garoufa1981 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας. Το smartphone που εχω αυτή τη στιγμή πνέει τα λοίσθια.......ώρα για αγορά νέας συσκευής.....θέμα viber......έχω στο viber συνομιλίες σημαντικές (κάποιες από τις οποίες είναι κρυφές) που θα ήθελα να διατηρήσω και στη νέα συσκευή. Αγοράζοντας νέα συσκευή και ενεργοποιώντας σε αυτήν το viber θα ανακτήσω αυτόματα τις συνομιλίες που έχω στην παλιά συσκευή;;;;; Οι κρυφές συνομιλίες πως μπορούν να είναι διαθέσιμες στη νέα συσκευή; Δυστυχώς το τωρινό κινητό είναι σε άθλια κατάσταση, κολλάει απίστευτα, δεν το "βλέπει" καν ο υπολογιστής όταν το συνδέω μήπως και καταφέρω να σώσω κάτι.......οπότε το να δημιουργήσω κάποιο αντίγραφο ασφαλείας από το viber (δεν ξέρω αν γίνεται καν κάτι τέτοιο) είναι νομίζω αδύνατο....... κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.....ευχαριστώ!
Titos301 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 2 ώρες πριν, garoufa1981 είπε Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας. Το smartphone που εχω αυτή τη στιγμή πνέει τα λοίσθια.......ώρα για αγορά νέας συσκευής.....θέμα viber......έχω στο viber συνομιλίες σημαντικές (κάποιες από τις οποίες είναι κρυφές) που θα ήθελα να διατηρήσω και στη νέα συσκευή. Αγοράζοντας νέα συσκευή και ενεργοποιώντας σε αυτήν το viber θα ανακτήσω αυτόματα τις συνομιλίες που έχω στην παλιά συσκευή;;;;; Οι κρυφές συνομιλίες πως μπορούν να είναι διαθέσιμες στη νέα συσκευή; Δυστυχώς το τωρινό κινητό είναι σε άθλια κατάσταση, κολλάει απίστευτα, δεν το "βλέπει" καν ο υπολογιστής όταν το συνδέω μήπως και καταφέρω να σώσω κάτι.......οπότε το να δημιουργήσω κάποιο αντίγραφο ασφαλείας από το viber (δεν ξέρω αν γίνεται καν κάτι τέτοιο) είναι νομίζω αδύνατο....... κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.....ευχαριστώ! Αν εχεις android και πας σε android τοτε ισως εχεις ελπιδα, ανοιγεις viber πατας κατω δεξια περισσοτερα, επιλεγεις ρυθμισεις, λογαριασμος, αντιγραφο ασφαλειας και πατας δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας τωρα, αν εχεις πολλες φωτογραφιες και βιντεο καλα ειναι να μην τα εχει επιλεγμενα γτ θα γεμισει το google drive ειδικα αν χρηαιμοποιεις το δωρεαν πακετο των 15gb, ετσι συγχρονιζονται τα δεδομενα σου στο drive και θα τα εχεις και στο νεο σου κινητο
garoufa1981 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 10 λεπτά πριν, Titos301 είπε Αν εχεις android και πας σε android τοτε ισως εχεις ελπιδα, ανοιγεις viber πατας κατω δεξια περισσοτερα, επιλεγεις ρυθμισεις, λογαριασμος, αντιγραφο ασφαλειας και πατας δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας τωρα, αν εχεις πολλες φωτογραφιες και βιντεο καλα ειναι να μην τα εχει επιλεγμενα γτ θα γεμισει το google drive ειδικα αν χρηαιμοποιεις το δωρεαν πακετο των 15gb, ετσι συγχρονιζονται τα δεδομενα σου στο drive και θα τα εχεις και στο νεο σου κινητο δυστυχώς το κινητό κολλάει απίστευτα....το viber δεν ανοίγει με τίποτα....προσπάθησα να κάνω αντίγραφο ασφαλείας αλλά δεν ανταποκρίνεται ...... 1
chios Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Αυτό που περιμένετε να διαλύσει το παλιό κινητό για να το αντικαταστήσετε δε το καταλαβαίνω, επίσης τι περιμένεις τόσο καιρό και δεν ενεργοποιείς το αντίγραφο ασφαλείας του viber;
