Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητα χρωματισμού και αλλαγής θέσης των εικονιδίων φέρνει το iOS 18

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, dimkord είπε

Κακως κατα την αποψη μου. Το να εχεις τα εικονιδια σου εκει που τα θελεις, ή εκει που τα φτανεις, ειναι σημαντικο κομματι της εμπειριας χρησης.

Ειναι σαν να προσπαθείς να πείσεις Ολυμπιακό, πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα (και το αντίστροφο). Οτι επιχειρήματα να πεις...ΔΕΝ.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
2 minutes ago, Volga said:

Ειναι σαν να προσπαθείς να πείσεις Ολυμπιακό, πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα (και το αντίστροφο). Οτι επιχειρήματα να πεις...ΔΕΝ.

Μα δεν υπάρχουν 'επιχειρήματα' για τα προσωπικά γούστα. :) 

• Like 4

Έχουν τρελαθεί να βγάζουν πρωτοτυπίες εκεί στην apple , τι άλλο θα παρουσιάσουν?, i-phone με θύρα 3,5μμ για ενσύρματα ακουστικά?.

• Haha 1

12 λεπτά πριν, paredwse είπε

Σεβαστό. Κατά την άποψη σου (ενδεχομένως και κατά την άποψη πολλών άλλων). Δεν είναι η δική μου άποψη. 

Οποτε το πιο απλο ειναι να υπαρχει η επιλογη και ο καθενας να τα στοιβαζει συμφωνα με τη δικη του αποψη

'Ελεος με τα σχόλια. Γουστάρουμε iOS και τελειώνει εδώ..Ναί είμαστε κορόιδα και όλοι οι υπόλοιποι έξυπνοι που δεν τους τύλιξε το marketing της Apple.  

• Like 6
  • Confused 2

• Super Moderators
2 minutes ago, dimkord said:

Οποτε το πιο απλο ειναι να υπαρχει η επιλογη και ο καθενας να τα στοιβαζει συμφωνα με τη δικη του αποψη

Εάν έδινα τόση σημασία στη συγκεκριμένη επιλογή α) θα συμφωνούσα, β) ίσως να μην ήμουν σε αυτό το λειτουργικό. ;)

• Like 3

31 λεπτά πριν, paredwse είπε

Εάν έδινα τόση σημασία στη συγκεκριμένη επιλογή α) θα συμφωνούσα, β) ίσως να μην ήμουν σε αυτό το λειτουργικό. ;)

Και πολυ καλα κανεις. Εγω σχολιασα το "ο κοσμος του iOS δε δινει δεκαρα", το οποιο ειναι πολυ διαφορετικο πραγμα απο το "ο paredwse δε δινει δεκαρα" 😉

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

και στην τελικη πληρωνω 1500 για να εχω εναν υπολογιστη στην τσεπη μου, οχι για ενα κλειστο λογισμικο που μου απαγορευει να κανω ενα σωρο πραγματα επειδη ετσι θελει.. 

Και να κάνει και πολλά περισσότερα από όσα θέλεις να συμπληρώσω.

Αλλά that’s Google.

Επεξ/σία από agnostos13

1 hour ago, oraiustepe said:

δεν ειμαι καν android fanatic. απλά είναι αδιανόητο όταν ο ανταγωνισμός στα δίνει όλα απλόχερα ή τουλάχιστον να μπορείς να το πειράξεις για να τα έχεις όλα απλόχερα να σκας τόσα λεφτά και να μην έχεις τίποτα από αυτά που μπορεί να τα κάνει μια συσκευή των 100 ευρώ. 

Δεν καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να κάνουμε αυτά που λες ότι μπορούμε να κάνουμε με κινητο των 100€ ομως… Όποιον τον ενδιαφέρει έχει ήδη πάει σε Android. Συνειδητές επιλογές είναι όλες! 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που έχουμε γράψει τόσες φορές και το αναφέρει ο @paredwse είναι ότι δεν υπάρχει μία "γενική αλήθεια", ένα "μεγάλο μυστικό", μια "αυτονόητη μαγκιά", τόσο στο iOS, όσο και στο Android. Αυτό που μετράει για κάποιον πολύ σε ένα κινητό, για κάποιον άλλο μετράει λίγο και αντίστροφα. Δεν κάνεις την "έξυπνη επιλογή" που πήρες κινητό με 250€ και κάποιοι σε έπεισαν ότι είναι καλύτερο και από iPhone των 1000€... ΔΕΝ είναι. Είναι καλύτερο ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, όχι γενικά και αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι το κινητό, αλλά με το πως το βλέπεις εσύ.

Ακόμα και Android των 1000€ δεν είναι καλύτερα από iPhones των 600€, για κάποιον που του αρέσει το οικοσύστημα της Apple. Δεν έχει κάνει μάγια στους καταναλωτές της, απλά διαφέρει από τον ανταγωνισμό και ο ανταγωνισμός από αυτήν. Σε όποιον αρέσει το Android, ας πάρει Android. Θα το ευχαριστηθεί και θα νοιώσει ότι τα χρήματά του έπιασαν τόπο. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον που θα πάει σε iOS, ακόμα και αν πληρώσει κάτι παραπάνω. Μπορεί και να μην του περισσεύουν, μπορεί να τα στερηθεί από κάπου, αλλά αυτό ισχύει και για πολλά άλλα πράγματα (πχ αυτοκίνητα, υπολογιστές, παιχνιδομηχανές και ότι κάνει τον καθένα μας χαρούμενο) και φυσικά αυτό ισχύει για κάθε ακριβό κινητό, ανεξαρτήτως λειτουργικού.

Η διαμάχη είναι τόσο ανόητη όσο το ότι "το κόκκινο είναι καλύτερο από το πράσινο" που αποτελεί διαμάχη για παιδάκια 5 χρονών, που δεν αντιλαμβάνονται την έννοια του γούστου και της προσωπικής επιλογής. Επίσης μου θυμίζει μερικούς linouxάδες που θεωρούν ότι ανεβαίνουν επίπεδο σαν άνθρωποι, επειδή μόνο και μόνο έκαναν την εναλλακτική επιλογή. Ότι οι χρηστές Windows και Mac είναι "πρόβατα των πολυεθνικών" και έχουν τοποθετήση τον εαυτό τους σε μια "ιερή" σταυροφορία, με σκοπό να σώσουν τον κόσμο από την πλάνη... Το ότι τους αρέσει το Linux είναι σεβαστό και καλά κάνουν (και εμένα μου αρέσει), αλλά αυτό δεν τους κάνει ανώτερους από κανένα, ούτε φυσικά και κατώτερους. Είναι θέμα επιλογής.

Κρίμα σε κάθε τέτοιο θέμα να διαβάσω άσχετα σχόλια και τίποτα ουσιαστικό, που να αφορά το άρθρο και μάλιστα από συμφορουμίτες που έχουν άποψη, αλλά δεν έχουν (και δεν θέλουν να πάρουν) iPhone... Ακόμη και αυτοί που είχαν, κάποτε δοκίμασαν, δεν τους άρεσε, δικαίωμα τους...  

Στις 27/5/2024 στις 11:20 ΜΜ, cpc464 είπε

Έχουν τρελαθεί να βγάζουν πρωτοτυπίες εκεί στην apple , τι άλλο θα παρουσιάσουν?, i-phone με θύρα 3,5μμ για ενσύρματα ακουστικά?.

Μπορείς να μου δείξεις πόσες σύγχρονες ναυαρχίδες android που έχουν θύρα 3.5mm; Πλέον μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και μειώνονται κάθε χρόνο. Απλά η ιδέα έχει ξεπεραστεί. Η αλήθεια είναι ότι με την αυτονομία των σημερινών Bluetooth ακουστικών, δε βρίσκω κάποιον λόγο, για το μέσο χρήστη, να θέλει ακουστικά με καλώδιο.

Στις 28/5/2024 στις 12:06 ΠΜ, dimkord είπε

Και πολυ καλα κανεις. Εγω σχολιασα το "ο κοσμος του iOS δε δινει δεκαρα", το οποιο ειναι πολυ διαφορετικο πραγμα απο το "ο paredwse δε δινει δεκαρα" 😉

Αν ο κόσμος του iOS "έδινε δεκάρα" δε θα αγόραζε iOS. Θα έπαιρνε android που παρέχει τη δυνατότητα αυτή. Δε θα πλήρωνε αδρά για να πάρει κάτι που ΔΕΝ τον βολεύει.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 12
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paredwse είπε

Αναφορικά με εμένα λοιπόν, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ για το τι κάνει ο ανταγωνισμός. Μπορεί ο ανταγωνισμός να κατεβάζει με το κινητό του torrents. Μπράβο του, δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί ο ανταγωνισμός να βάζει πειραγμένη έκδοση του YouTube για να βλέπει βίντεο χωρίς διαφημίσεις. Μπράβο του, δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί ο ανταγωνισμός να πέρδεται από τα αυτιά. Μπράβο του, δεν με ενδιαφέρει.

Όλα αυτά που ανέφερες εκτός από το τελευταίο γίνονται με sideloading στο iOS. Το UX του iOS έχει ελλείψεις και το keyboard είναι κυριολεκτικά σάπιο. Για να επεκταθώ λίγο:
Siri: σάπιο

Alarms: Δεν έχει skip το next alarm σε καθημερινά alarms

Back button: Δεν ξέρεις ποτέ πως θα πας πίσω

Dialer: Δεν έχει αναζήτηση πατώντας πατώντας τους αριθμούς ενώ έχουν γράμματα πάνω

Οι δικαιολογίες για οικοσύστημα και άλλα τέτοια είναι χαζές. Άρα για να έχω μια καλή εμπειρία στο κινητό θα πρέπει να δώσω 3000€ για λαπτοπ, ακουστικα κλπ;

Υπάρχουν και άλλα κακά αλλά δεν θα επεκταθώ παραπάνω.

Δεν έχω android σαν main κινητό

Επεξ/σία από loran
  • Like 11

12 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Η διαμάχη είναι τόσο ανόητη όσο το ότι "το κόκκινο είναι καλύτερο από το πράσινο" που αποτελεί διαμάχη για παιδάκια 5 χρονών, που δεν αντιλαμβάνονται την έννοια του γούστου και της προσωπικής επιλογής. Επίσης μου θυμίζει μερικούς linouxάδες που θεωρούν ότι ανεβαίνουν απίπεδο σαν άνθρωποι, επειδή μόνο και μόνο έκαναν την εναλλακτική επιλογή. Ότι οι χρηστές Windows και Mac είναι "πρόβατα των πολυεθνικών"...

Αυτό που ανέφερες για τους linouxάδες  ισχύει επίσης και για τους πελάτες της Apple, οπού φίλοι μου με iPhone (και εγώ iPhone έχω) πάνε και μου παίρνουν θήκες με εγκοπή στο σήμα για να φαίνεται τo λογότυπο, λες και μια αγορά ενός smarphone εξ Αμερικης τους έκανε ανώτερους από τους άλλους και πρέπει να το επιδεικνύουν.
Η ίδια χαζομάρα βέβαια ισχύει και για άλλα brand name αλλά δε χρειάζεται να το αναλύσουμε.

• Like 3

Αυτά γουστάρω… όταν το νήμα έχει την λέξη Apple η iOS 

τα ποστ πάνε βροχή, από τους Android users που κάποιος από το Pakistan έφτιαξε μια rom και κάνουν παπάδες έναντι του iOS 

ευτυχώς που υπάρχει και η Apple μαζί με τον Elon και γεμίζει το insomnia 

γιατί από επεξεργαστές χορτάσαμε 

• Like 1
  • Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...