esertas Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι έχουν αυξηθεί 1000% οι διαφημίσεις στο κινητό παρόλο που έχω περασμένο το DNS adguard. Μέχρι πριν λίγο καιρό τα γειωνε όλα. Βρήκαν κάποιο κολπο τα ελληνικά σάιτ και περνάνε τις διαφημίσεις τους;
infin1tyGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Ναι, λειτουργεί κανονικά. Μπορείς να επισκεφτείς το https://www.dnsleaktest.com/ και τρέχοντας το Test να επιβεβαιώσεις ότι όντως χρησιμοποιείται ο Adguard DNS server από το κινητό σου;
esertas Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Έκανα το τεστ και στο κινητό και στο σταθερό και βγάζει τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω.
lek88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Στις 27/5/2024 στις 7:57 ΜΜ, esertas είπε Έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι έχουν αυξηθεί 1000% οι διαφημίσεις στο κινητό παρόλο που έχω περασμένο το DNS adguard. Μέχρι πριν λίγο καιρό τα γειωνε όλα. Βρήκαν κάποιο κολπο τα ελληνικά σάιτ και περνάνε τις διαφημίσεις τους; Να δουλεύει κανονικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα