soukri Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Καλησπέρα , είναι κανείς κάτοχος του toyota corolla sedan 1.8 hybrid στην έκδοση Active plus ? Η ερώτηση μου είναι τι φώτα έχει το αυτοκίνητο . Στο έντυπο που έχει στην ιστοσελίδα της toyota.gr δείχνει ότι δεν έχει LED , ενώ όταν κάνεις διαμόρφωση και βλέπεις των εξοπλισμό δείχνει ότι έχει Full led φώτα , τεχνολογίας bi-led . Πήρα τηλέφωνο σε 6 αντιπροσωπίες , οι 4 μου είπαν " δεν ξέρω , νομίζω είναι αλογόνου " και οι άλλοι 2 είπαν " Ότι γράφει στο σίτε είναι σωστό , έχει LED " . Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ !
ioankoukos Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Όντως έχεις δίκιο για τον διαμορφωτή και τον κατάλογο που λέει οτι τα Full LED πάνε στην ακριβότερη έκδοση εξοπλισμού Style Hybrid/ Style. https://www.toyota.gr/content/dam/toyota/nmsc/greece/brochures/COROLLA_SEDAN_MC_08-2023.pdf Πρέπει η αντιπροσωπεία να ξεκαθαρίσει.
soukri Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, ioankoukos είπε Όντως έχεις δίκιο για τον διαμορφωτή και τον κατάλογο που λέει οτι τα Full LED πάνε στην ακριβότερη έκδοση εξοπλισμού Style Hybrid/ Style. https://www.toyota.gr/content/dam/toyota/nmsc/greece/brochures/COROLLA_SEDAN_MC_08-2023.pdf Πρέπει η αντιπροσωπεία να ξεκαθαρίσει. Τους ρώτησα και αυτή δεν ξέρουν , μου προσπαθούσαν να πουλήσουν του 2023 μοντέλο . Ρώτησα και σε άλλες αντιπροσωπείες και μου λένε οτι γράφει στην ιστοσελίδα είναι σωστό. Είπα να ρωτήσω εδώ μήπως το έχει κανείς. Αλλιώς από Οκτώβρη θα ξέρω , το παράγγειλα έτσι και αλλιώς . ( στο έντυπο επίσης δεν γράφει οτι έχει αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, ενώ στην διαμόρφωση έχει , αυτό το εγκρίναν και από την αντιπροσωπεία )
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Στις 26/5/2024 στις 10:54 ΜΜ, soukri είπε Καλησπέρα , είναι κανείς κάτοχος του toyota corolla sedan 1.8 hybrid στην έκδοση Active plus ? Η ερώτηση μου είναι τι φώτα έχει το αυτοκίνητο . Στο έντυπο που έχει στην ιστοσελίδα της toyota.gr δείχνει ότι δεν έχει LED , ενώ όταν κάνεις διαμόρφωση και βλέπεις των εξοπλισμό δείχνει ότι έχει Full led φώτα , τεχνολογίας bi-led . Πήρα τηλέφωνο σε 6 αντιπροσωπίες , οι 4 μου είπαν " δεν ξέρω , νομίζω είναι αλογόνου " και οι άλλοι 2 είπαν " Ότι γράφει στο σίτε είναι σωστό , έχει LED " . Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ ! Ξαναδές το απόγευμα ή από αύριο στην ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς και στο διαμορφωτή, θα πρέπει να δείχνει τα σωστά.
soukri Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Στις 29/5/2024 στις 11:43 ΠΜ, Πέτρος είπε Ξαναδές το απόγευμα ή από αύριο στην ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς και στο διαμορφωτή, θα πρέπει να δείχνει τα σωστά. Ναι μόλις τώρα το είδα , διαγράψανε το full led headlights / τεχνολογίας bi-led . τελικά τι φώτα θα έχει ; 18/05/2024 έκανα την παραγγελία .
Πέτρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 8 ώρες πριν, soukri είπε Ναι μόλις τώρα το είδα , διαγράψανε το full led headlights / τεχνολογίας bi-led . τελικά τι φώτα θα έχει ; 18/05/2024 έκανα την παραγγελία . Μέχρι τη διόρθωση φτάνω. Ότι λέει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα