Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πως αντιμετώπιζετε τα κουνούπια. Είναι γεγονός επέστρεψαν. Όποιος έχει μηχανήματα και οικολογικές μεθόδους θα ήθελα να τις ακούσω. Ο πατέρας μου αδειάζει ένα αεροζολ την εβδομάδα και αρχίζω και νιώθω ότι μαζί με τα κουνούπια θα πεθάνω και εγώ. Γιαυτό προτιμώ άλλες μεθόδους. Επεξ/σία 25 Μαϊου από Manefs23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Tαμπλέτες ή υγρό για εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, Manefs23 είπε Πως αντιμετώπιζετε τα κουνούπια. Είναι γεγονός επέστρεψαν. Όποιος έχει μηχανήματα και οικολογικές μεθόδους θα ήθελα να τις ακούσω. Ο πατέρας μου αδειάζει ένα αεροζολ την εβδομάδα και αρχίζω και νιώθω ότι μαζί με τα κουνούπια θα πεθάνω και εγώ. Γιαυτό προτιμώ άλλες μεθόδους. Δεν έφυγαν ποτέ για να επιστρέψουν. Εμένα με βοηθάει μόνο το σπρέι το αντικουνουπικό. Όλα τα άλλα, προσωπικά, έχουν αποδειχθεί ημίμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo9419 Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Η καλύτερη φυσική μέθοδος είναι ο ανεμιστήρας. Δεν πετάει τίποτα καθονται και περιμένουν πότε θα σταματησει ο αέρας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Αφου δοκιμασα σχεδον τα παντα κατεληξα στο μπουκαλακι με το υγρο που το βαζεις στην πριζα και ξενοιαζεις....απλα πριν κοιμηθεις βαλτο μιση ωρα πιο μπροστα για να αρχισει να επιδρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου κι εγώ το υγρό χρησιμοποιώ και κάνει δουλειά. Τα φιδάκια επίσης είναι αποτελεσματικά αλλά μυρίζουν, οπότε δε τα χρησιμοποιώ. κάτι σπρευ που βάζεις πάνω σου με απογοήτευσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο? Η θα ηταν καλυτερο ενα flak? 2 1 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Τα σπρέυ που βάζεις πάνω σου και πασαλείφεσαι είναι πολύ αποτελεσματικά αν καλύψεις όλη την εκτεθειμένη περιοχή (δλδ να λουστείς πατόκορφα) αλλά αυτό δεν είναι λύση να πρέπει να γίνεσαι κώλος κάθε φορά και να ζέχνεις και να έχεις όλες αυτές τις ουσίες να συσσωρεύονται πάνω στο δέρμα. Η μόνη καλή λύση είναι τα υγρά που βάζεις στην πρίζα αν και όχι τελείως αποτελεσματικό. Σε μεγάλους χώρους δεν κάνουν τίποτα ενώ δεν πρέπει να κοιμάσαι με αυτό θεωρητικά εκτός αν είσαι σε καλά αεριζόμενο χώρο. Αν θες να κλείσει το παράθυρο για να κοιμηθείς και έχουν ήδη μπει κουνούπια μέσα την πάτησες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 2 ώρες πριν, Bitbit είπε Τα φιδάκια επίσης είναι αποτελεσματικά αλλά μυρίζουν, οπότε δε τα χρησιμοποιώ. . Eπικίνδυνα σε κλειστους χώρους.Παθαίνεις δηλητηρίαση πριν τα κουνούπια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 14 hours ago, Manefs23 said: Πως αντιμετώπιζετε τα κουνούπια. Είναι γεγονός επέστρεψαν. Όποιος έχει μηχανήματα και οικολογικές μεθόδους θα ήθελα να τις ακούσω. Ο πατέρας μου αδειάζει ένα αεροζολ την εβδομάδα και αρχίζω και νιώθω ότι μαζί με τα κουνούπια θα πεθάνω και εγώ. Γιαυτό προτιμώ άλλες μεθόδους. Αν εχετε χωρο πχ υπαιθρια η και σε μπαλκονι ας πουμε, μπορειτε να βαλετε αρωματικα φυτα. Ριγανη, θρουμπι, θυμαρι, ματζουραγια, λεβαντα, φασκομηλο. Ειναι παρα πολλα οπου απωθουν τα κουνουπια, αλλα θα πρεπει να γεμισετε και τον ευρυτερο χωρο/χωραφι σας. Υποψην οι βασιλικοι που συνηθως θα δεις να αναφερονται ως εντομοαπωθητικα δεν κανουν το παραμικρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Και τα τσιρότα κάνουν δουλειά, αλλά θες τουλάχιστον δύο την ημέρα. Οπότε είναι σχετικά ασύμφορη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Ευχαριστώ τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω τις περισσότερες λύσεις. Έχουμε πρόβλημα με τα κουνούπια, μένουμε δίπλα σε ρέμα που καταλήγει στα 150 μέτρα κάτω απο την Ποσειδώνος στην θάλασσα στον Σαρωνικό και τα κουνούπια είναι τόσο ισχυρά που έρχονται στο αυτί μου, κάθονται, τα ακούω σαν να μου λένε: "Σε λίγο θα σου πιώ το αίμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 1 minute ago, Manefs23 said: Ευχαριστώ τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω τις περισσότερες λύσεις. Έχουμε πρόβλημα με τα κουνούπια, μένουμε δίπλα σε ρέμα που καταλήγει στα 150 μέτρα κάτω απο την Ποσειδώνος στην θάλασσα στον Σαρωνικό και τα κουνούπια είναι τόσο ισχυρά που έρχονται στο αυτί μου, κάθονται, τα ακούω σαν να μου λένε: "Σε λίγο θα σου πιώ το αίμα". Εχουμε εξοχικη κατοικια οπου ειναι επισης διπλα απο ρεματα και μεχρι να γεμισουμε το κτημα με αρωματικα φυτα, υποφεραμε. Στο παρκο Νιαρχος οπου ειναι επισης αναμεσα απο ρεματα, δεν με εχει τσιμπησει μεχρι σημερα κουνουπι, λογω του οτι ειναι γεματο απωθητικα φυτα. Σκεψου οτι ειμαι ομαδα αιματος Ο οπου θεωρουμαστε κινουμενοι στοχοι για αυτα, και ενω εχω παει χιλιαδες φορες εκει, μεχρι σημερα ειμαι αλωβητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου για μεσα στο σπιτι μιλαμε? για εξω? εχεις φυτα? εισαι πολη ή εξοχη? δεν υπαρχει μονιμη λυση προφανως αλλα υπαρχουν ημιμετρα για καθε χωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Αθήνα, Νότια Προάστια! Στο μπαλκόνι πολλά, αλλά άνοιξε κλεισε τις πόρτες τρυπώνουν κ μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα