Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου ‘Dark Matter’ Renewed for Second Season at Apple TV+. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου οπως και στο Shogun ετσι και εδω, το υλικο του βιβλιου εχει εξαντληθει εντελως. το οποιο σημαινει οτι και στις δυο σειρες πλεον πρεπει να βρουν σεναριογραφο που να μπορει να κανει εφαμιλη ή και καλυτερη δουλεια αποτι ο αρχικος συγγραφεας. Κραταω λοιπον μικρο καλαθι αλλα μακαρι να τους βγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 17/08/2024 at 13:03, Skywalker333 said: οπως και στο Shogun ετσι και εδω, το υλικο του βιβλιου εχει εξαντληθει εντελως. το οποιο σημαινει οτι και στις δυο σειρες πλεον πρεπει να βρουν σεναριογραφο που να μπορει να κανει εφαμιλη ή και καλυτερη δουλεια αποτι ο αρχικος συγγραφεας. Κραταω λοιπον μικρο καλαθι αλλα μακαρι να τους βγει. Το καλάθι είναι τόσο μικρό που δε φαίνεται. Το Silo να ολοκληρώσουν και ας κάνουν ό,τι θέλουν με το Dark Matter (που μια χαρά έκλεισε, δεν καίγομαι να δω κάτι περισσότερο). Επεξ/σία 18 Αυγούστου από kirileman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Ο συγγραφές του βιβλίου έχει κάνει κάποια posts σε X/twitter με υπόνοιες ότι θα συμμετέχει ενεργά στη δεύτερη season και ότι πιθανώς θα υπάρξει και σχετικό βιβλίο με τη συνέχεια. Μακάρι να κρατήσουν το ενδιαφέρον στη δεύτερη season, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι η ιστορία ήταν για μια season -- και ήδη τράβηξε λίγο από τα μαλλιά το suspension of disbelief, ειδικά με το χειρισμό του "χαμού" προς το τέλος. Το καστ βέβαια ήταν καλό, και δεν λέω όχι σε περισσότερο χρόνο με J. Connelly. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasttam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Εγώ νομίζω ότι ο Σέλντον τα εξηγούσε καλύτερα στην Πενυ για τον Schrödinger και την γάτα του. Την παράτησα στη μέση, αφού η τύχη των πρωταγωνιστών μου ήταν παντελώς αδιάφορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα