Προς το περιεχόμενο

Ανασφάλιστο όχημα

Μάκαρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε όλους. 
Με σταμάτησε η αστυνομία πριν από λίγο και με ενημέρωσαν πως το όχημα μου στο σύστημα τους φαίνεται ανασφάλιστο. 
Τι μπορεί να έχει συμβεί ενώ η ασφάλεια είναι κανονικα πληρωμένη ; Όντως μετά από τον έλεγχο το τσέκαρα σε gov και hic και πραγματικα το όχημα εμφανίζεται ανασφάλιστο. 
Επικοινώνησα με την ασφαλιστική όπου το όχημα σε αυτους φαίνεται ασφαλισμένο. Θα επικοινωνήσω και αύριο με τα κεντρικά τους να δω τι θα μου πουν κι αυτοί. 
Η ασφάλεια έχει γίνει από αρκετα γνωστή αντιπροσωπεία της Αθήνας. Θα περασω και αύριο από εκεί να μιλήσω με τον ασφαλιστή. Απλώς κανω το ποστ μήπως έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία να μου πει τι μπορεί να έχει γίνει. 
Ευτυχώς ήταν συνεννοήσιμα τα παιδιά και δεν με έγραψαν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1. η κατ αθώο όπως να μην έχει γίνει σωστη καταχωρηση
2. η κάτι οχι τόσο αθώο ενω σου λένε οτι πληρώνουν τσεπώνουν το χρημα
θα φανεί της επόμενες μερες

8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

1. η κατ αθώο όπως να μην έχει γίνει σωστη καταχωρηση
2. η κάτι οχι τόσο αθώο ενω σου λένε οτι πληρώνουν τσεπώνουν το χρημα
θα φανεί της επόμενες μερες

Ευελπιστώ το πρώτο καθώς πρόκειται για αρκετα γνωστή αντιπροσωπεία της Αθήνας. 
Στην 2η περιπτωση θα μπει δικηγόρος. 

15 minutes ago, Μάκαρος said:

Καλησπερα σε όλους. 
Με σταμάτησε η αστυνομία πριν από λίγο και με ενημέρωσαν πως το όχημα μου στο σύστημα τους φαίνεται ανασφάλιστο. 
Τι μπορεί να έχει συμβεί ενώ η ασφάλεια είναι κανονικα πληρωμένη ; Όντως μετά από τον έλεγχο το τσέκαρα σε gov και hic και πραγματικα το όχημα εμφανίζεται ανασφάλιστο. 
Επικοινώνησα με την ασφαλιστική όπου το όχημα σε αυτους φαίνεται ασφαλισμένο. Θα επικοινωνήσω και αύριο με τα κεντρικά τους να δω τι θα μου πουν κι αυτοί. 
Η ασφάλεια έχει γίνει από αρκετα γνωστή αντιπροσωπεία της Αθήνας. Θα περασω και αύριο από εκεί να μιλήσω με τον ασφαλιστή. Απλώς κανω το ποστ μήπως έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία να μου πει τι μπορεί να έχει γίνει. 
Ευτυχώς ήταν συνεννοήσιμα τα παιδιά και δεν με έγραψαν. 

Όπως και να έχει δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις (η ασφάλεια είναι πληρωμένη) τότε μια χαρά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απόδειξη πληρωμής των ασφαλίστρων ως αποδεικτικό ασφάλισης.

• Like 1

6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όπως και να έχει δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις (η ασφάλεια είναι πληρωμένη) τότε μια χαρά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απόδειξη πληρωμής των ασφαλίστρων ως αποδεικτικό ασφάλισης.

Πάλι καλά είχε πληρωθεί μέσω τραπεζης όποτε η συναλλαγή φαίνεται. Ευελπιστώ να είναι απλά κάποιο λάθος στην καταχώρηση 

13 minutes ago, Μάκαρος said:

Ευελπιστώ το πρώτο καθώς πρόκειται για αρκετα γνωστή αντιπροσωπεία της Αθήνας. 
Στην 2η περιπτωση θα μπει δικηγόρος. 

το προτω το εχω ξανα δει καθαρά ανθρώπινο λαθος για ενα ψηφίο...... το δεττερο το εχω δει αλλα ήταν απο οτι ναναι εταιρία

Και νόμιζα ότι ειμαι υπερβολικός που ελέγχω πάντα αν έχει ανανεωθεί η ασφάλιση μετά απο κάθε πληρωμή.

Για την ακρίβεια αν ανανεώνεται μετά την λήξη της προηγούμενη.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε

Όντως μετά από τον έλεγχο το τσέκαρα σε gov και hic και πραγματικα το όχημα εμφανίζεται ανασφάλιστο. 
Επικοινώνησα με την ασφαλιστική όπου το όχημα σε αυτους φαίνεται ασφαλισμένο.

