Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! θέλω να αγοράσω χώρο για personal site που θα ανεβάσω. πάνω από 3-4. είμαι μεταξύ της creta, που έχει εξαιρετική υποστήριξη και δίνει αρκετά έξτρα πράγματα, και της dnhost, που όμως δε δίνει όλα αυτά, αλλά έχει πολύ καλύτερη τιμή. σε ποια θα πηγαίνατε εσείς; υπάρχουν ψιλά γράμματα που δεν έχω δει, σχετικά με το reseller της dnhost;

• Like 1
Δημοσ.

Για τι sites μιλάμε; Είναι βασισμένα σε WordPress, Drupal κλπ.. ή customιες ;

Pointer και ip.gr έχουν πακέτα για απεριόριστα websites. Προσοχή όμως γιατί και στους δύο η "απεριοριστία" έχει όρια μέσω Inodes και όχι στον δίσκο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bananasplit είπε

ο host στην Ελλάδα όμως, βοηθάει συνήθως..  και πρακτικά, και σε seo κλπ..

Αφού η ίδια η Google έχει πει εδώ και πολλά χρόνια ότι το server location δεν παίζει ρόλο. 😅

Αν έπαιζε ρόλο, υπηρεσίες όπως το CDN θα δημιουργούσαν απίστευτα σοβαρά θέματα στα rankings εξαιτίας των Edge Servers.

Δημοσ.

δεκτό (παρόλο που το διαφημίζουν κάποιοι). αλλά έτσι κι αλλιώς σε ελληνικό server θέλω να πάω για πολλούς λόγους. η creta αξίζει τα λεφτά της, αλλά η dn έχει μισή τιμή. τι θα επιλέγατε; 

Δημοσ.

Για προσωπικές ιστοσελίδες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις πιστεύω όπου και να πας από πλευράς server δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Σχετικά με τη DNHOST στα χαρακτηριστικά των πακέτων τους δεν αναφέρουν για δωρεάν SSL. Επομένως εάν πράγματι είναι έτσι στο ετήσιο κόστος του hosting θα πρέπει να υπολογίσεις και το ετήσιο κόστος του κάθε SSL.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Για προσωπικές ιστοσελίδες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις πιστεύω όπου και να πας από πλευράς server δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Σχετικά με τη DNHOST στα χαρακτηριστικά των πακέτων τους δεν αναφέρουν για δωρεάν SSL. Επομένως εάν πράγματι είναι έτσι στο ετήσιο κόστος του hosting θα πρέπει να υπολογίσεις και το ετήσιο κόστος του κάθε SSL.

Πράγματι δεν συμπεριλαμβάνεται δωρεάν SSL γιατί δηλώνουν πως έχουν σφάλματα σε εφαρμογές τα SSL της Let's Encrypt και ότι δεν έχουν ετήσια βάση αλλά 90ήμερη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλο το άρθρο είναι λάθος, απλά θα σταθώ σε δύο μόνο σημεία.

Τα Let's Encrypt SSL στηρίζονται στις αυτόματες ανανεώσεις, επομένως μετά την αρχική εγκατάσταση (που και αυτή μπορεί να γίνεται με αυτοματοποιημένο τρόπο) τα ξεχνάς:

https://letsencrypt.org/2015/11/09/why-90-days.html

Υπόψην ότι οι browsers από το 2020 δεν δέχονται certificates που λήγουν σε περισσότερο από 1 έτος, ενώ στο παρελθόν υποστήριζαν και certificates που είχαν διάρκεια μέχρι και 5 έτη.

Όσο αφορά την "εγγύηση" των επί πληρωμής SSL όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει το παρακάτω για να καταλάβει ότι πρακτικά χρήματα από εγγύηση δεν πρόκειται να λάβει ποτέ κανείς:

https://scotthelme.co.uk/do-ssl-warranties-protect-you-as-much-as-rocks-keep-tigers-away/

Επεξ/σία από CyberCr33p
  • Like 1
Δημοσ.

ο,τι πληρώνεις, παίρνεις.. οπότε με βοηθήσατε να αποφασίσω. θα στείλω να αγοράσω στην creta. δεν έχει νόημα να πάρω κάτι πιο φτηνό και να μου βγει στο τέλος πιο ακριβό ή και το ίδιο, αλλά χωρίς να έχω την υποστήριξη που χρειάζομαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...