλιά τα έχω δουλέψει αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας του IOS δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν.Μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη συσκευή τηλεφώνου γιατί στους υπολογιστές όλοι πήραν ιδέες από το GUI της Xerox Alto του 1973.

H Apple και ο Steve Jobs ειδικότερα είχαν ανέκαθεν την ιδέα της δημιουργίας ενός φιλικού στην χρήση υπολογιστή και προσπάθησαν να το κάνουν όσο πιο φορητό γινοταν. Εξού και η επένδυση στην τεχνολογια arm από τότε και με συσκευές όπως το Newton.

Δεν θα μπω στο τριπάκι το ποιος αντέγραψε ποιον ,αλλά η ιστορία είναι γραμμένη και είναι αυτή .

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
  • Thanks 1

Το Newton δεν έχει σχέση με τον Jobs. Εκείνη την περίοδο τον είχαν πετάξει εκτός εταιρείας. Ήταν γέννημα θρέμμα του Sculley και όταν επέστρεψε ο Jobs σταμάτησε το project Newton…

Οι ARM μόλις είχαν εμφανιστεί τότε και ήταν μονόδρομος αν ήθελες κάτι σχετικά δυνατό με πολύ μικρή κατανάλωση. Για αυτό και δεν εξαφανίστηκαν ποτέ από τέτοιες εφαρμογές. Περιορίστηκε εκεί όμως καθώς ήθελε περισσότερη μνήμη από τα CISC, που εκείνη την εποχή ήταν πανάκριβη…

Στις 28/5/2024 στις 12:05 ΜΜ, Jiakometi είπε

Τουλάχιστο ο ορθογράφος ήταν από τα πρώτα «καθρεφτακια» στο IOS.

Στο android ακόμα τον περιμένετε …. (απ´ ότι φαίνεται). 

Στις 28/5/2024 στις 1:00 ΜΜ, vagosd είπε

Είπε για καθρεφτάκια ο πολιτισμένος που το battery drain είναι feature στα android και κλείνει το bluetooth του για εξοικονόμηση,  με το οποίο μπορεί και μοιράζεται αρχεία με ταχύτητες των 2mbps 😆

Αγαπητοί συναγωνιστές, εάν δεν μπορείτε να δείτε το δούλεμα των μετόχων, που κερδίζουν από το τίποτα, κάθε χρόνο, πετώντας ένα τυράκι στον κάθε υποστηρικτή των κερδών τους, χωρίς να προσφέρουν τίποτα, εμένα με ξεπερνά.

Πόσο δύσκολο είναι να περάσουν λειτουργίες στα λειτουργικά που παπαγαλίζουν ότι κάνουν τα πάντα, και σου ζητάνε να πετάξεις σουπερ ντούπερ συσκευές κάνοντας τες να σέρνονται και να αδειάζουν οι μπαταρίες κάθε φορά που κάνουν αναβάθμιση.

Όπως καταλάβατε δεν είμαι υπέρ της μιας ή της άλλης "εταιρείας" μακάρι να υπήρχε ακόμη το beOS symbian blackberry meego κλπ κλπ  

On 28/05/2024 at 19:07, Volga said:

Το θέμα με την Apple (μιλάω αποκλειστικά για τον εαυτό μου) είναι πως αν και είναι καλό και σταθερό το iOS, είναι κλειστό. Τέλος. Και δεν με ενδιαφέρει και να αλλάξει, προφανώς κόσμος το γουστάρει αυτό και μπράβο του. Άλλωστε όλοι έχουν μερίδιο από την πίτα και κερδισμένοι βγαίνουν.
Καλές και σταθερές υλοποιήσεις υπάρχουν άπειρες και στο Android. Απλώς εκεί πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται.
Καθένας παίρνει ότι θέλει. Αυτά όμως με το Optimization που αναφέρεις είναι δική σου εφεύρεση φίλε μου. :) . Τα ίδια θέματα που είχα με το Android μου έχω και τωρα με το iPhone μου. Κακές εφαρμογές γραμμένες στο πόδι που ρουφάνε την μπαταρία χωρίς λόγο. Απλώς και στα 2 αν ξέρεις τι θες να κατεβάσεις είσαι ΟΚ.

σε τριτο προσωπο παντως μιλαγα απλα ειδα που εκανες ενα μικρο support την apple γι αυτο απαντησα  ,

οσο αφορα αυτο "Optimization που αναφέρεις είναι δική σου εφεύρεση φίλε μου." δεν ισχυει και αποδεδειγμενα δεν ειναι δικα μου λογια, οσο σε εφαρμογες αλλα και λογισμικο ειναι με διαφορα πιο optimised

• Διάρκεια Μπαταρίας
  • Διαχείριση Εφαρμογών
  • Ενεργειακή Αποδοτικότητα
  • απο τους πορους που καταναλωνει τo android ? εστω οτι στην apple μπορεις να κλεισεις πολλα services που δεν χρειαζεσαι 

τωρα αν κατεβαζεις "calclulator απο ινδο" απο αγνωστο dev εε μπορει να σου σερνετε και λογικο μου φενετε

οταν ειχα το pixel προσωπικα το λογισμικο μου κολλαγε και στο s22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...