Εχω την εντυπωση οτι το συστημα σε gov και hic ενημερωνεται απο τις ιδιες τις ασφαλιστηκες. Αν ισχυει αυτο , τοτε πως στην ασφαλιστκη σου φαινεται ασφαλισμενο ενω στα άλλα οχι ? Περίεργο εως υποπτο  

2 hours ago, Μάκαρος said:

Πάλι καλά είχε πληρωθεί μέσω τραπεζης όποτε η συναλλαγή φαίνεται. Ευελπιστώ να είναι απλά κάποιο λάθος στην καταχώρηση 

Αλήθεια, πριν πόσο καιρό πλήρωσες; Μήπως 1-2 ημέρες πριν? Επίσης πλήρωσες απευθείας στην ασφαλιστική?

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Αλήθεια, πριν πόσο καιρό πλήρωσες; Μήπως 1-2 ημέρες πριν? Επίσης πλήρωσες απευθείας στην ασφαλιστική?

1 βδομάδα πριν την λήξη του προηγούμενου ασφαλιστηρίου έγινε η πληρωμή. Στην vw bank insurance έγινε η πληρωμή όπου και την ίδια μερα με το καταθετήριο, η αντιπροσωπεία μου έστειλε την ασφάλεια 

2 ώρες πριν, 2MM είπε

Εχω την εντυπωση οτι το συστημα σε gov και hic ενημερωνεται απο τις ιδιες τις ασφαλιστηκες. Αν ισχυει αυτο , τοτε πως στην ασφαλιστκη σου φαινεται ασφαλισμενο ενω στα άλλα οχι ? Περίεργο εως υποπτο  

Ευελπιστώ στο να έχει γίνει κάποιο λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων. Σε αντίθετη περιπτωση με πληρωμένο συμβόλαιο με έχουν και κυκλοφορώ 9 μήνες «ανασφάλιστος» όπου θα μπορούσε να έχει συμβεί το οτιδήποτε. Σε τέτοια περιπτωση θα κινηθώ νομικά καθώς υπάρχει ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής. 

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και νόμιζα ότι ειμαι υπερβολικός που ελέγχω πάντα αν έχει ανανεωθεί η ασφάλιση μετά απο κάθε πληρωμή.

Για την ακρίβεια αν ανανεώνεται μετά την λήξη της προηγούμενη.

Το πάθημα γίνεται μάθημα και είναι κάτι που θα ξεκινήσω να κανω κι εγώ. 
Ειλικρινα όταν στον έλεγχο μου είπαν αυτό το πραγμα, πάγωσα. 

• Like 3

Το ασαφαληστηριο δεν το εχεις ?

Εγω παντα  μα παντα το εκτυπωνω και το εχω και στο αμαξι 

Με το που κανω on line την πληρωμη σε anytime το εκτυπωνω .

• Like 1

59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το ασαφαληστηριο δεν το εχεις ?

Εγω παντα  μα παντα το εκτυπωνω και το εχω και στο αμαξι 

Με το που κανω on line την πληρωμη σε anytime το εκτυπωνω .

Το εχω στο κινητό από όπου και τους το έδειξα. 
Πρασα σήμερα από την αντιπροσωπία και μίλησα με τον ασφαλιστή. Απ ότι μου είπε κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει στην καταβολή των στοιχείων στην γενική βάση δεδομένων που υπάρχει για τα ασφαλισμένα αυτοκίνητα Γτ στην βάση δεδομένων της ασφαλιστικής φαίνεται κανονικα ασφαλισμένο το αυτοκίνητο. Περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσα στη μερα 

• Like 1

Θα έλεγα να μιλήσεις και με την ίδια την ασφάλεια για να έχεις και από εκεί μία επιβεβαίωση. Είναι πολύ χοντρό να έχεις και ασφαλιστήριο και να μην είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο, λογικά κάποια λάθος καταχώρηση - συγχρονισμός θα είναι είναι. 

23 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Το εχω στο κινητό από όπου και τους το έδειξα. 
Πρασα σήμερα από την αντιπροσωπία και μίλησα με τον ασφαλιστή. Απ ότι μου είπε κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει στην καταβολή των στοιχείων στην γενική βάση δεδομένων που υπάρχει για τα ασφαλισμένα αυτοκίνητα Γτ στην βάση δεδομένων της ασφαλιστικής φαίνεται κανονικα ασφαλισμένο το αυτοκίνητο. Περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσα στη μερα 

Μην αγχώνεσαι φίλε μου όλες οι ασφαλιστικές έχουν παρόμοια θέματα , λόγω τεχνικών θεμάτων όλο και κάποια συναλλαγή μπορεί να αποτύχει να ενημερώσει τους εξωτερικούς

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι υποχρεωτικό να υπάρχει σαν έντυπο σε περίπτωση ελέγχου και ότι δεν αρκεί να το δείξεις στο κινητό.

Προσωπικά μου έχει τύχει να περάσει και με το κινητό, σίγουρα και σε άλλους, απλά λέω τι έχω διαβάσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...