Προς το περιεχόμενο

Eshop με προϊόντα τεχνολογιας χωρίς service

mihalis19
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από gianniz_k,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσο λογικό είναι ένα eshop με προϊόντα τεχνολογίας υπολογιστές, κινητά , laptops κτλ να μην έχει service ? 
σε ένα θέμα που έχω μετά από κάποιους μήνες από την αγορά μου λένε ότι πρέπει να το στείλουν στον προμηθευτή τους και ή θα το δει ο προμηθευτής το πρόβλημα ή θα παει στην μαμά εταιρία. Με καλύπτουν κανονικά απλά αναρωτιέμαι για την διαδικασία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
1 ώρα πριν, mihalis19 είπε

Ποσο λογικό είναι ένα eshop με προϊόντα τεχνολογίας υπολογιστές, κινητά , laptops κτλ να μην έχει service ? 
σε ένα θέμα που έχω μετά από κάποιους μήνες από την αγορά μου λένε ότι πρέπει να το στείλουν στον προμηθευτή τους και ή θα το δει ο προμηθευτής το πρόβλημα ή θα παει στην μαμά εταιρία. Με καλύπτουν κανονικά απλά αναρωτιέμαι για την διαδικασία

Και τεχνικό να είχαν, δεν μπορεί να βάλει χέρι σε προϊόν εντός εγγύησης γιατί δεν είναι εξουσιοδοτημένος και θα το βγάλει εκτός εγγύησης. Εκτός αν πρόκειται για κάτι απλό που δεν χρειάζεται να επέμβει στο υλικό, πχ ένα restore ή κάποιο update.

Οι αλυσίδες που έχουν service το ίδιο κάνουν, τα εντός εγγύησης τα στέλνουν στα επίσημα service. Βέβαια η διαφορά είναι ότι ο τεχνικός θα κάνει έναν έλεγχο να δει ότι υφίσταται το πρόβλημα που του περιγράφεις και αν λύνεται με εύκολο τρόπο για να μην κάνει αποστολές χωρίς λόγο

Οκ κατάλαβα. Λογικό ακούγεται 

απλα το είχα απορία.

Το πρόβλημα που έχω είναι ενα hp laptop το οποίο σβήνει χωρίς λόγο. Όμως με τα αρχεία μου τι θα γίνει; Εκεί που θα το πάνε κρατάνε τα backups? Ξέρει κάποιος ; 

Στις 26/5/2024 στις 12:46 ΜΜ, mihalis19 είπε

Οκ κατάλαβα. Λογικό ακούγεται 

απλα το είχα απορία.

Το πρόβλημα που έχω είναι ενα hp laptop το οποίο σβήνει χωρίς λόγο. Όμως με τα αρχεία μου τι θα γίνει; Εκεί που θα το πάνε κρατάνε τα backups? Ξέρει κάποιος ; 

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τα δεδομένα του. Εσύ δηλαδή. Στο service το πιθανότερο είναι πως θα διαγραφούν τα πάντα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...