Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με λογαριασμό PAYPAL

giorgos pliakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα και συγνωμη για το σεντονι προκαταβολικα

Θελω μια βοηθεια σχετικα με  λογαριασμο σε  paypal

Tο case ειναι 

Εχω ενα acccun xxxxx @gmail.com στο ονομα της κορης μου που το χειριζομαι  εγω

Εχω και ενα εγω με αλλο μαιλ   ςςςς@gmail.com

To Kαλοκαιρι σαν μικρο παιδι την πατησα κ εδωσα το paypal της κορης μου σε ενα post σε instagram  για το ποιο   βγηκε τιμολογιο σαν τροπος πληρωμης το Paypal   Ακυρωσα με τημ μια την χρεωστικη καρτα  και αρα δεν μπορει να τραβηξει τα λεφτα απο την τραπεζα  Ξεχασα να Κανω dispute σε paypal       για 6  μηνες διαρκεια που εχει,Το Αφησα εκει , 

Αυτες τις μερες παω να κανω Login σε account κι δεν μπαινει .Σε τηλεφωνο που ειχα μαζι τους   σε επικοινωνια σε αγγλικα βεβαια μου ειπαν οτι  εχω negative amount και δεν μπορω να κανω Login αν δεν πληρωσω.  

Λογικα δεν θα πληρωθει αφου δεν εχει καρτα ενεργη  αλλα μου ανεφεραν οτι  θα παει σε εισπαρακτικη  .  Τα στοιχεια σε  paypall ειναι  Oνομα ανηλικης κορης μου αλα  κινητο το δικο  μου. οποτε εμενα θα ενοχλησουν 

Δεδομενου οτι   για να επικοινωνησω με paypal δεν με αφηνει αν δεν κανω login   και  οτι ανεφεραν εισπρακτικη ., Θα  εχω θεμα?  Εχεις καποιος  mail για paypal χωρις Login?

Ακομα και αν θελω να πληρωσω ( 35 ευρω γκρρρρρ) πως θα το κανω αν δεν μπορω να κανω login?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Contacting PayPal Offline
To contact PayPal without having to log in to the account, you can try the following:
Customer Service Phone: Usually, PayPal has customer service lines that you can call. In Greece, the number is +30 211 198 9184. Keep in mind that you may have to wait quite a while to be served.
2. Payment of the negative balance snow rider
If you want to settle the negative balance so you can log back into the account, you can follow the steps below:
Call Customer Service: As I mentioned, you can call customer service and ask them to help you settle the negative rest of. Explain the situation and ask to be provided with offline payment methods if you cannot log into the account.
Report a Problem through the Help Center: You can visit the PayPal Help Center and select the "Contact Us" option at the bottom of the page. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Βοήθεια με λογαριασμό PAYPAL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...