Προς το περιεχόμενο

ads και sponsored youtube

georgios...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειαζομαι τη βοηθεια σας σε ενα σπαστικο περισσοτερο θεμα. χρησιμοποιω browser opera, με ad block. στο youtube μονο, οτι και να κανω, οσα και αν εχω προσπαθησει, βγαινει συνεχεια ενα εκνευριστικο ad sponsored της DEI.GR. επειδη δε λεει να φυγει με τιποτα, υπαρχει καποια αλλη λυση? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, georgios... είπε

Χρειαζομαι τη βοηθεια σας σε ενα σπαστικο περισσοτερο θεμα. χρησιμοποιω browser opera, με ad block. στο youtube μονο, οτι και να κανω, οσα και αν εχω προσπαθησει, βγαινει συνεχεια ενα εκνευριστικο ad sponsored της DEI.GR. επειδη δε λεει να φυγει με τιποτα, υπαρχει καποια αλλη λυση? 

Να πάρεις την premium έκδοση 🙂

• Like 1

12 ώρες πριν, georgios... είπε

Αν ο λόγος είναι οικονομικός για το Premium:
Για να "βοηθήσω" το Nigerian Family pack κοστίζει 1,10 ευρώ το μήνα (για 5 άτομα) , και 0,70ευρώ το κανονικό. 

δεν ειναι το οικονομικο θεμα, με εκνευριζει το συγκεκριμενο ad. δεν εχω θεμα να βλεπω καμια διαφημιση καπου καπου, αλλα το να μπορω να κανω block η report και να μη ξαναδω κατι που δε θελω. ας βγαζει οποιαδηποτε διαφημιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...