Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την wise. Προσφατα διαβασα οτι δεν χρειαζεται και δεν σου ζηταει αφμ,αλλα σε μεγαλα ποσα μεταφορας μπορει να ζητησει δικαιολογητικα. Ετσι μου δημιουργηθηκαν οι εξεις αποριες: πρωτον  εχει συμβει σε καποιον απο εδω και αν γνωριζει κανεις τι ποσο και πανω θα μπορουσε να γινει αυτο ειτε σε μεταφορα ειτε να υπαρχει στο λογαριασμο. Δευτερον αν υποθεσουμε οτι γινεται αυτο και υπαρχουν τα δικαιολογητικα για τα ποσα αυτα η τραπεζα επικοινωνει με την εφορια για την εξακριβωση και αργοτερα να κινησει και το ενδιαφερον της εφοριας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σας. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με wise. 

Έφτιαξα λογαριασμό πριν 2 μέρες και έχω στείλει τα λεφτά τα έχει τραβήξει αποντην τράπεζα αλλα δεν ξερω που βρίσκονται. Το μαιλ έλεγε ότι θα έπρεπε να ειχαν φτάσει εχτές αλλα δεν εχουν πάει. Το μαιλ λεει μπορεί να υπάρχουν 2 τρόποι η να μην έστειλα εγώ τα λεφτά πράγμα απίθανο αφού τα τράβηξε απο τον λογαριασμό μου η να έχει καθυστερήσει η τράπεζα. Πάλι απίθανο το βρίσκω αφού τα λεφτά εχουν φύγει από τον λογαριασμό μου. Τι να κάνω? Που είναι τα λεφτά μου? Να εποοικοινωνησω με τημ τραπεζα μου? Ανυσηχω μήπως εχω κάνει βλακεια και έχω χάσει έτσι απλα τα λεφτά μου. 

Δημοσ.
53 minutes ago, Eefoula said:

Έφτιαξα λογαριασμό πριν 2 μέρες και έχω στείλει τα λεφτά τα έχει τραβήξει αποντην τράπεζα αλλα δεν ξερω που βρίσκονται. Το μαιλ έλεγε ότι θα έπρεπε να ειχαν φτάσει εχτές αλλα δεν εχουν πάει. Το μαιλ λεει μπορεί να υπάρχουν 2 τρόποι η να μην έστειλα εγώ τα λεφτά πράγμα απίθανο αφού τα τράβηξε απο τον λογαριασμό μου η να έχει καθυστερήσει η τράπεζα. Πάλι απίθανο το βρίσκω αφού τα λεφτά εχουν φύγει από τον λογαριασμό μου. Τι να κάνω? Που είναι τα λεφτά μου? Να εποοικοινωνησω με τημ τραπεζα μου? Ανυσηχω μήπως εχω κάνει βλακεια και έχω χάσει έτσι απλα τα λεφτά μου. 

Θα έλεγα να περιμένεις, 2 ημέρες είναι λίγες, λογικά μέχρι παρασκευή θα τα δεις στον λογαριασμό

Δημοσ.
1 hour ago, Eefoula said:

Από Ελληνική τράπεζα προς Wise συνήθως υπάρχει καθυστέρηση 1-2 ημερών. Από Wise προς Ελληνική τράπεζα η μεταφορά ολοκληρώνεται σε δευτερόλεπτα. Υπομονή και τα χρήματα σου θα μπουν. Αν δε μπουν θα επιστραφούν. Να τα χάσεις η πιθανότητα είναι κυριολεκτικά 0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...