Προς το περιεχόμενο

Το επόμενης γενιάς Galaxy Watch 7 "Ultra" της Samsung θα "σπάσει" την παράδοση με τετράγωνη κάσα και επιπλέον κουμπί

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 27/05/2024 at 10:55, rallistas said:

Τετραγωνη κασα με στρογγυλη οθονη? 😬

Έλα ντε; Εκεί σκάλωσα κι εγώ. Worst of both worlds φάση; 😜

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, cyberguy είπε

και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω ειχε το samsung απο το watch 4 pro και εχω και τα δυο, μπορεις να με διαφωτίσεις? 

55 λεπτά πριν, Thanos_Lcf είπε

Δε βρίσκω τι παραπάνω χρήσιμο μπορεί να έχει ένα ρολόι για να αποκαλέσει smartwatch...

Οπότε μάλλον θα είναι κάτι περιττό για εμένα και άρα όχι άξιο του κόστους.

Για αυτό και ανέφερα τη χρήση που κάνω εγώ και το κριτήριο που έχω το οποίο οδηγεί στην άποψη μου.

Όλα τα ρολόγια που έχουμε αναφέρει εδώ είναι smartwatches by definition.

Τώρα αν θες να κάνεις τον έξυπνο, be my guest.

Καταρχήν Υπάρχει άψογη συνεργασία με την συσκευή μου (s23 ultra)

Μπορώ και απαντάω σε Viber WhatsApp Facebook messenger Χωρίς να σηκώσω καν το κινητό μου…Δεν κάθομαι καν να γράψω διότι όλη τη δουλειά την κάνει το G board με φωνητική πληκτρολόγηση….

Είναι Google - Για μένα μεγάλη υπόθεση… Χάρτες - Google keep Που το δουλεύω πολύ, Spotify Καθημερινά, YouTube music…

Μπορώ να γράφω μέχρι το βράδυ….Και ναι πριν το πάρω είχα τους ενδοιασμούς μου τώρα πλέον είναι απαραίτητο αξεσουάρ…Και ανέφερα μόνο μερικές από τις smart λειτουργίες του….Και google  play store βεβαίως βεβαίως…

Και ένα πολύ απλό παράδειγμα…Τις προάλλες ήθελα να πάω σε ένα καφέ στο οποίο δεν είχα πάει ποτέ από το σπίτι μου με τα πόδια ήταν περίπου μισή ώρα κάρφωσα επάνω τα Galaxy buds pro2 Το κινητό στο τσαντάκι και όπως περπατούσα και ακούγοντας μουσική ταυτόχρονα είχα το Google maps στο watch4 το οποίο μου δείχνει τη διαδρομή

Επεξ/σία από kostasfalcon

13 minutes ago, kostasfalcon said:

Καταρχήν Υπάρχει άψογη συνεργασία με την συσκευή μου (s23 ultra)

Μπορώ και απαντάω σε Viber WhatsApp Facebook messenger Χωρίς να σηκώσω καν το κινητό μου…Δεν κάθομαι καν να γράψω διότι όλη τη δουλειά την κάνει το G board με φωνητική πληκτρολόγηση….

Είναι Google - Για μένα μεγάλη υπόθεση… Χάρτες - Google keep Που το δουλεύω πολύ, Spotify Καθημερινά, YouTube music…

Μπορώ να γράφω μέχρι το βράδυ….Και ναι πριν το πάρω είχα τους ενδοιασμούς μου τώρα πλέον είναι απαραίτητο αξεσουάρ…Και ανέφερα μόνο μερικές από τις smart λειτουργίες του….Και google  play store βεβαίως βεβαίως…

Και ένα πολύ απλό παράδειγμα…Τις προάλλες ήθελα να πάω σε ένα καφέ στο οποίο δεν είχα πάει ποτέ από το σπίτι μου με τα πόδια ήταν περίπου μισή ώρα κάρφωσα επάνω τα Galaxy buds pro2 Το κινητό στο τσαντάκι και όπως περπατούσα και ακούγοντας μουσική ταυτόχρονα είχα το Google maps στο watch4 το οποίο μου δείχνει τη διαδρομή

Όλα αυτά τα κάνει και το watch 4 pro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Όλα αυτά τα κάνει και το watch 4 pro

Αφού δεν είναι Google πως τα κάνει?

Εγώ βλέπω ότι έχει τη δυνατότητα μόνο για quick reply… Δηλαδή κάποιες έτοιμες απαντήσεις που έχει ήδη μέσα …επίσης Δεν νομιζω ότι έχει WhatsApp εφαρμογη συσκευή ούτε Spotify ούτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή της Google…Ελληνική φωνητική υπαγόρευση υποστηρίζει?

nfc πληρωμές? Wallet ?

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...