hawkpilot Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 10 hours ago, garoufa1981 said: δυστυχώς το κινητό κολλάει απίστευτα....το viber δεν ανοίγει με τίποτα....προσπάθησα να κάνω αντίγραφο ασφαλείας αλλά δεν ανταποκρίνεται ...... Ελευθέρωσε όσο περισσότερο χώρο μπορείς στο κινητό και προσπάθησε πάλι να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Εχεις το viber σε ταμπλετ ή υπολογιστή;Μηπως μπορέσεις απο εκεί να ενεργοποιήσεις το backup ;
garoufa1981 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου Το έχω σε υπολογιστή. Μπορώ να πάρω αντίγραφο ασφαλείας από τον υπολογιστή;;;;;;
stark Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 1 hour ago, garoufa1981 said: Το έχω σε υπολογιστή. Μπορώ να πάρω αντίγραφο ασφαλείας από τον υπολογιστή;;;;;; Όχι.
garoufa1981 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου Άδειασα χώρο τελικά και ενεργοποίησα το αντίγραφο ασφαλείας ....... δημιουργησα αντιγραφο ασφαλείας στο drive.....ανοίγω το drive και δεν βρίσκω τίποτα από viber ......τι δεν κάνω καλά;;;;;;;;;
BertaJourdan Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 4 ώρες πριν, chios είπε Αυτό που περιμένετε να διαλύσει το παλιό κινητό για να το αντικαταστήσετε δε το καταλαβαίνω, επίσης τι περιμένεις τόσο καιρό και δεν ενεργοποιείς το αντίγραφο ασφαλείας του viber; Αφου δουλευει το μασινι... (χιουμορ) παντως αν εχεις μεσα στο κινητο πραγματα που τα χρειαζεσαι οπωσδηποτε τοτε φροντιζεις να παρεις αντιγραφα.
chios Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 2 ώρες πριν, garoufa1981 είπε Άδειασα χώρο τελικά και ενεργοποίησα το αντίγραφο ασφαλείας ....... δημιουργησα αντιγραφο ασφαλείας στο drive.....ανοίγω το drive και δεν βρίσκω τίποτα από viber ......τι δεν κάνω καλά;;;;;;;;; Ούτε πρόκειται να βρεις αυτά τα αντίγραφα, δεν είναι προσβάσιμα, όταν βάλεις το viber στο νέο κινητό θα γίνει επαναφορά από αυτό το αντίγραφο. 3
MariaLog Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου On 25/05/2024 at 22:53, garoufa1981 said: δυστυχώς το κινητό κολλάει απίστευτα....το viber δεν ανοίγει με τίποτα....προσπάθησα να κάνω αντίγραφο ασφαλείας αλλά δεν ανταποκρίνεται ...... δοκιμασες να περασεις το viber στο pc και να κανεις μεσα απο εκει τα backup σου ?
stark Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου On 26/05/2024 at 11:59, garoufa1981 said: Άδειασα χώρο τελικά και ενεργοποίησα το αντίγραφο ασφαλείας ....... δημιουργησα αντιγραφο ασφαλείας στο drive.....ανοίγω το drive και δεν βρίσκω τίποτα από viber ......τι δεν κάνω καλά;;;;;;;;; https://help.viber.com/hc/en-us/articles/9173905938845-Transfer-your-chat-history-from-one-phone-to-another
youlai Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Άκυρη η ερώτηση μου αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να το ρωτήσω άλλαξα συσκευή και έδωσα την παλιά μου χωρίς να σβήσω τα στοιχεία μου σε γνωστό μου πρόσωπο.Ενεργοποιησα στην καινούργια το viber τα δεδομένα από την παλιά διαγράφονται αυτόματα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα