KPar Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Έχω μια Tassimo εδώ και χρόνια. Πίνω μόνο caπpuccino αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εκτός από τις γνήσιες κάψουλες. Ακόμα και αυτές δεν τις βρίσκω πάντα. Υπάρχει άλλη καφετιέρα που να βγάζει cappuccino με κάψουλες;
@topos Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 On 26/05/2024 at 10:32, KPar said: Έχω μια Tassimo εδώ και χρόνια. Πίνω μόνο caπpuccino αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εκτός από τις γνήσιες κάψουλες. Ακόμα και αυτές δεν τις βρίσκω πάντα. Υπάρχει άλλη καφετιέρα που να βγάζει cappuccino με κάψουλες; Υπάρχει η dolce gusto αλλά φτιάχνει χάλια καφέ και δεν ξέρω τι γίνετε από συμβατές κάψουλες. H Nespresso από την άλλη κάνει μόνο καφέ (τύπου espresso) αλλά κάποιες έχουν είτε αφρογαλιερα, είτε wand για να κάνεις εσύ μετά το αφρογαλο. 1
alex.fentagin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Ειχα στην κατοχη μου dolce gusto(απο το 2020) και εφτιαχνα και cappucino σχεδον καθε μερα. Ο καφες (καψουλες) δεν ηταν ασχημος και καψουλες μπορεις να βρεις πολυ ευκολα αλλα το μονο προβλημα ειναι η συμβατοτητα οτι δεν παραγει αλλη εταιρια περα απο την ιδια. Εγω την ειχα αγορασει τοτε στα 40 ευρω με δωρο αλλα 50 ευρω κουπονια σε καψουλες. Στα 50 ευρω που την βλεπω τωρα ειναι μια καλη λυση πιστευω. Τωρα την εχω σαν 2η επειδη μου εφεραν δωρο μια nespresso αλλα ειναι αρκετα τιμια επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα