johnt Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους, Απέκτησα εδώ και περίπου 20 ημέρες το κινητό του τίτλου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εκτός από το ότι σε σκοτεινό περιβάλλον η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας την ορίζει στην χαμηλότερη τιμή με αποτέλεσμα να είναι πολύ σκοτεινή η οθόνη. Καμιά ιδέα?
Votritis Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου καπου στις ρυθμίσεις λογικα εχει να απενεργοποιησεις την αυτόματη φωτεινότατα
johnt Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου Ναι το ξέρω απλά έλεγα εάν υπήρχε τρόπος να δουλεύει σωστά... Thanks
mike0402 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 2 hours ago, johnt said: Καλησπέρα σε όλους, Απέκτησα εδώ και περίπου 20 ημέρες το κινητό του τίτλου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εκτός από το ότι σε σκοτεινό περιβάλλον η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας την ορίζει στην χαμηλότερη τιμή με αποτέλεσμα να είναι πολύ σκοτεινή η οθόνη. Καμιά ιδέα? Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος..απο που το πηρες φιλε?εψαχνα να το βρω και εγω και δεν υπαρχει πουθενα!
johnt Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου Καλημέρα, οκ ευχαριστώ. Το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο από ένα γνωστό μου...
CaptainChris Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Ανεβάζεις την φωτεινότητα όπως την θέλεις εσύ και με τον καιρό η συσκευή μαθαίνει τις συνήθειες σού και δεν θα χρειάζεται να το κάνεις πόια. Το ίδιο και εγώ στο Edge 40 που έχω ένα μισή μήνα και τώρα σπάνια επεμβαίνω στην φωτεινότητα.
mike0402 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 15 minutes ago, CaptainChris said: Ανεβάζεις την φωτεινότητα όπως την θέλεις εσύ και με τον καιρό η συσκευή μαθαίνει τις συνήθειες σού και δεν θα χρειάζεται να το κάνεις πόια. Το ίδιο και εγώ στο Edge 40 που έχω ένα μισή μήνα και τώρα σπάνια επεμβαίνω στην φωτεινότητα. Λιγο off topic..στο edge 40 πως τα πας απο μπαταρια?
johnt Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου 3 ώρες πριν, CaptainChris είπε Ανεβάζεις την φωτεινότητα όπως την θέλεις εσύ και με τον καιρό η συσκευή μαθαίνει τις συνήθειες σού και δεν θα χρειάζεται να το κάνεις πόια. Το ίδιο και εγώ στο Edge 40 που έχω ένα μισή μήνα και τώρα σπάνια επεμβαίνω στην φωτεινότητα. Εννοείς όσο έχω ενεργή την αυτόματη επεμβαίνω ανά περίπτωση χειροκίνητα?
stark Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 26 minutes ago, johnt said: Εννοείς όσο έχω ενεργή την αυτόματη επεμβαίνω ανά περίπτωση χειροκίνητα? Δες αν έχει ρύθμιση για "Lowest allowed brightness". Έχω παρόμοιο θέμα στο Realme 9 Pro+ μου (Android 14) και αυτή ρύθμιση βοήθησε πολύ.
Λύση CaptainChris Δημοσ. 27 Μαϊου Λύση Δημοσ. 27 Μαϊου 2 ώρες πριν, johnt είπε Εννοείς όσο έχω ενεργή την αυτόματη επεμβαίνω ανά περίπτωση χειροκίνητα? Ναι μέχρι να μάθει τις συνήθειες σου 5 ώρες πριν, mike0402 είπε Λιγο off topic..στο edge 40 πως τα πας απο μπαταρια? Με συνεχείς χρήση browser, social, μυνήματα και κλήσεις μία με μιάμιση μέρα. Φορτίζει σε μισή ώρα. 1 1
jimis_vts Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Συνεχίστε να τα φορτίζετε με τους γρήγορους φορτιστές και απλά θα βιάζετε την μπαταρία. Ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος με γρήγορη φόρτιση.
johnt Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως το φορτίζω ασύρματα στα 15w και με βγάζει μια και μισή ημέρα με data και b/t μόνιμα ανοιχτά... Ερώτηση: κατά την ασύρματη φόρτιση πρέπει να το υποστηρίζει η βαση ώστε να σταματά να φορτίζει στο 100%? 8 ώρες πριν, stark είπε Δες αν έχει ρύθμιση για "Lowest allowed brightness". Έχω παρόμοιο θέμα στο Realme 9 Pro+ μου (Android 14) και αυτή ρύθμιση βοήθησε πολύ. Δυστυχώς δεν την βρήκα αυτή την ρύθμιση... Επεξ/σία 27 Μαϊου από johnt
bdros Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Η μπαταρία του παρότι είναι 4400, είναι μια χαρά. Το έδωσα για να πάρω το Xiaomi redmi note 13 pro 5g plus,που έχει 5000 μπαταρία και βγάζουν σχεδόν τις ίδιες ώρες ενεργή οθόνη.... Φοβερό τηλέφωνο, μετάνιωσα που το έδωσα.
johnt Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, επανέρχομαι με ένα νέο εύρημα που παρατήρησα και κατ' εμε είναι χρήσιμο feature. Όταν καλούσα κάποιον ο οποίος μιλούσε, σε εμένα πέταγε ένα pop up "η κληση είναι σε αναμονή" οπότε το έκλεινα για να μην του χτυπάει απο μέσα όσο μιλούσε. Ξαφνικά δεν μου εμφανίζεται το pop up σε αυτές τις περιπτώσεις και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το security update του Μαϊου που έλαβα. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Καμιά ιδέα λύσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα