freegr Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Νομίζω ότι εκτός από τα εικονίδια σημασία έχει η βέλτιστη αξιοποίηση των ενσωματωμένων εφαρμογών με αναβαθμίσεις
redcom7 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τραγική η κόντρα Android iOS... Επίσης τραγικό να γράφονται κουρτίνες ολόκληρες με το πόσο γαμάτο είναι το iOS ... Γεγονός ότι Εκτός από κάποιους που πραγματικά έχουν άποψη και ξέρουν τι θέλουν από μια συσκευή πολύ μεγάλο ποσοστό αγοράσουν iPhone χωρίς να έχουν ιδέα από iOS Android.. Το μήλο πίσω στην συσκευή πουλάει φουλ... Δεν υπάρχει ντελιβερας και κομμώτρια χωρίς iPhone εδώ στα δυτικά προάστια και σού λένε " iPhone μόνο " Τους λες πχ στείλε μου ένα email με φωτογραφίες ή pdf και η απάντηση είναι " Viber έχεις?". Τραγικό Επεξ/σία 28 Μαϊου από redcom7 3 7 3
Paragontas-x Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Νωρίς το θυμήθηκε η Apple. Και το θέμα είναι ότι όλοι οι αγοραστές των ios συσκευών σε κάθε τι που υπάρχει εδώ και χρόνια στο android όταν το φέρνει η Apple νομίζουν ότι ανακάλυψε τον τροχό. Επεξ/σία 28 Μαϊου από Paragontas-x 2 1
cpc464 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Tlykog είπε Μπορείς να μου δείξεις πόσες σύγχρονες ναυαρχίδες android που έχουν θύρα 3.5mm; Πλέον μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και μειώνονται κάθε χρόνο. Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν πλέον android με θύρα 3.5mm, το θέμα είναι πως χαρακτηριστικά που σε άλλους κατασκευαστές υπάρχουν χρόνια η apple τα βγάζει τώρα και τα παρουσιάζει σαν πρωτοτυπία. Είχα κάποτε το i-phone 7, δεν έμεινα ικανοποιημένος και δεν συνέχισα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω την σχέση τιμής-απόδοσης. Άσε που ούτε ασφάλεια παρέχει, 2 περιστατικά μέσα σε λίγους μήνες, το ένα με spyware και το άλλο με ios update που επαναφέρει φωτογραφίες δεκαετίας. Επεξ/σία 28 Μαϊου από cpc464 1
dhm21911 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 6 ώρες πριν, oraiustepe είπε Το χειρότερο από όλα ειναι οτι καθε τι μικρο που υπάρχει χρόνια στο android π.χ. το τοποθετουν ελευθερα τα εικονιδια, το πλασαρουν σαν κατι ουαου και κερδιζουν τον κόσμο που απλά λέει τρομερο, κανει αυτο και αυτό, τι εκαναν οι τυποι. Μπορώ να τους παραδεχτώ στον τρόπο με τον οποίο ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του ios με τετοια φθηνά κολπάκια, πάνω που αρχίζουν να χάνουν λίγο έδαφος, γιατί η χρονική περίοδος των Update της apple ποτέ δεν είναι τυχαία και ξέρουν να ξανα τραβάνε τα μάτια πάνω τους παρότι δεν προσφέρουν ούτε τα μισά features από ένα παραμετροποιήσιμο android os. Αν και το marketing το τρέχουν πια στον αυτόματο. Ότι και να βγάλουν για "feature" θα πουλήσει. Τι ακριβως παραδεχεσαι? Που υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι με iq αμοιβαδας? Περα απτη πλακα οσοι εχουν φιλους με iphone θα ξερουν καλα οτι οντως το θεωρουν σαν κατι καινουριο γιατι πολυ απλα δεν γνωριζουν οτι μπορουσε κατι αντιστοιχο να συμβει στα android. 3
akmakas Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 7 ώρες πριν, oraiustepe είπε Το χειρότερο από όλα ειναι οτι καθε τι μικρο που υπάρχει χρόνια στο android π.χ. το τοποθετουν ελευθερα τα εικονιδια, το πλασαρουν σαν κατι ουαου και κερδιζουν τον κόσμο που απλά λέει τρομερο, κανει αυτο και αυτό, τι εκαναν οι τυποι. To android από την αρχή είναι ένα κλεμμένο λειτουργικό από την αρχή ως το τέλος.Είναι καλό αλλά κλεμμένο.
athns Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Όταν μιλάμε για iOS εννοούμε iPhone.Όταν μιλάμε για android περιλαμβάνονται Xiaomi και poco με hyper os,Samsung με one ui, one+ κτλ.Διαφορετικές υλοποιήσεις με διαφορετικά αποτελέσματα .Υπάρχουν πολλα features,αν λειτουργουν σωστά και αν είναι λόγος να δώσεις ένα τσουβάλι χρήματα για να τα χρησιμοποιείς είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα. 1
manolis940 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 1 ώρα πριν, akmakas είπε To android από την αρχή είναι ένα κλεμμένο λειτουργικό από την αρχή ως το τέλος.Είναι καλό αλλά κλεμμένο. Αν το Android ήταν iOS θα έβγαινε να λέει ότι ανακάλυψε τον Linux Kernel. Δεν ξέρω τι ακριβώς βρίσκεις "κλεμμένο" στο Android. Είναι ένα λειτουργικό που εξ αρχής δεν "πίστευε" στην παρθενογένεση, πριν ακόμα το αγοράσει η Google. Η Apple αντιθέτως φέρνει widgets για παράδειγμα που δεν φτάνουν καν στο ελάχιστο εκείνα των Android και κάνει λες και ανακάλυψε την φωτιά. Δεν είναι κακό που έβαλε ένα feature που στα Android βοηθάει κόσμο και κοσμάκη. Μπορείς να πεις και ότι τα "έκλεψε" αν είσαι κακοπροαίρετος. Ωστόσο είναι λάθος να προσποιείσαι ότι είσαι πρώτος γιατί είναι καθαρά εξαπάτηση καταναλωτή!
spectaculator Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 9 hours ago, paredwse said: ... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ... Δεν σ' ενδιαφέρει, αλλά του έσκισες τα καλσόν στην κυριολεξία... 3
Dinos1973 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 10 hours ago, oraiustepe said: Το χειρότερο από όλα ειναι οτι καθε τι μικρο που υπάρχει χρόνια στο android π.χ. το τοποθετουν ελευθερα τα εικονιδια, το πλασαρουν σαν κατι ουαου και κερδιζουν τον κόσμο που απλά λέει τρομερο, κανει αυτο και αυτό, τι εκαναν οι τυποι. Μπορώ να τους παραδεχτώ στον τρόπο με τον οποίο ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του ios με τετοια φθηνά κολπάκια, πάνω που αρχίζουν να χάνουν λίγο έδαφος, γιατί η χρονική περίοδος των Update της apple ποτέ δεν είναι τυχαία και ξέρουν να ξανα τραβάνε τα μάτια πάνω τους παρότι δεν προσφέρουν ούτε τα μισά features από ένα παραμετροποιήσιμο android os. Αν και το marketing το τρέχουν πια στον αυτόματο. Ότι και να βγάλουν για "feature" θα πουλήσει. Απογοητευμενος με το android μαλλον ειστε... 10 hours ago, paredwse said: Αυτό που οι τυφλωμένοι με πάθος Android fanatics δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι με κάθε αλλαγή/προσθήκη αισθητικής δεν "ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του iOS". Η πληθώρα του κόσμου του iOS δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ για το εάν μπορεί να χρωματίσει τα εικονίδια ή να βάλει εικονίδια εκτός frame στην οθόνη. Δεν είναι αυτό το selling point του λειτουργικού. Επίσης, πρέπει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να σταματήσει αυτή η ανοησία "το android το έβαλε πρώτο" ή "το iOS το έχει αυτό εδώ και χρόνια". Σιγά τη μαγκιά ποιός θα βάλει πρώτος τι. Μόνο δεκαεπτάχρονα με κομμένες εξατμίσεις και το μυαλό στην κωλότσεπη κάνουν πια τέτοιες συγκρίσεις. Ξεκολλήστε επιτέλους! to the point που λενε και οι φιλοι μας οι Βρετανοι......οι androidακιδες νομιζουν ακομα οτι μας ενδιαφερει τι χρωματισμους θα εχουν και που θα βρισκονται τα apps.... 10 hours ago, emperor4her said: Οταν ξεκολλησουν και οι ios users να λενε οτι το ios προσφερει ασφαλεια μεγαλυτερη, οτι το Ios δεν κολλαει πουθενα και τα android Κολλανε θα σταματησω αυτη την καραμελα.. και στην τελικη πληρωνω 1500 για να εχω εναν υπολογιστη στην τσεπη μου, οχι για ενα κλειστο λογισμικο που μου απαγορευει να κανω ενα σωρο πραγματα επειδη ετσι θελει.. μου απαγορευει να κανω ενα σωρο πραγματα........μαλιστα! 9 hours ago, safridia said: Ε αυτο ηταν, θα μαζεψω τα 1500, αυτη ειναι δυνατοτητα που αξιζει ολα αυτα τα λεφτα. Μπραβο ρε apple στην θεση σου θα αγοραζα 12 android, ενα για καθε μηνα του χρονου.....ασε το iPhone για αυτους που ξερουν... 7 hours ago, redcom7 said: Τραγική η κόντρα Android iOS... Επίσης τραγικό να γράφονται κουρτίνες ολόκληρες με το πόσο γαμάτο είναι το iOS ... Γεγονός ότι Εκτός από κάποιους που πραγματικά έχουν άποψη και ξέρουν τι θέλουν από μια συσκευή πολύ μεγάλο ποσοστό αγοράσουν iPhone χωρίς να έχουν ιδέα από iOS Android.. Το μήλο πίσω στην συσκευή πουλάει φουλ... Δεν υπάρχει ντελιβερας και κομμώτρια χωρίς iPhone εδώ στα δυτικά προάστια και σού λένε " iPhone μόνο " Τους λες πχ στείλε μου ένα email με φωτογραφίες ή pdf και η απάντηση είναι " Viber έχεις?". Τραγικό οταν δεν εχεις να πεις πολλα γραφεις με μεγαλα space....... η ειναι καποιο bug στο android! 1 1
Tablet Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 10 ώρες πριν, emperor4her είπε Οταν ξεκολλησουν και οι ios users να λενε οτι το ios προσφερει ασφαλεια μεγαλυτερη, οτι το Ios δεν κολλαει πουθενα και τα android Κολλανε θα σταματησω αυτη την καραμελα.. και στην τελικη πληρωνω 1500 για να εχω εναν υπολογιστη στην τσεπη μου, οχι για ενα κλειστο λογισμικο που μου απαγορευει να κανω ενα σωρο πραγματα επειδη ετσι θελει.. Τι σου απαγορεύετε να κάνεις θα μας πεις; 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 10 ώρες πριν, oraiustepe είπε Το χειρότερο από όλα ειναι οτι καθε τι μικρο που υπάρχει χρόνια στο android π.χ. το τοποθετουν ελευθερα τα εικονιδια, το πλασαρουν σαν κατι ουαου και κερδιζουν τον κόσμο που απλά λέει τρομερο, κανει αυτο και αυτό, τι εκαναν οι τυποι. Μπορώ να τους παραδεχτώ στον τρόπο με τον οποίο ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του ios με τετοια φθηνά κολπάκια, πάνω που αρχίζουν να χάνουν λίγο έδαφος, γιατί η χρονική περίοδος των Update της apple ποτέ δεν είναι τυχαία και ξέρουν να ξανα τραβάνε τα μάτια πάνω τους παρότι δεν προσφέρουν ούτε τα μισά features από ένα παραμετροποιήσιμο android os. Αν και το marketing το τρέχουν πια στον αυτόματο. Ότι και να βγάλουν για "feature" θα πουλήσει. Το χειρότερο είναι που κάποιοι άσχετοι ή haters ασχολούνται με τα Minor Features που ενδιαφέρουν ελάχιστους και δεν αποτελούν ευρεσιτεχνία για να τα αντιγράψεις. Η λογική των Layouts υπάρχει στον προγραμματισμό πολύ πριν τα smartphones. Δεν είναι κάτι που ανακάλυψε το Android. Αν κάτι θα έπρεπε να φτιάξει η Apple που το έχει η Samsung εδώ και πολλά χρόνια είναι τα Contacts και το Call Log. Εκεί όντως είναι κάτι που το iOS είναι κακό και χωρίς λόγο αφού είναι θέμα λίγων εβδομάδων (μαζί με το Testing) να το φτιάξουν. πχ το να συνδέεις εύκολα τα social profiles σε ένα άτομο ή όταν το πατάς να βλέπεις το ιστορικό επικοινωνίας μαζί του είναι απαράδεκτο που δεν υπάρχει. 5
Koopas Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 13 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Το χειρότερο είναι που κάποιοι άσχετοι ή haters ασχολούνται με τα Minor Features που ενδιαφέρουν ελάχιστους και δεν αποτελούν ευρεσιτεχνία για να τα αντιγράψεις. Η λογική των Layouts υπάρχει στον προγραμματισμό πολύ πριν τα smartphones. Δεν είναι κάτι που ανακάλυψε το Android. Αν κάτι θα έπρεπε να φτιάξει η Apple που το έχει η Samsung εδώ και πολλά χρόνια είναι τα Contacts και το Call Log. Εκεί όντως είναι κάτι που το iOS είναι κακό και χωρίς λόγο αφού είναι θέμα λίγων εβδομάδων (μαζί με το Testing) να το φτιάξουν. πχ το να συνδέεις εύκολα τα social profiles σε ένα άτομο ή όταν το πατάς να βλέπεις το ιστορικό επικοινωνίας μαζί του είναι απαράδεκτο που δεν υπάρχει. Είμαι off-topic, αλλά επειδή πέρασα από Samsung σε One Plus, μίλησες στην καρδιά μου. 😛 Μιλάμε, το call log είναι λόγος να σπάσω το κινητό. 1
HAS1972 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Οταν η πλειοψηφία των κατοχων iPhone το εχει για "μουρη" και δεν εχουν ιδεα τις δυνατοτητες του iOS τοτε ναι θα κραξουμε την Apple γιατι δινει "καθρεφτακια στους ιθαγενείς". Οι "ιθαγενεις" που πρεπει οπωσδήποτε να βαζουν το κινητο στο τραπεζι της καφετεριας με την πλατη πανω για φαινεται το μηλαρακι. Μην κοιτατε καποιοι εδω στο φορουμ που το θελετε πραγματικα για δουλεια. Μια δουλεια ομως που μπορειτε να την κανετε και με ενα Android κινητο, μην κοροιδευομαστε. 3
Tlykog Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 8 ώρες πριν, Fil_X είπε Αυτό που ανέφερες για τους linouxάδες ισχύει επίσης και για τους πελάτες της Apple, οπού φίλοι μου με iPhone (και εγώ iPhone έχω) πάνε και μου παίρνουν θήκες με εγκοπή στο σήμα για να φαίνεται τo λογότυπο, λες και μια αγορά ενός smarphone εξ Αμερικης τους έκανε ανώτερους από τους άλλους και πρέπει να το επιδεικνύουν. Η ίδια χαζομάρα βέβαια ισχύει και για άλλα brand name αλλά δε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Δεν βγάζω ΚΑΝΕΝΑΝ έξω από αυτό. Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι σε κάθε brand name που το στηρίζουν αυτή τη λογική. Το θέμα είναι να μην κρίνουμε το όποιο brand από τους ανθρώπους που το στηρίζουν με λανθασμένο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα