zacharis1955 Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) https://www.public.gr/product/ihos/hxeia/autoenisxiomena-ixeia/autoenisxuomena-ixeia-edifier-r1700bt-66w--kafe/1383460 https://www.edifier.com/global/p/bookshelf-speakers/r1700bt Επεξ/σία 30 Μαϊου από zacharis1955 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου τα πηρα! εισαι ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Σε σχέση με Mackie CR4-X και Presonus Eris πώς είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου 20 λεπτά πριν, SOADNICK είπε Σε σχέση με Mackie CR4-X και Presonus Eris πώς είναι; Φθηνότερα ;; 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarevok19 Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Thanks για την προσφορά και σορρυ αν ειναι off topic, αξίζει η μετάβαση από τα Genesis Helium 600 2.1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekReaper Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για ιστορικό χαμηλό; Στο Σκρουτζ δεν βλέπω να έχει πέσει πότε κάτω από τα 100€ και στο BF που μας πέρασε στις μεγάλες αλυσίδες ήταν στα 99ish €; Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ή να με διορθώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 27 Μαϊου 21 λεπτά πριν, GreekReaper είπε Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για ιστορικό χαμηλό; Στο Σκρουτζ δεν βλέπω να έχει πέσει πότε κάτω από τα 100€ και στο BF που μας πέρασε στις μεγάλες αλυσίδες ήταν στα 99ish €; Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ή να με διορθώσει; Ειναι μια τιμη που παιζει σχετικα "συχνα". 1-2 φορες τον χρονο ισως. Ειναι τιμη που την εχουμε δει καποιες φορες επομενως. 2 απο αυτες τις φορες: 89,99 πριν 6 μηνες BF 89€ πριν 3.5 χρονια Και καποιες φορες στα 92€ κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliac7 Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Πρέπει να τελείωσε, τα βλέπω στα 139 πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 27 Μαϊου Δεν αλλαξε η τιμη, απλα εξαντληθηκαν τα οσα κομματια ειχαν. "Ουπς, μόλις εξαντλήθηκε! Οι τιμες που βλεπεις τωρα ειναι απο τριτους πωλητες στο μαρκετπλεϊς. Ας βαλω για ιστορικους λογους την πληροφορια (αρχικης τιμης-εκπτωσης) που δεν υπαρχει στο #1, απο το site του καταστηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου 1 hour ago, Sarevok19 said: Thanks για την προσφορά και σορρυ αν ειναι off topic, αξίζει η μετάβαση από τα Genesis Helium 600 2.1? Εάν σου αρέσει το μπάσο θα είναι χειρότερα σε αυτον τον τομέα τα edifier μιας και δεν έχουν ξεχωριστο subwoofer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Ρε παιδια, ψιλο ασχετο αλλα αν μπορει να βοηθησει καποιος θα ημουν ευγνωμων... Τα εχω τα ηχεια και στο ενα μου εχει φθαρει στις 2 γωνιες το καλυμμα των ηχειων, που θα μπορουσα να το φτιαξω-επισκευασω? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melanthros Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 5 ώρες πριν, murcielago580 είπε Ρε παιδια, ψιλο ασχετο αλλα αν μπορει να βοηθησει καποιος θα ημουν ευγνωμων... Τα εχω τα ηχεια και στο ενα μου εχει φθαρει στις 2 γωνιες το καλυμμα των ηχειων, που θα μπορουσα να το φτιαξω-επισκευασω? Ευχαριστω. Πάρε μια μεμβράνη βινυλίου από Αλίεξπρές ότι χρώμα θέλεις. Μεγαλύτερη από της διαστάσεις που θελεις. Πέρασε την από πάνω και είσαι κούκλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 3 ώρες πριν, melanthros είπε Πάρε μια μεμβράνη βινυλίου από Αλίεξπρές ότι χρώμα θέλεις. Μεγαλύτερη από της διαστάσεις που θελεις. Πέρασε την από πάνω και είσαι κούκλος Είναι εύκολο να δώσεις κάποιο link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 16 λεπτά πριν, xristakits είπε Είναι εύκολο να δώσεις κάποιο link? Εγώ πάντως τα έχω τόσα χρόνια χωρίς τα καπάκια. Νομίζω μου αρέσει και περισσότερο ο ήχος έτσι, η εμφάνιση σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Τα μπάσα ακούγονται σαν κλούβιο αυγό, το κατέβασα λίγο κάτω από την μέση για να το αντέχω. Μεσαία και υψηλά αρκετά καλά για τα χρήματα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα