Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι υποχρεωτικό να υπάρχει σαν έντυπο σε περίπτωση ελέγχου και ότι δεν αρκεί να το δείξεις στο κινητό.

Προσωπικά μου έχει τύχει να περάσει και με το κινητό, σίγουρα και σε άλλους, απλά λέω τι έχω διαβάσει.

Αυτό κάνω κι εγώ για την... κακια την ώρα 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτό κάνω κι εγώ για την... κακια την ώρα 

Αν δεν επιβεβαίωνεται και απο τον online ελεγχο τότε υπάρχει πρόβλημα.Γιατί μπορεί κάποιος πανεύκολα να φτιάξει ένα ασφαλιστήριο και να το δείχνει.

• Like 1
Δημοσ.

Για καθαρά προσωπική  μου ηρεμία δεν θέλω να γίνομαι beta tester των ψηφιακών οραμάτων του ελληνικού κράτους. Όπου μπορεί να υπάρχει (ή και όχι) στο σύστημα, να είναι αποδεκτή (ή όχι) η ψηφιακή εκδοχή, κλπ.

Έχει περάσει (μάλλον ανεπιστρεπτί, λόγω ηλικίας) η φιλοδοξία για early adaption.

Οπότε για την ώρα ασφαλιστήριο/καταθετήριο σε hard copy (συγνώμη περιβάλλον) και όταν το σύστημα λειτουργήσει σωστά (και χωρίς θέματα ερμηνείας του κάθε οργάνου) και είμαι ακόμα "εδώ" βέβαια :P, τα ξαναλέμε

• Like 1
Δημοσ.

Τη προηγούμενη βδομάδα στη Δυτ. Θεσσαλονίκη σε επαγγελματικό όχημα, όπου προφανώς λόγω μπερδέματος δεν καταχωρήθηκε η ασφάλιση(από τα 8 οχήματα , τα 7 είχαν κανονικά ασφάλιση), παρότι εισπράχθηκαν τα χρήματα, η τροχαία επέβαλε πρόστιμο 500 στον οδηγό, 1000 στον ιδιοκτήτη, όπως και παράδοση του διπλώματος του οδηγού για ένα μήνα. Φυσικά τα πρόστιμα προωθήθηκαν στον ασφαλιστικό πράκτορα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, famas είπε

Φυσικά τα πρόστιμα προωθήθηκαν στον ασφαλιστικό πράκτορα.

Που αν αρνηθει να τα πληρωσει , αντε βγαλε ακρη 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, phanispal είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι υποχρεωτικό να υπάρχει σαν έντυπο σε περίπτωση ελέγχου και ότι δεν αρκεί να το δείξεις στο κινητό.

Προσωπικά μου έχει τύχει να περάσει και με το κινητό, σίγουρα και σε άλλους, απλά λέω τι έχω διαβάσει.

Μα δεν το εβλεπα από κάποια εφαρμογή της ασφαλιστικής. Απλώς όταν πλήρωσα μου ήρθε στο email αντί να έρθει έντυπο. 

7 ώρες πριν, famas είπε

Τη προηγούμενη βδομάδα στη Δυτ. Θεσσαλονίκη σε επαγγελματικό όχημα, όπου προφανώς λόγω μπερδέματος δεν καταχωρήθηκε η ασφάλιση(από τα 8 οχήματα , τα 7 είχαν κανονικά ασφάλιση), παρότι εισπράχθηκαν τα χρήματα, η τροχαία επέβαλε πρόστιμο 500 στον οδηγό, 1000 στον ιδιοκτήτη, όπως και παράδοση του διπλώματος του οδηγού για ένα μήνα. Φυσικά τα πρόστιμα προωθήθηκαν στον ασφαλιστικό πράκτορα.

Τυχερος πάνω στην ατυχία μου δλδ. Πάντως τελος καλό, όλα καλά. Μίλησα το πρωι με την ασφαλιστήρια και σε μιση ώρα είχε λυθεί το πρόβλημα. Κάποια λάθος καταχώρηση προφανως. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Μα δεν το εβλεπα από κάποια εφαρμογή της ασφαλιστικής. Απλώς όταν πλήρωσα μου ήρθε στο email αντί να έρθει έντυπο. 

Τυχερος πάνω στην ατυχία μου δλδ. Πάντως τελος καλό, όλα καλά. Μίλησα το πρωι με την ασφαλιστήρια και σε μιση ώρα είχε λυθεί το πρόβλημα. Κάποια λάθος καταχώρηση προφανως. 

Κοιτα στο hic, γραφει απο ποτε μεχρι ποτε ειναι ασφαλισμενο . Ειναι απο οταν πληρωσες ή το εκαναν τωρα ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε

Αυτό είπα κι εγώ, ότι νομίζω πως δεν αρκεί η επίδειξη του .pdf στο κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 2MM είπε

Κοιτα στο hic, γραφει απο ποτε μεχρι ποτε ειναι ασφαλισμενο . Ειναι απο οταν πληρωσες ή το εκαναν τωρα ? 

Στο hic φαίνεται ασφαλισμένο πλέον από την ημερομηνία αγοράς του αυτοκινητου τον Σεπτέμβρη 2021 έως και τον Σεπτέμβρη του 2024 συνεχόμενα χωρίς κάποια διακοπή. Χθες φαινόταν ανασφάλιστο 

IMG_1348.jpeg

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αυτό είπα κι εγώ, ότι νομίζω πως δεν αρκεί η επίδειξη του .pdf στο κινητό.

Τι να σου πω, δεν το γνωρίζω. Σε εμενα το δέχτηκε, αφήνοντας πάντως μια υπόνοια ότι πλέον ο καθένας μπορεί να φτιαξει ένα ασφαλιστήριο στο κινητό του και να το δείχνει. Θεωρητικά ομως το ίδιο μπορεί να γίνει και με την έντυπη μορφή του.  

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Στο hic φαίνεται ασφαλισμένο πλέον από την ημερομηνία αγοράς του αυτοκινητου τον Σεπτέμβρη 2021 έως και τον Σεπτέμβρη του 2024 συνεχόμενα χωρίς κάποια διακοπή. Χθες φαινόταν ανασφάλιστο 

IMG_1348.jpeg

Τι να σου πω, δεν το γνωρίζω. Σε εμενα το δέχτηκε, αφήνοντας πάντως μια υπόνοια ότι πλέον ο καθένας μπορεί να φτιαξει ένα ασφαλιστήριο στο κινητό του και να το δείχνει. Θεωρητικά ομως το ίδιο μπορεί να γίνει και με την έντυπη μορφή του.  

Πρακτικά  οποίος μπορεί να κάνει μαϊμού  ασφάλιστρο να φαίνεται  από το κινητό τόσο εύκολα μπορεί και  να το εκτυπώσει.  Απλή  λογική.  απλά  στην λένε  τα όργανα  να φανεί χρήσιμος  ο ρόλος τους, ο μισθός τους και όλα τα συναφή.  

Εγώ το έχω αποθηκευμένο  στο κινητό  σε pdf  εάν μου πουν το οτιδήποτε  ,θα τους πω ότι πολύ απλά να το τσεκάρουν  ον λαιν.  Από την στιγμή πού είμαι ασφαλισμένος  εας μου κόψουν  κλήση  

Δημοσ.
20 ώρες πριν, famas είπε

ναι αλλά το δίπλωμα που πήραν για έναν μήνα είναι του οδηγού και όχι του πράκτορα .........

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Νομίζω ότι μπορούν να το δουν και επί τόπου αν είναι ασφαλισμένο.

Αν βαρέσουν πινακίδα φαίνεται. Ουσιαστικά γι αυτό με σταμάτησαν πιστευω, Γτ τους είχα τουλάχιστον κάνα 10λεπτο πίσω μου πριν με σταματήσουν. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Νομίζω ότι μπορούν να το δουν και επί τόπου αν είναι ασφαλισμένο.

αυτό ακριβώς έκαναν,και δεν το βρήκαν ασφαλισμένο.Για αυτό και τον σταμάτησαν και βρέθηκε το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...