Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το ποστ υπάρχει και στο Retromaniax. Μπορούμε να βοηθήσουμε?

Θεωρώ ότι εδώ είναι η τελευταία μου ελπίδα να βρω αυτό που ψάχνω.

Ήταν κάπου ανάμεσα στο 1994 και 1999. Ήμουν παιδί και έβλεπα παιδικά σε ότι κανάλι έβρισκα τότε. Όπου έβαζε διαφημίσεις έκανα ζάπινγκ και έβαζα άλλο κανάλι για να πετύχω κάποιο παιδικό (καταλαβαίνετε!).
Θυμάμαι λοιπόν σε ένα κανάλι μπορεί να ήταν και κρατικό αλλά δεν είμαι σίγουρος ένα παιδικό με μια γάτα (ίσως) που ήταν σε ένα μπάνιο και έπλενε τα δόντια της και τα είχε κάνει όλα μαντάρα εκεί μέσα σα να βιαζόταν δηλαδή, και ήταν σε ένα σπίτι με ανθρώπους που έμεναν μαζί νομίζω γιατί αυτό ήταν στον πάνω όροφο με τη σκηνή στο μπάνιο. Αυτή η γάτα ήταν σαν κούκλα όπως τα Muppets (ίσως) κάτι σαν το "The DJ Kat Show", αλλά αυτό δεν νομίζω να έπαιξε ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση, μπορεί να τα έχω κάνει και εγώ χάλια στο μυαλό μου μετά από τόσα χρόνια που ψάχνω να το βρω.

Θυμάμαι ότι ήταν στους τίτλους αρχής αυτό και έπαιζε ένα τραγούδι που είχε μέσα σαξόφωνο ή και φυσαρμόνικα και ήταν πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο και σου άφηνε ένα ζεστό συναίσθημα.

Πρέπει να το βρω γιατί νιώθω πως αν το ξαναδώ και ακούσω και τη μουσική θα ξεκλειδώσω μια κλειδωμένη ανάμνηση από τότε.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Δημοσ.

μερικα που θυμαμαι σε style τετοιο μηπως και ταιριαξουν...

Bear In The Big Blue House, Dinosaurs, φρουτοπια, muppet show, susame street, bananas in pyjamas, Lamb Chop's Play-Along, Sabrina The Teenage Witch, Dog City, 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/5/2024 στις 12:57 ΠΜ, KilliK είπε

τι ακριβως ηταν; animated? ιαπωνικο; stop motion με κουκλες;

ηταν μονο η γατα η και αλλα ζωα στη σειρα;

""Ήταν με μια γάτα φάση κούκλα. Που κάτι γινόταν στο μπάνιο με μια οδοντόβουρτσα νομίζω επλένε τα δόντια της ή κάτι τέτοιο. Έπαιζε στα Ελληνικά κανάλια στο πρωινό παιδικό πρόγραμμα την εποχή 1994 - 1999. Μάλλον ήταν σε ένα σπίτι με ανθρώπους. Μετά η κούκλα μπορεί να γινόταν καρτούν αλλά δεν θυμάμαι καλά. Αυτό με το μπάνιο το θυμάμαι στο intro και έπαιζε μια μουσική με φυσαρμόνικα και ίσως σαξόφωνο.""

Αυτά μου είπε ο φίλος. Αν θέλεις μπορείς να τσεκάρεις και εδω που έχουν γράψει και άλλα άτομα: https://retromaniax.gr/threads/Δεν-το-έχω-βρει-εδώ-και-15-χρόνια-αυτό-το-παιδικό.31218/

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KilliK είπε

για δες αν σου θυμιζει κατι καποιο απο τα παρακατω:

Όχι δεν είναι κάτι από αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις τσεκάρει παλιά muppets; Παρότι λες για την δεκαετία του '90, κάποιες φορές τότε στην Ελλάδα παίζανε και Muppets από προηγούμενες δεκαετίες (με διαφορετικά intros). Π.χ.:

Επίσης τσέκαρε κι αυτό

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gilmaru είπε

Έχεις τσεκάρει παλιά muppets; Παρότι λες για την δεκαετία του '90, κάποιες φορές τότε στην Ελλάδα παίζανε και Muppets από προηγούμενες δεκαετίες (με διαφορετικά intros). Π.χ.:

Επίσης τσέκαρε κι αυτό

Όχι φίλε μου δεν είναι κάτι από αυτά.

Δημοσ.

Μήπως δεν ήταν κάποια σειρά αλλά κάποια διαφήμιση που έπαιζε εκείνη την εποχή.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου απλά μια σκέψη.

Ίσως βοηθήσει στην αναζήτηση.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, το βρήκαν τελικά ήταν το Μίστερ Μπόγκους. Δεν είχε να κάνει με γάτα αλλά τουλάχιστον βρέθηκε!

Δημοσ.

ναι συνηθως οταν ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει κατι, ειναι ειτε επειδη ειναι ξενογλωσσο (μη αγγλικο) και αγνωστο, η η περιγραφη ειναι λαθος σε σημαντικες λεπτομερειες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...