cpc464 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 23 λεπτά πριν, vagosd είπε Είπε για καθρεφτάκια ο πολιτισμένος που το battery drain είναι feature στα android και κλείνει το bluetooth του για εξοικονόμηση, με το οποίο μπορεί και μοιράζεται αρχεία με ταχύτητες των 2mbps 😆 Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί , υπήρχε και άρθρο σχετικά με το πώς η apple άδειαζε τις μπαταρίες παλιότερων μοντέλων της γρηγορότερα μετά από ios update, τώρα όσο αφορά το bluetooth 5.3 και στους 2 τύπους συσκευών 2mpbs ταχύτητα έχει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 4 ώρες πριν, giorgosaero είπε Διάβασες το τίποτα απ' ότι έγραψα ...... Συμβαίνει συχνά σε φανατισμένα άτομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, paredwse said: Είδηση: «Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το iOS 18 θα προσφέρει στους χρήστες του [...]» Μέλος που διάβασε μόνο τον τίτλο (αλλά θέλει να πετάξει κάτι εναντίον της Apple πάση θυσία): «Εταιρία που πλασάρει τα προϊόντα της ως premium, και βγαίνει να κάνει ανακοίνωση οτι στο επόμενο major release, θα μπορείς να τοποθετείς τα εικονίδια όπου θέλεις..... Ντροπή μόνο! [...]» Ποιανού είναι η ντροπή δεν ξέρω... ... Ή αλλιώς, 'εάν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με την άποψη μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα'. Βρε paredwse, λες και δεν ξέρεις πως συντάσονται οι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Κάθε εταιρία προωθεί αυτά που θέλει να ακουστούν προς το κοινό της. Αν τώρα, είναι πραγματικά απόφαση των δημοσιογράφων να ενημερώσουν ένα τέτοιο feature αντί για κάτι άλλο, μάλλον αυτό συμβαίνει λόγω απουσίας άλλης ουσιαστικής είδησης. Κατα τα άλλα φίλε μου, μην κάνουμε αρνητική κριτική στην Apple, αμέσως να τρέξεις να υπερασπιστείς με μένος τις επιλογές σου και να μας κουνήσεις το δάκτυλο... "Αλλά ναι εγώ θέλω να πετάξω κάτι εναντίον της Apple πάση θυσία" γιατί..... έλα ντε; Επεξ/σία 28 Μαϊου από Sorath 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 6 λεπτά πριν, manolis940 είπε Διάβασες το τίποτα απ' ότι έγραψα ...... Συμβαίνει συχνά σε φανατισμένα άτομα. Γεια σου ρε Μανωλιό επιστημονα με το xiaomi σου το x6 και το Motorola εεεε Lenovo σου που θα μας γράψεις για το iOS 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, giorgosaero είπε Γεια σου ρε Μανωλιό επιστημονα με το xiaomi σου το x6 και το Motorola εεεε Lenovo σου που θα μας γράψεις για το iOS 🤣 Τον άλλο μήνα κλείνεις τα 5; Συγνώμη πάντως που σου θίξαμε το iOS, σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για παιδικά τραύματα. Επεξ/σία 28 Μαϊου από manolis940 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Και εδώ πρεπει να σταθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες..Έβγαλε η apple το ios άλλαξε την βιομηχανία των smartphones..Το λειτουργικό αντιγράφτηκε από όλους τους άλλους τέλος.Έβγαλε η apple ένα συγκεκριμένο σχέδιο από το iphone 5 και μετά και το 80% ακολουθάει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.Έβγαλε η apple τις εξογκωμένες κάμερες κορόιδευαν μιλάμε οι αντίπαλοι για την κανγκουρια...Τώρα όλη η σειρά σχεδόν της samsung αντιγράφει εξωγκομένους φακούς σαν νομίσματα κάμερες μαζί και xiaomi poco moco flocko και εγώ δεν ξέρω πόσες. Η apple ότι και να κάνει οι υπόλοιποι θα την αντιγράφουν όσοι δεν θέλουν να το πιστεύουν δικαίωμα τους.Είχα iphone 1 ,iphone GS και άλλαξα σε android για 15 χρόνια.Δεν είχα κανένα θέμα αλλά το ότι άλλαξα πάλι σε iphone 15 είναι γιατί γουστάρω την αλλαγή,γουστάρω το κινητό και την αίσθηση της ποιότητας στο χέρι μου..Και μην ξεχνάτε αν μιλάμε για ακριβά κινητά δείτε πόσο έχουν τα καλά της samsung και γενικά όλα τα καλά κινητά.Το καλό το πληρώνεις είναι νόμος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Fil_X είπε .... για να φαίνεται τo λογότυπο, λες και μια αγορά ενός smarphone εξ Αμερικης τους έκανε ανώτερους από τους άλλους και πρέπει να το επιδεικνύουν. Θεωρείς αυτό χαζομάρα? Εδώ υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα με το αυτοκόλλητο του μήλου στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τι να πει δηλαδή αυτό? Ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει συσκευή apple και πρέπει να τον χειροκροτάμε όταν περνάει? Υ.Γ. Και εγώ iphone, αλλά τα παραπάνω, με τις θήκες και τα αυτοκόλλητα είναι γελοιότητες . Επεξ/σία 28 Μαϊου από killer76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 4 hours ago, chrisxkar said: Ναι αλλα και η ψαλίδα του οικοσυστήματος άρχισε να κλείνει πλεόν.Είχε το innovation πάει περίπατο το innovation.Μετα στυριζόταν στο οικοσύστημα η οποία είχε αρχικά το μόνο λειτουργικό πλέον και αυτo δεν αποτελεί selling point (ιδίως αν λάβεις υπόψιν την ποικιλία).Αν μη τι άλλο πλέον αντί να βελτιώνει την αγορά των smartphone έχει τραβήξει τις εταιρείες στον χωρό των premium και οι ναυαρχίδες κυκλοφορούν σταδιακά σε τιμές apple. Δεν κάνω πρόβλεψη αλλά πιστεύω πως αν δεν αρχίσει να ξαναφέρνει ουσιαστικές καινοτομίες (η να εξαγοράσει ανταγωνιστές) σταδιακά θα χάνει την αίγλη δύναμη και αγοραστικό κοινό,όπως συνέβει και με άλλες εταιρείες οι οποίες κυριαρχούσαν στον κλάδο τους στο παρελθόν. Δηλαδη οπου ναναι κλεινει......τι θα ακουσουμε αλλο θεε μου! 2 hours ago, cpc464 said: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί , υπήρχε και άρθρο σχετικά με το πώς η apple άδειαζε τις μπαταρίες παλιότερων μοντέλων της γρηγορότερα μετά από ios update, τώρα όσο αφορά το bluetooth 5.3 και στους 2 τύπους συσκευών 2mpbs ταχύτητα έχει. Βεβαια σε updates που προσφερε σε κινητα 5ετιας οταν το android εδινε με το ζορι updates σε κινητα 3ετιας...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosraptor84 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Αν σας αρέσει το android πάρτε. Εμείς θελουμε αυτό που παίρνουμε. Δεν μας έβαλε κάποιος το πιστόλι στο κρόταφο. Το αγοραζούμε με δικά μας χρήματα γιατί ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Τον άλλο μήνα κλείνεις τα 5; Συγνώμη πάντως που σου θίξαμε το iOS, σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για παιδικά τραύματα. Α ρε Μανωλιο με τις κινεζιες σου….. Δεν τα ξέρουν ακόμη τα κοπέλια τα iPhone …..🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου επιτελους αυτή τη στιγμη κάθε φορα που σβήνεις ένα app τα υπολοιπα πάνε να γεμίσουν το χώρο και χάνουν τη θέση που έχεις συνηθίσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 11 ώρες πριν, akmakas είπε To android από την αρχή είναι ένα κλεμμένο λειτουργικό από την αρχή ως το τέλος.Είναι καλό αλλά κλεμμένο. Φίλε μου δεν ξέρω πόσα χρόνια χρησιμοποιείς συσκευές τσέπης αλλά να ξέρεις όλοι έκλεψαν palm os 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spykapo21 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, paredwse said: Αυτό που οι τυφλωμένοι με πάθος Android fanatics δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι με κάθε αλλαγή/προσθήκη αισθητικής δεν "ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του iOS". Η πληθώρα του κόσμου του iOS δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ για το εάν μπορεί να χρωματίσει τα εικονίδια ή να βάλει εικονίδια εκτός frame στην οθόνη. Δεν είναι αυτό το selling point του λειτουργικού. Επίσης, πρέπει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να σταματήσει αυτή η ανοησία "το android το έβαλε πρώτο" ή "το iOS το έχει αυτό εδώ και χρόνια". Σιγά τη μαγκιά ποιός θα βάλει πρώτος τι. Μόνο δεκαεπτάχρονα με κομμένες εξατμίσεις και το μυαλό στην κωλότσεπη κάνουν πια τέτοιες συγκρίσεις. Ξεκολλήστε επιτέλους! τα μεγαλυτερα θυματα στο κομματι της apple ειναι αυτοι που ασχολουνται μαζι τους και την προμοταρουν κραζοντας την σε φορουμς δεν ειμαι fan boy της apple αλλα θα σαπορταρω , το design της και το οικοσυστημα της καινοτομει, μπροστα σε ολα παντοφλε android, ειδικα το κομματι του design πλεον το εχει κανει inspire ακομα και στα UI ιστοσελιδων ( Glass morphism ), καλα κανει και πουλαει ακριβα τα προιοντα της καθως τα υλικα ειναι premium , δεν σου ειπε κανεις να τα αγορασεις, "εσυ βγαζεις πχ 1000ε και αγοραζει 1200ε κινητο, δεν φταιει η apple σε αυτο, οσο αφορα το optimization του λογισμικου και τα δυο εχουν pros & cons μη μου βαφτιζετε το Android πετυχημενο, καθως με τα specs της Apple που ειναι πιο χαμηλα χρονισμενα οπως και πιο χαμηλα σε power ( που υποτιθετε ειναι το σημαντικο Pro στις μερες μας) το Android θα σερνετε, Εκει στοχεύει to Android να ψηνει τον κοσμο οτι εχει τεραστιους χρονισμους και 100000 Mah στη μπαταρια της τυπου PC Specs, η πικρη αληθεια ειναι οτι σε eco friendly power specs δεν παει πουθενα το λογισμικο. η apple σε χαμηλοτερους χρονισμους, με πολυ λιγοτερο ram, καταφερε να σηκωσει παιχνιδια υπολογιστη. οσο αφορά τις τιμές , οι ναυαρχιδες ειναι στα ιδια χρήματα , ακομα και τα xiaomi. Αυτά, Εχει κουρασει πολυ, λες και τα android χαριζονται στο λαο κανουν. Επεξ/σία 28 Μαϊου από spykapo21 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 4 ώρες πριν, cpc464 είπε Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί , υπήρχε και άρθρο σχετικά με το πώς η apple άδειαζε τις μπαταρίες παλιότερων μοντέλων της γρηγορότερα μετά από ios update, τώρα όσο αφορά το bluetooth 5.3 και στους 2 τύπους συσκευών 2mpbs ταχύτητα έχει. Βρήκες ένα άρθρο ενός τεμπέλη content creator που απλά πήρε το άρθρο και άλλαξε τη version στο iOS για να φαίνεται επίκαιρο. Χωρίς να αναφέρει τίποτα σχετικά με κάποιο θέμα γενικά και αόριστα.Άλλωστε είναι γνωστό πως μετά το update το σύστημα κάνει indexing και καταναλώνει κάτι παραπάνω. Όσο για το bluetooth τα iPhone δεν έχουν τέτοια δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων αλλά από το 2011 έχουν το airdrop που απλά δε συγκρίνεται 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα