Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είχα να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό την προηγούμενη συσκευή μου (android) και τώρα που χρειάστηκα κάποια αρχεία, ξέχασα ποιο κωδικό έχω βάλει για την οθόνη.

Δέχεται κανονικά το fingerprint, αλλά επειδή ήταν κλειστό, λόγω μπαταρίας, θέλει και τον κωδικό.

Έβαλα πάρα πολλούς που θεωρούσα πιθανούς να είχα τότε, πριν δύο χρόνια, αλλά δεν..

Υπάρχει περίπτωση να το ανοίξω χωρίς να σβήσω τα αρχεία μου;

Δεν υπάρχει κάποια επιλογή υπενθύμισης από ότι είδα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, expert23 είπε

Καλησπέρα!

Είχα να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό την προηγούμενη συσκευή μου (android) και τώρα που χρειάστηκα κάποια αρχεία, ξέχασα ποιο κωδικό έχω βάλει για την οθόνη.

Δέχεται κανονικά το fingerprint, αλλά επειδή ήταν κλειστό, λόγω μπαταρίας, θέλει και τον κωδικό.

Έβαλα πάρα πολλούς που θεωρούσα πιθανούς να είχα τότε, πριν δύο χρόνια, αλλά δεν..

Υπάρχει περίπτωση να το ανοίξω χωρίς να σβήσω τα αρχεία μου;

Δεν υπάρχει κάποια επιλογή υπενθύμισης από ότι είδα.

Κάθε 72 ώρες ζητάει το πιν .Ας έχεις το δακτυλικό ενεργό.Αν δεν το θυμηθείς... χλωμό.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Κάθε 72 ώρες ζητάει το πιν .Ας έχεις το δακτυλικό ενεργό.Αν δεν το θυμηθείς... χλωμό.

Με αφήνει σχεδόν κάθε τέσσερα λεπτά τώρα να βάλω τον επόμενο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, expert23 είπε

Με αφήνει σχεδόν κάθε τέσσερα λεπτά τώρα να βάλω τον επόμενο.

αλλο λέω.Σε κανονικές συνθήκες αν έχεις ενεργό το δακτυλικό θα σου ζητάει το πιν κάθε 72 ωρες σαν δικλείδα ασφαλείας.

https://support.google.com/android/thread/117319943/make-pin-patter-password-used-for-backup-only-and-use-fingerprint-for-unlocks-always?hl=en

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αρχείο που πρέπει να σβήσεις είναι /data/system/password.key αν ήταν ενεργοποιημένο το usb debugging. Αν όχι ψάξε αν υπάρχει τρόπος να φλασάρεις το λειτουργικό μέσω υπολογιστή χωρίς τα userdata. Πχ αν είναι samsung μη φλασάρεις το CSC, αν είναι LG φλασάρεις κανονικά με το LGFlashtool 2014, τα αρχεία σου μένουν. Πάντα φλασάρεις την ίδια έκδοση Android που είχε πριν.

Επεξ/σία από KyrGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...