Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαϊου Μεγαλύτερη ευελιξία και κατάργηση αχρείαστων περιορισμών φέρεται να ενσωματώνει η επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Apple. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το iOS 18 θα προσφέρει στους χρήστες του μεγαλύτερα περιθώρια προσαρμογής στις προτιμήσεις τους, στην αρχική οθόνη των iPhone. Εκτός του ότι θα μπορούν να τοποθετούν ελεύθερα τα εικονίδια, αντί να περιορίζονται όπως τώρα σε ένα στοιχισμένο πλαίσιο, η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει τη δυνατότητα προσαρμογής των εικονιδίων, ως δική της λειτουργία, για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μαρκ Γκέρμαν, το iOS 18 θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν χρώμα στα εικονίδια των εφαρμογών. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να χρωματίσουν μπλε όλες τις εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όλες οι τραπεζικές εφαρμογές να έχουν κόκκινο χρώμα. Αυτή τη στιγμή, η προσαρμογή της αρχικής οθόνης στις προτιμήσεις του κάθε χρήστη είναι εφικτή με έμμεσο τρόπο, όπως με τη δημιουργία συντομεύσεων στην αρχική οθόνη που ενεργοποιούν μια συγκεκριμένη εφαρμογή, όμως η όλη διαδικασία είναι κάπως στρυφνή. Με το iOS 18, φαίνεται πως η δυνατότητα αυτή θα αποτελέσει πλήρως υποστηριζόμενη λειτουργία. Παραμένει ασαφές αν τα εικονίδια θα μπορούν να προσαρμόζονται ελεύθερα ή να αντικαθίστανται με την όποια εικόνα επιθυμεί ο κάθε χρήστης, ή αν απλά το σύστημα θα επιτρέπει την αλλαγή χρωμάτων, διατηρώντας το ίδιο σύμβολο. Το iOS 18 πρόκειται να ανακοινωθεί επισήμως σε μερικές εβδομάδες, στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου WWDC της Apple που απευθύνεται σε developers και φέτος πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου. Η Apple θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων, μεταξύ των οποίων και το iOS 18, ενώ ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Πέρα από αυτές τις λειτουργίες, καθώς και τις βελτιώσεις στη διαχείριση της αρχικής οθόνης των iPhone, η Apple αναμένεται επίσης να ενισχύσει πολλές από τις εφαρμογές που συνοδεύουν το iPhone με νέες δυνατότητες, στο πλαίσιο των σημαντικότερων μέχρι στιγμής, όπως έχουν χαρακτηριστεί, ανανεώσεων των λειτουργικών της συστημάτων. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oraiustepe Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το χειρότερο από όλα ειναι οτι καθε τι μικρο που υπάρχει χρόνια στο android π.χ. το τοποθετουν ελευθερα τα εικονιδια, το πλασαρουν σαν κατι ουαου και κερδιζουν τον κόσμο που απλά λέει τρομερο, κανει αυτο και αυτό, τι εκαναν οι τυποι. Μπορώ να τους παραδεχτώ στον τρόπο με τον οποίο ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του ios με τετοια φθηνά κολπάκια, πάνω που αρχίζουν να χάνουν λίγο έδαφος, γιατί η χρονική περίοδος των Update της apple ποτέ δεν είναι τυχαία και ξέρουν να ξανα τραβάνε τα μάτια πάνω τους παρότι δεν προσφέρουν ούτε τα μισά features από ένα παραμετροποιήσιμο android os. Αν και το marketing το τρέχουν πια στον αυτόματο. Ότι και να βγάλουν για "feature" θα πουλήσει. Επεξ/σία 27 Μαϊου από oraiustepe 22 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Μιλάμε για innovation! 8 1 1 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pW Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου ΧΑΧΑΧΑΧΑ... πρόοδος, εν έτει 2024 είναι άρθρο αυτό? μεγάλες ημέρες ζει το IOS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Σχόλια για innovation σε 3,2,1.... 3 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ο κλέψας του κλέψαντος εδώ και χρόνια... Τελευταία μόνο παραδείγματα: η Samsung έκλεψε τα lock screen widgets (ναι ξέρω ότι υπήρχαν στο Android 4 στο One UI αλλά και στο Good Lock, αλλά όχι με την υλοποίηση του iOS) και τα φίλτρα για τα φόντα στη home screen η Apple φέρνει την ελευθερία τοποθέτησης εικονιδίων (επιτέλους!!! πίστευα ότι θα το έκανε το 2027 στα 20 χρόνια του iPhone) και μια παραλλαγή του material you theming στα χρώματα των εικονιδίων. Ο ανταγωνισμός είναι καλός και είναι κρίμα που δεν επιβίωσαν τα Windows Phones, η Microsoft σίγουρα θα έβαζε τις δικές της ιδέες στο τραπέζι για το UΧ των κινητών. Πάντως να πούμε εδώ ότι Samsung και Apple κρατούν λίγο τα προσχήματα βάζοντας τις δικές τους πινελιές σε ό,τι ιδέα παίρνουν, αντίθετα με τα κινέζικα που κάνουν κραυγαλέο και χωρίς ντροπή copy paste του iOS. ΥΓ. Ναι ξέρω ότι το One UI παραμένει πολύ μπροστά σε παραμετροποίηση και χαρακτηριστικά όλων των ανταγωνιστών. Επεξ/σία 27 Μαϊου από panathatube 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση paredwse Δημοσ. 27 Μαϊου Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Μαϊου 8 minutes ago, oraiustepe said: Το χειρότερο από όλα ειναι οτι καθε τι μικρο που υπάρχει χρόνια στο android π.χ. το τοποθετουν ελευθερα τα εικονιδια, το πλασαρουν σαν κατι ουαου και κερδιζουν τον κόσμο που απλά λέει τρομερο, κανει αυτο και αυτό, τι εκαναν οι τυποι. Μπορώ να τους παραδεχτώ στον τρόπο με τον οποίο ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του ios με τετοια φθηνά κολπάκια, πάνω που αρχίζουν να χάνουν λίγο έδαφος, γιατί η χρονική περίοδος των Update της apple ποτέ δεν είναι τυχαία και ξέρουν να ξανα τραβάνε τα μάτια πάνω τους παρότι δεν προσφέρουν ούτε τα μισά features από ένα παραμετροποιήσιμο android os. Αν και το marketing το τρέχουν πια στον αυτόματο. Ότι και να βγάλουν για "feature" θα πουλήσει. Αυτό που οι τυφλωμένοι με πάθος Android fanatics δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι με κάθε αλλαγή/προσθήκη αισθητικής δεν "ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του iOS". Η πληθώρα του κόσμου του iOS δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ για το εάν μπορεί να χρωματίσει τα εικονίδια ή να βάλει εικονίδια εκτός frame στην οθόνη. Δεν είναι αυτό το selling point του λειτουργικού. Επίσης, πρέπει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να σταματήσει αυτή η ανοησία "το android το έβαλε πρώτο" ή "το iOS το έχει αυτό εδώ και χρόνια". Σιγά τη μαγκιά ποιός θα βάλει πρώτος τι. Μόνο δεκαεπτάχρονα με κομμένες εξατμίσεις και το μυαλό στην κωλότσεπη κάνουν πια τέτοιες συγκρίσεις. Ξεκολλήστε επιτέλους! 35 27 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Αχρείαστο Δεν το θέλουμε Αν θέλαμε μασκαριλικια θα παίρναμε ανδροιδ Περισσότερες δυνατότητες της type-c θύρας θέλουμε 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Και μιλάμε για πραφιτ 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, paredwse είπε Αυτό που οι τυφλωμένοι με πάθος Android fanatics δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι με κάθε αλλαγή/προσθήκη αισθητικής δεν "ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του iOS". Η πληθώρα του κόσμου του iOS δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ για το εάν μπορεί να χρωματίσει τα εικονίδια ή να βάλει εικονίδια εκτός frame στην οθόνη. Δεν είναι αυτό το selling point του λειτουργικού. Επίσης, πρέπει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να σταματήσει αυτή η ανοησία "το android το έβαλε πρώτο" ή "το iOS το έχει αυτό εδώ και χρόνια". Σιγά τη μαγκιά ποιός θα βάλει πρώτος τι. Μόνο δεκαεπτάχρονα με κομμένες εξατμίσεις και το μυαλό στην κωλότσεπη κάνουν πια τέτοιες συγκρίσεις. Ξεκολλήστε επιτέλους! Οταν ξεκολλησουν και οι ios users να λενε οτι το ios προσφερει ασφαλεια μεγαλυτερη, οτι το Ios δεν κολλαει πουθενα και τα android Κολλανε θα σταματησω αυτη την καραμελα.. και στην τελικη πληρωνω 1500 για να εχω εναν υπολογιστη στην τσεπη μου, οχι για ενα κλειστο λογισμικο που μου απαγορευει να κανω ενα σωρο πραγματα επειδη ετσι θελει.. Επεξ/σία 27 Μαϊου από emperor4her 8 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση paredwse Δημοσ. 27 Μαϊου Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Μαϊου Just now, emperor4her said: Οταν ξεκολλησουν και οι ios users να λενε οτι το ios προσφερει ασφαλεια μεγαλυτερη, οτι το Ios δεν κολλαει πουθενα και τα android Κολλανε θα σταματησω αυτη την καραμελα.. και στην τελικη πληρωνω 1500 για να εχω εναν υπολογιστη στην τσεπη μου, οχι για ενα κλειστο λογισμικο που μου απαγορευει να κανω ενα σωρο πραγματα επειδη ετσι θελει.. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος: Εάν παίρνεις συσκευή με iOS, πληρώνεις ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ, υπολογιστή στην τσέπη σου με κλειστό λειτουργικό. Που σου απαγορεύει να κάνεις μερικά πράγματα, αλλά ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Αλλιώς πήγαινε σε άλλο λειτουργικό (δεν με ενδιαφέρει ποιο) και παράτα μας. 23 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisspyder Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Ποιοι θυμήθηκα εποχές galaxy s3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oraiustepe Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου 27 λεπτά πριν, paredwse είπε Αυτό που οι τυφλωμένοι με πάθος Android fanatics δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι με κάθε αλλαγή/προσθήκη αισθητικής δεν "ξεγελάνε την πληθώρα του κόσμου του iOS". Η πληθώρα του κόσμου του iOS δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ για το εάν μπορεί να χρωματίσει τα εικονίδια ή να βάλει εικονίδια εκτός frame στην οθόνη. Δεν είναι αυτό το selling point του λειτουργικού. Επίσης, πρέπει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να σταματήσει αυτή η ανοησία "το android το έβαλε πρώτο" ή "το iOS το έχει αυτό εδώ και χρόνια". Σιγά τη μαγκιά ποιός θα βάλει πρώτος τι. Μόνο δεκαεπτάχρονα με κομμένες εξατμίσεις και το μυαλό στην κωλότσεπη κάνουν πια τέτοιες συγκρίσεις. Ξεκολλήστε επιτέλους! δεν ειμαι καν android fanatic. απλά είναι αδιανόητο όταν ο ανταγωνισμός στα δίνει όλα απλόχερα ή τουλάχιστον να μπορείς να το πειράξεις για να τα έχεις όλα απλόχερα να σκας τόσα λεφτά και να μην έχεις τίποτα από αυτά που μπορεί να τα κάνει μια συσκευή των 100 ευρώ. προφανώς και το android δεν είναι άγιο και υστερεί σε κάποια πράγματα όπως το πόσο καλοφτιαγμένες είναι οι εφαρμογές τύπου instagram, messenger στο ios σε σχεση με το android. Αλλά ένας user που θέλει να κάνει όσο πιο εύκολα τη δουλειά του όποια και αν ειναι αυτή και ειναι σε android δε γίνεται να πάει σε apple. το αντίθετο γίνεται. Δε θα μιλήσω για άλλα ανεξήγητα πράγματα τύπου κάνει 2 ώρες να φορτίσει το κινητό εν έτη 2024 όσο καλή αυτονομία και να έχει. Μόνο η κάμερα σώζει την κατάσταση και είναι από τα λίγα πραγματα που την παραδέχομαι, φυσικά και κακή κάμερα για την τιμή πώλησης. Φυσικά δε δικαιολογώ και την τιμή πώλησης του s24 ultra, αλλά αν τα βάλεις δίπλα δίπλα το τι προσφέρει ο ένας σαν all around και τι άλλος πας android Μπροστά σε αυτά τα δύο και απορώ πως δεν το βλέπει ο κόσμος, τουλάχιστον αυτοί που ασχολούνται λίγο παραπάνω από το τυπικό Instagram και κάμερα. Περί ορέξεως όμως. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkord Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου 31 λεπτά πριν, paredwse είπε Η πληθώρα του κόσμου του iOS δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ για το εάν μπορεί να χρωματίσει τα εικονίδια ή να βάλει εικονίδια εκτός frame στην οθόνη. Κακως κατα την αποψη μου. Το να εχεις τα εικονιδια σου εκει που τα θελεις, ή εκει που τα φτανεις, ειναι σημαντικο κομματι της εμπειριας χρησης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαϊου 19 minutes ago, oraiustepe said: δεν ειμαι καν android fanatic. απλά είναι αδιανόητο όταν ο ανταγωνισμός στα δίνει όλα απλόχερα ή τουλάχιστον να μπορείς να το πειράξεις για να τα έχεις όλα απλόχερα να σκας τόσα λεφτά και να μην έχεις τίποτα από αυτά που μπορεί να τα κάνει μια συσκευή των 100 ευρώ. προφανώς και το android δεν είναι άγιο και υστερεί σε κάποια πράγματα όπως το πόσο καλοφτιαγμένες είναι οι εφαρμογές τύπου instagram, messenger στο ios σε σχεση με το android. Αλλά ένας user που θέλει να κάνει όσο πιο εύκολα τη δουλειά του όποια και αν ειναι αυτή και ειναι σε android δε γίνεται να πάει σε apple. το αντίθετο γίνεται. Δε θα μιλήσω για άλλα ανεξήγητα πράγματα τύπου κάνει 2 ώρες να φορτίσει το κινητό εν έτη 2024 όσο καλή αυτονομία και να έχει. Μόνο η κάμερα σώζει την κατάσταση και είναι από τα λίγα πραγματα που την παραδέχομαι, φυσικά και κακή κάμερα για την τιμή πώλησης. Φυσικά δε δικαιολογώ και την τιμή πώλησης του s24 ultra, αλλά αν τα βάλεις δίπλα δίπλα το τι προσφέρει ο ένας σαν all around και τι άλλος πας android Μπροστά σε αυτά τα δύο και απορώ πως δεν το βλέπει ο κόσμος, τουλάχιστον αυτοί που ασχολούνται λίγο παραπάνω από το τυπικό Instagram και κάμερα. Περί ορέξεως όμως. Όπως αντιλαμβάνεσαι, μπορώ να μιλήσω γράψω μόνο για τον εαυτό μου - δεν 'εκπροσωπώ' τους υπόλοιπους χρήστες iOS. Αναφορικά με εμένα λοιπόν, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ για το τι κάνει ο ανταγωνισμός. Μπορεί ο ανταγωνισμός να κατεβάζει με το κινητό του torrents. Μπράβο του, δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί ο ανταγωνισμός να βάζει πειραγμένη έκδοση του YouTube για να βλέπει βίντεο χωρίς διαφημίσεις. Μπράβο του, δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί ο ανταγωνισμός να πέρδεται από τα αυτιά. Μπράβο του, δεν με ενδιαφέρει. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε αυτό το απλό πράγμα: ως hardcore iOS user (χρησιμοποιώ iOS από το πρώτο iPhone, τον χειμώνα του 2007 που μου το έφερε ο @Hal9000 από το Λονδίνο), είμαι απολύτως συνειδητός χρήστης iOS. Αποδέχομαι το iOS με τους όποιους (ελάχιστους και επουσιώδεις, κατά τη γνώμη μου) περιορισμούς έχει. Γουστάρω ρε παιδί μου, πώς το λένε; Δεν έχω σκεφτεί ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ να πάω σε Android. Δεν λέω ότι το Android είναι κακό, ανασφαλές, άσχημο, κλπ κλπ. Δεν λέω τίποτα. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Δεν μπαίνω σε android θέματα, δεν σχολιάζω android θέματα, δεν ασχολούμαι με το Android. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Βέβαια το ότι βλέπω τόσους χρήστες android στα θέματα της Apple να χτυπιούνται και να προσπαθούν να μας εξηγήσουν πόσο μας κοροϊδεύει η Apple και πόσο μαγεμένοι είμαστε από το marketing της Apple, μου λέει πολλά. 16 minutes ago, dimkord said: Κακως κατα την αποψη μου. Το να εχεις τα εικονιδια σου εκει που τα θελεις, ή εκει που τα φτανεις, ειναι σημαντικο κομματι της εμπειριας χρησης. Σεβαστό. Κατά την άποψη σου (ενδεχομένως και κατά την άποψη πολλών άλλων). Δεν είναι η δική μου άποψη. Αλλά σεβαστό. 14 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα