Προς το περιεχόμενο

Το επόμενης γενιάς Galaxy Watch 7 "Ultra" της Samsung θα "σπάσει" την παράδοση με τετράγωνη κάσα και επιπλέον κουμπί

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 27/05/2024 at 10:47, stivaks72 said:

Πάλι κάποιος που συγκρίνει smartwatch με fancy smartband. 

Και παρακαλώ, μη με ρωτήσεις (και εσύ) τις διαφορές τους.

εγω παλι που ειχα και τα 2 και προτιμησα το watch 4 pro, δεν βρηκα κατι υπερ του samsung. Χρηση? cardio, sleep patterns, κλησεις μεσω esim (οταν δεν θελω να εχω κινητο μαζι μου) navigation πεζος κτλ. Εκτος οτι η μπαταρια του gt4 παει ανετα 6-7 μερες ειναι πιο ομορφο για μενα που κάνω κλασικό ντυσιμο (οκ υποκειμενικό αυτό)

To apple watch ανηκει σε ενα οικοσυστημα που τιποτα δεν μπορει να το αντικαταστησει, εαν εχεις Apple environment ειναι μονοδρομος

Επεξ/σία από cyberguy
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τετράγωνο πλαίσιο και στρόγγυλη οθόνη, σκέτο bezel δηλαδή, κάτι δεν κατάλαβαν εκεί στην Samsung.

Τα στρόγγυλα ρολόγια είναι πιο κυριλέ πάντως, όποιος θέλει παραπάνω real estate οθόνη ας πάρει μια γκουμούτσα σαν αυτό, να δεις και καμιά ταινία την ώρα που κάνεις γυμναστική αν θέλεις.

image.png.bda358d2a51cc7144bbb7c7099b11e18.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Haha 2

Το ρολογάκι είναι άμεση αισθητική συνέπεια της επιβαλλόμενης woke κουλτούρας. Ερμαφρόδιτο design: ούτε στρόγγυλο αλλά ούτε και τετράγωνο. Μην το αγοράσεται συμφορουμίστες, θα σας περάσουν για τιγκιτάνγκες.  

5 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Μόνο 7 γενιές χρειάστηκε η samsung για να πάρει μυρωδιά ότι το τετράγωνο smartwatch είναι απείρως πιο ορθολογικό ως υλοποίηση μιας και εμφανίζει περισσότερη πληροφορία.

Ντάξει το πάμε σιγά-σιγά βέβαια, φέτος κάναμε την κάσα τετράγωνη, του χρόνου και την οθόνη.

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά σίγουρα το τετράγωνο είναι πιο άσχημο και ακαλαίσθητο σε σχέση με ένα στρογγυλό που δίνει την αίσθηση κανονικού ρολόγιου.

Βέβαια το να τετραγωνίσεις την κάσα και όχι την οθόνη παραπέμπει σε ποντιακό ανέκδοτο...

• Like 3

8 λεπτά πριν, Bil79 είπε

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά σίγουρα το τετράγωνο είναι πιο άσχημο και ακαλαίσθητο σε σχέση με ένα στρογγυλό που δίνει την αίσθηση κανονικού ρολόγιου.

Βέβαια το να τετραγωνίσεις την κάσα και όχι την οθόνη παραπέμπει σε ποντιακό ανέκδοτο...

Πουθενά δεν διαφωνώ. Έτσι είναι. 

Αντικειμενικά το ορθογώνιο σχήμα είναι πιο ορθολογικό σε smartwatch, σκοπός του smartwatch είναι να μεταφέρει μια πληροφορία που απεικονίζεται από μια μεγαλύτερη, ορθογώνια οθόνη, σε μια μικρότερη. Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχεις τετράγωνη κάσα και στρογγυλή οθόνη.

Ασχολούμαι αρκετά περισσότερο από τον μέσο όρο με τα ρολόγια και, μέχρι τώρα, δεν έχω αγοράσει ή φορέσει ποτέ ούτε ένα ορθογώνιο, απλά δεν μου αρέσουν. Αλλά αν η Garmin έβγαζε ένα ορθογώνιο Fenix 8, ίσως το σκεφτόμουν.

• Like 1

Εντάξει δεν ειναι κακό... και ας το συνοδεύει απο την αρχη κακό marketing.
Για όσους έχουν samsung Devices θα είναι πολύ ωραίο εργαλείο.
Θα προτιμούσα το μεσαίο κουμπί να είναι κορόνα που γυρίζει σαν του apple watch αλλά πιο έντονο για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δυο.
Είναι ωραία η σειρά και πουλάει καλά το galaxy watch από το 4 και μετά.
Κακώς το κράζουμε...

Ένα καλό Samsung Smartwatch δεν μηδενίζει , την πρόταση της Apple αλλά ούτε την τιμιότητα των Huawei και της Xiaomi.
O καθένας πρέπει ν αγοράσει αυτο που ταιριάζει στο προφιλ του.

1 ώρα πριν, Fotoalexandros είπε

Το ρολογάκι είναι άμεση αισθητική συνέπεια της επιβαλλόμενης woke κουλτούρας. Ερμαφρόδιτο design: ούτε στρόγγυλο αλλά ούτε και τετράγωνο. Μην το αγοράσεται συμφορουμίστες, θα σας περάσουν για τιγκιτάνγκες.  

Ενδέχεται να είναι απλά μια μετάβαση που πρέπει να γίνει κατα το δυνατόν αναίμακτα από το στρογγυλό στο τετραγωνισμένο.
Σιγουρα η Samsung Ομως ακολουθεί διάφορες τέτοιες " φιλοσοφίες¨ πχ Παγκόσμιους στόχους για το κλίμα κλπ παπάρες μέντολες
του WEF άρα το σχόλιο σου μπορεί να μην είναι και τόσο άκυρο... να το δούμε.
όμως γίνεται να είναι η Samsung πιο woke από την Apple?

• Like 2

Εν τω μεταξύ από τα renders βλέπω περίεργο λουράκι. Σαν να είναι ενσωματωμένο. Σίγουρα δεν μοιάζει με κλασικό 20άρι/22άρι που αφαιρείται με το κλασικό pinάκι και βάζεις ό,τι θες.

Τεράστιο πισωγύρισμα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω άπειρα λουράκια από το 4 και το 6. Από μπρασελέδες μέχρι sport.

Όσον αφορά τα Huawei που αναφέρουν μερικοί χρήστες, ήμουν πολύ κοντά στο να αντικαταστήσω το Watch6 με το GT4 το πράσινο το οποίο θεωρώ το πιο όμορφο smartwatch εκεί έξω αλλά δυστυχώς χάνει σε κάποια σημεία σημαντικά για εμένα οπότε δεν κάνω την μετάβαση.

Γενικότερα η αυτονομία των smartwatches της Samsung θα μπορούσε να ήταν καλύτερη…. Αυτό είναι το μόνο μου παράπονο.

Μην κάθεσαι όμως και συγκρίνετε τα χουάγέι (έτσι λέγονται όχι Χαβάη 5-0) Τα οποία δεν είναι καν smart αλλά εξελιγμένα μπαντ.

χρηστης Galaxy watch 5.

• Like 1

Χρησιμοποιώ το Huawei GT2 Pro εδώ και 4 χρόνια και πριν λίγο άλλαξα στο GT3 Pro γιατί ήθελα και το ECG.
Δεν είχα άλλο λόγο, το πούλησα μια χαρά κιόλας αφού δεν έχει ούτε σημάδι επάνω του (όντως περίεργο) και η μπαταρία ακόμα βγάζει
8 ημέρες με όλες τις μετρήσεις ανοιχτές (όχι με always on display).

Οπότε για τη δική μου χρήση και αντίληψη που το δουλεύω αρκετά αναφορικά με το fitness tracking, ειδοποιησεις και μουσική χωρίς κινητό, ( η ποιότητα κατασκευής και υλικών επίσης είναι top) δεν έχει ανταγωνισμό.
Κοίταξα και τα samsung και δε μου έκαναν.

Φλέρταρα με της apple αλλά επειδή δε θα πήγαινα σε iphone δεν είχε νόημα.

Οπότε αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να έχει nfc Πληρωμές, να χρησιμοποιεί το ρολόι σαν κινητό (e-Sim) δε βλέπω κάποιο λόγο να πληρώσει παραπάνω χρήματα, γιατί τα κάνει όλα τα υπόλοιπα.

• Like 1
  • Confused 1

4 ώρες πριν, Thanos_Lcf είπε

Χρησιμοποιώ το Huawei GT2 Pro εδώ και 4 χρόνια και πριν λίγο άλλαξα στο GT3 Pro γιατί ήθελα και το ECG.
Δεν είχα άλλο λόγο, το πούλησα μια χαρά κιόλας αφού δεν έχει ούτε σημάδι επάνω του (όντως περίεργο) και η μπαταρία ακόμα βγάζει
8 ημέρες με όλες τις μετρήσεις ανοιχτές (όχι με always on display).

Οπότε για τη δική μου χρήση και αντίληψη που το δουλεύω αρκετά αναφορικά με το fitness tracking, ειδοποιησεις και μουσική χωρίς κινητό, ( η ποιότητα κατασκευής και υλικών επίσης είναι top) δεν έχει ανταγωνισμό.
Κοίταξα και τα samsung και δε μου έκαναν.

Φλέρταρα με της apple αλλά επειδή δε θα πήγαινα σε iphone δεν είχε νόημα.

Οπότε αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να έχει nfc Πληρωμές, να χρησιμοποιεί το ρολόι σαν κινητό (e-Sim) δε βλέπω κάποιο λόγο να πληρώσει παραπάνω χρήματα, γιατί τα κάνει όλα τα υπόλοιπα.

Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει smartwatch...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, kostasfalcon said:

και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω ειχε το samsung απο το watch 4 pro και εχω και τα δυο, μπορεις να με διαφωτίσεις? 

Επεξ/σία από cyberguy
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Δε βρίσκω τι παραπάνω χρήσιμο μπορεί να έχει ένα ρολόι για να αποκαλέσει smartwatch...

Οπότε μάλλον θα είναι κάτι περιττό για εμένα και άρα όχι άξιο του κόστους.

Για αυτό και ανέφερα τη χρήση που κάνω εγώ και το κριτήριο που έχω το οποίο οδηγεί στην άποψη μου.

Όλα τα ρολόγια που έχουμε αναφέρει εδώ είναι smartwatches by definition.

Τώρα αν θες να κάνεις τον έξυπνο, be my guest.

Επεξ/σία από Thanos_Lcf
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...