giopa62 Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Από τις κρέμες κάνει τρομερή δουλειά το Repel της Unipharma. Μένω δίπλα σε ποτάμι και μόνο αυτό έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου On 26/05/2024 at 20:49, kajwbtfe said: Κάνει δουλειά αυτό??Το έχω πετύχει πολλες φορές αλλά δε ξέρω αν κάνει δουλειά..Το πρόβλημα βέβαια με τα κουνούπια είναι περισσότερο το βράδυ που πας για ύπνο και σε ταράζουν..Εκεί η ρακέτα δε βοηθάει.Εκτος και αν πριν πέσεις τα σκοτώσεις με αυτήν όλα.. Είδα αυτή τη ρακέτα που κάθεται όρθια στη βάση που φορτίζει, ανάβει λαμπάκι που μάλλον τα προσελκύει κ ότι πλησιάζει, τσουρουφλίζεται... φαίνεται καλό, αλλά το ερώτημα είναι εάν τα προσελκύει όντως ή βολτάρουν τριγύρω της ανέμελα. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά να ρωτήσω εάν κάποιος έχει γνώμη σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Kανείς δεν έχει χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο; 😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου On 17/06/2024 at 23:15, zoranb said: Είδα αυτή τη ρακέτα που κάθεται όρθια στη βάση που φορτίζει, ανάβει λαμπάκι που μάλλον τα προσελκύει κ ότι πλησιάζει, τσουρουφλίζεται... φαίνεται καλό, αλλά το ερώτημα είναι εάν τα προσελκύει όντως ή βολτάρουν τριγύρω της ανέμελα. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά να ρωτήσω εάν κάποιος έχει γνώμη σχετικά. Εγώ είχα αυτή εδώ τη κουνουπιέρα... κουνούπια δε σκότωνε. Μυγάκια και πεταλουδίτσες ναι. Eίναι επικίνδυνες όμως... μια φορά πήγε πάνω μια μεγάλη πεταλούδα, άρχιζε να καπνίζει και μετά πήρε το σώμα της φωτιά. Ρελέ δεν έπεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι κουνούπια έχουν κάνει φωλιά στην κουζίνα μου. Δεν εξηγείται διαφορετικά που εδώ και κανα εξάμηνο βρίσκω συνέχεια καινούρια ενώ τα εξοντώνω καθημερινά. Η κουζίνα κλείνει με πόρτα που δεν την κρατάω ανοιχτή. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια κατάσταση να πει μια γνώμη? Κυρίως για το που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί και να αναπαράγονται. Δεν μπορεί να μου πάει αλλού το μυαλό πέρα από το σιφώνι του νεροχύτη, αλλά είναι αυτό εφικτό? Γιατί μου φαίνεται περίεργο. Σκέφτομαι μήπως ρίχνω χλωρίνη κάθε τρεις μέρες και να δω αν θα συνεχιστεί το φαινόμενο, ή καλύτερα να βάλω ένα τούλι ώστε αν βγαίνουν όντως από μέσα να εγκλωβιστούν εκεί και να έχω σίγουρη διάγνωση για το θέμα, απλά δεν έχω τούλι και δεν θα ήθελα να βγω στην γύρα μόνο για αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι κουνούπια έχουν κάνει φωλιά στην κουζίνα μου. Δεν εξηγείται διαφορετικά που εδώ και κανα εξάμηνο βρίσκω συνέχεια καινούρια ενώ τα εξοντώνω καθημερινά. Η κουζίνα κλείνει με πόρτα που δεν την κρατάω ανοιχτή. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια κατάσταση να πει μια γνώμη? Κυρίως για το που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί και να αναπαράγονται. Δεν μπορεί να μου πάει αλλού το μυαλό πέρα από το σιφώνι του νεροχύτη, αλλά είναι αυτό εφικτό? Γιατί μου φαίνεται περίεργο. Ειχα παθει κι εγω μια τετοια πλακα περυσι τον Αυγουστο, στο δωματιο μου εμφανιζονταν συνεχεια κουνουπια(τιγρεις) ενω ειχε σιτα, και δεν ηξερα απο που ερχονταν. Τα υγρα εντομοαπωθητικα δε κανουν τιποτα στους τιγρεις, αυτο το εχω διασπιστωσει εδω και χρονια. Αναγκάστηκα να φοραω φορμα και καλτσες για να γλυτωσω απο τα μεγαλα σπυρια που προκαλουν τα τσιμπηματα τους. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από fitsoulas2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 19 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι κουνούπια έχουν κάνει φωλιά στην κουζίνα μου. Δεν εξηγείται διαφορετικά που εδώ και κανα εξάμηνο βρίσκω συνέχεια καινούρια ενώ τα εξοντώνω καθημερινά. Η κουζίνα κλείνει με πόρτα που δεν την κρατάω ανοιχτή. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια κατάσταση να πει μια γνώμη? Κυρίως για το που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί και να αναπαράγονται. Δεν μπορεί να μου πάει αλλού το μυαλό πέρα από το σιφώνι του νεροχύτη, αλλά είναι αυτό εφικτό? Γιατί μου φαίνεται περίεργο. Σκέφτομαι μήπως ρίχνω χλωρίνη κάθε τρεις μέρες και να δω αν θα συνεχιστεί το φαινόμενο, ή καλύτερα να βάλω ένα τούλι ώστε αν βγαίνουν όντως από μέσα να εγκλωβιστούν εκεί και να έχω σίγουρη διάγνωση για το θέμα, απλά δεν έχω τούλι και δεν θα ήθελα να βγω στην γύρα μόνο για αυτό Τα κουνούπια τοποθετούν τα αυγά τους σε μέρη με νερό αλλά αυτό πρέπει να είναι στάσιμο. Αν χρησιμοποιείς το νεροχύτη καθημερινά, τα αυγά δεν μπορεί να μείνουν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Έχουμε αυτό το πρόβλημα παντού όταν έχει εποχές με θερμοκρασίες γύρω στους 15 - 20 και υγρασία η βροχές. Η μόνη λύση που έχουμε είναι τα γνωστά αντικουνουπικα στην πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, majunior είπε Τα κουνούπια τοποθετούν τα αυγά τους σε μέρη με νερό αλλά αυτό πρέπει να είναι στάσιμο. Αν χρησιμοποιείς το νεροχύτη καθημερινά, τα αυγά δεν μπορεί να μείνουν εκεί. Ναι και γω για στάσιμα νερά ξέρω αλλά κάτι άλλο στην κουζίνα με νερό δεν υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 8 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Eσωτερικές γλάστρες; Στα πιατάκια θα μπορούσαν να λιμνάζουν νερά, αν ποτίζονται υπερβολικά. Σε σιφόνια από όπου περνά τρεχούμενο νερό το θεωρώ απίθανο, όχι πως έχω μελετήσει την αναπαραγωγή των κουνουπιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα