teot Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κάθε φορά που για κάποιον λόγο αλλάζει η IP δεν μπορώ να μπω για 1..2..3 ημέρες. Χθές το βράδυ έκανε επανεκκίνηση ο ρουτερ .... προφανώς άλλαξε η IP .... και σήμερα... Μόλις δώσω κωδικούς για να συνδεθώ.... με οτι άλλη συσκευή έχω δοκιμάσει να συνδεθώ(όπως γράφει) εξακολουθεί να μου δίνει το παραπάνω... Πριν απο καιρό είχα πάει γαι ένα τριήμερο Αθήνα.... και τις τρεις ημέρες που ήμουνα δεν κατάφερα να συνδεθώ.... ουτε απο Wifi του ξενοδοχείου.... ούτε κάνοντας hot spot το κινητό μου... Το πρόβλημα διορθώνετε μόνο του , χωρίς να κάνω κάτι μετά απο 1..2..3 ημέρες και τότε βλέπω μια σειρα (τόσες όσες και οι απόπειρες που έκανα να συνδεθώ) απο ειδοποιήσεις οτι (και καλα) με προστάτεψαν και απέτρεψαν την πρόσβαση Εχει τύχει σε άλλον; Επεξ/σία 27 Μαϊου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Εχεις ενεργοποιησει το 2fa? Αν ναι, δοκιμασε να το βγαλεις προσωρινα (οταν επανελθει η λειτουργια). Για καποιο λογο ζηταει εγκριση απο μια συσκευη που ειναι ηδη αποθηκευμενη. Δοκιμασε να βαλεις data στο κινητο και να δεις μηπως ερθει η ειδοποιηση εκει (ή γενικα οπου εισαι συνδεδεμενος). Μετα απλα θα δοκιμαζα να κανω clear data στην εφαρμογη fb στις συσκευες, και να το ξανα ενεργοποιησω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Εχεις ενεργοποιησει το 2fa? Αν ναι, δοκιμασε να το βγαλεις προσωρινα (οταν επανελθει η λειτουργια). Για καποιο λογο ζηταει εγκριση απο μια συσκευη που ειναι ηδη αποθηκευμενη. Δοκιμασε να βαλεις data στο κινητο και να δεις μηπως ερθει η ειδοποιηση εκει (ή γενικα οπου εισαι συνδεδεμενος). Μετα απλα θα δοκιμαζα να κανω clear data στην εφαρμογη fb στις συσκευες, και να το ξανα ενεργοποιησω Ευχαριστώ για την απάντηση Δεν εχω 2fa. Δεν υπάρχει συσκευή που να είναι συνδεδεμένη γιατί μπαίνω πάντα απο υπολογιστή, απο παράθυρο ανώνυμης περιήγησης που μόλις το κλεισω διαγράφονται τα πάντα και πρέπει να ξαναδώσω κωδικούς. Εφαρμογή στο κινητό δεν έχω. Δοκίμασα να μπω απο το κινητό (απο δεδομένα) μέσω Browser κανει το ίδιο... έκανα hot spot το κινητο (με δεδομένα) και δοκίμασα απο το laptop....μια απο τα ίδια.. Οταν μου το είχε κάνει (το τριήμερο στην Αθηνα) ειχα βαλει στο κινητό την εφαρμογή... και έμπαινα κανονικά... αλλά ποτέ δεν μου ήρθε ειδοποίηση για να δώσω άδεια.... Upd Έστησα στο κινητό την εφαρμογή.... μπαίνω κανονικά... υπάρχουν ειδοποιήσεις (6 ..οσες και οι προσπάθειες που έκανα) οτι αποκλείσανε μια σύνδεση και να αλλάξω password.... αλλά όχι ειδοποίηση για έγκριση... Το αφήνω.... λογικά (απο την προηγούμενη εμπειρία) σε 1..2 μέρες θα φτιάξει μόνο του Επεξ/σία 27 Μαϊου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ενημέρωση Το άφησα για 2 ημέρες χωρίς προσπάθεια να μπω απο το υπολογιστή.... και δοκίμασα μετα το διήμερο να μπω.... μόλις έδωσα κωδικούς έβγαλε πάλι το παραπάνω μήνυμα αλλά αυτή την φορά έλεγε και την συσκευή (την μάρκα και το μοντέλο του κινητού μου)... ισως ήταν λάθος μου που έστησα την εφαρμογή στο κινητό γιατί ξεκίνησε και έστελνε ειδοποίηση για έγκριση στο κινητό και αφού έδινα την έγκριση μόνο τότε μ άφηνε να μπώ. Ευτυχώς έβγαζε και άλλο τρόπο ταυτοποίησης και τώρα εγκρίνω μέσω κωδικού που μου στέλνει στο mail. Έψαξα τις ρυθμίσεις και ενώ δεν εχω ενεργοποιήσει 2fa παρόλα αυτα ζητά την πρόσθετη ταυτοποίηση και δεν μπορώ να βρω πως μπορεί να αλλάξει αυτό. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Ενημέρωση #2 Επιτέλους μετα απο 15 ημέρες.... απο χθές αποφάσισε το Facebook να μου επιτρέπει την είσοδο χωρίς κάποια άλλη πρόσθετη ταυτοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα