Raphaelllo Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Καλησπέρας σας. Μια ερώτηση θέλω να κάνω μήπως και κάποιος γνωρίζει. Πριν καμιά περίπου 25 μέρες αγόρασα ένα παπάκι το daytona sprinter 125cc καινούργιο για διευκόλυνση στην καθημερινή μετακίνηση. Να σημειώσω πώς ποτέ δεν είχα ξαναασχοληθεί με παπακια ή μηχανες ήμουν πιο πολύ των αμαξιών και δεν εχω και πολλές γνώσεις για παπακια. Είμαι στην περίοδο του στρωσίματος ακόμα έχω κάνει περίπου 600 χιλιόμετρα. Το παπακι δεν το εχω ζορίσει καθόλου, καλό ζεσταμα παντα πριν ξεκινήσω, οχι πάνω από 40 χιλιόμετρα ταχύτητα. Όλα μια χαρά μέχρι τα 500 χιλιόμετρα που με εμφανίστηκε κατι περίεργο, δεν το κάνει συνέχεια μόνο μερικές φορές. Καποιες φορές χωρίς να ακουμπάω καν το γκάζι σαν να δίνει συνεχόμενα γκάζι, σαν να έχει στροφές ο κινητήρας δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Πχ κάθομαι στο φανάρι με νεκρά και το μηχανακι ακούγεται δυνατά μουγκρίζει σαν να δίνω γκάζι ή έχω πρώτη σταματημένος και το μηχανάκι το νιωθω να φευγει μονο του μπροστά χωρίς να αγκίζω το γκάζι. Με αποτέλεσμα οταν το το κάνει αυτό και αλλάζω ταχύτητες εν κίνηση ή είμαι σταματημένος να κλωτσανε , να τριβονται όλες οι ταχυτητες παρόλο που δεν δίνω γκάζι. Δν ξέρω αν το εξήγησα καλά, Είναι φυσιολογικό αυτό? τι μπορεί να φταίει?. Θέλω να το πάω από εκεί που το αγοράσω αλλά λόγω δουλειάς πρωινής δεν έχω χρονο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου το πας για έλεγχο μπορει να θελει ρυθμησμα ντιζα η το συστημα ψεκασμου , εγγύηση εχει δεν σε νοιαζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου πολλα μπορει να ειναι , απλα πραγματα το πας αμεσα για ελεγχο μεσα στην εγγυηση γιατι μπορει να κολλησει και να γκαζωσει απο το πουθενα και να εχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsonatos04 Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Αυτό συνήθως γίνεται όταν δεν έχει πιάσει θερμκρασία ο κινητήρας. λόγω αυτόματου τσόκ που έχουν όλα. Αν στο κάνει και ζεστό, προφανώς θέλει έλεγχο. Ερώτηση: Αφήνεις πρώτη στο φανάρι ή κατεβάζεις σε νεκρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Στις 27/5/2024 στις 5:46 ΜΜ, Raphaelllo είπε Καλησπέρας σας. Μια ερώτηση θέλω να κάνω μήπως και κάποιος γνωρίζει. Πριν καμιά περίπου 25 μέρες αγόρασα ένα παπάκι το daytona sprinter 125cc καινούργιο για διευκόλυνση στην καθημερινή μετακίνηση. Να σημειώσω πώς ποτέ δεν είχα ξαναασχοληθεί με παπακια ή μηχανες ήμουν πιο πολύ των αμαξιών και δεν εχω και πολλές γνώσεις για παπακια. Είμαι στην περίοδο του στρωσίματος ακόμα έχω κάνει περίπου 600 χιλιόμετρα. Το παπακι δεν το εχω ζορίσει καθόλου, καλό ζεσταμα παντα πριν ξεκινήσω, οχι πάνω από 40 χιλιόμετρα ταχύτητα. Όλα μια χαρά μέχρι τα 500 χιλιόμετρα που με εμφανίστηκε κατι περίεργο, δεν το κάνει συνέχεια μόνο μερικές φορές. Καποιες φορές χωρίς να ακουμπάω καν το γκάζι σαν να δίνει συνεχόμενα γκάζι, σαν να έχει στροφές ο κινητήρας δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Πχ κάθομαι στο φανάρι με νεκρά και το μηχανακι ακούγεται δυνατά μουγκρίζει σαν να δίνω γκάζι ή έχω πρώτη σταματημένος και το μηχανάκι το νιωθω να φευγει μονο του μπροστά χωρίς να αγκίζω το γκάζι. Με αποτέλεσμα οταν το το κάνει αυτό και αλλάζω ταχύτητες εν κίνηση ή είμαι σταματημένος να κλωτσανε , να τριβονται όλες οι ταχυτητες παρόλο που δεν δίνω γκάζι. Δν ξέρω αν το εξήγησα καλά, Είναι φυσιολογικό αυτό? τι μπορεί να φταίει?. Θέλω να το πάω από εκεί που το αγοράσω αλλά λόγω δουλειάς πρωινής δεν έχω χρονο ακόμα. Στις 27/5/2024 στις 9:07 ΜΜ, Black Demis είπε το πας για έλεγχο μπορει να θελει ρυθμησμα ντιζα η το συστημα ψεκασμου , εγγύηση εχει δεν σε νοιαζει Αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα