Pintsie Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Καλημέρα σας, Έχω φτιάξει ένα eshop μέσα από το papaki (website builder). Το έχω δημοσιεύσει κανονικά, μπαίνει κανονικά με το domain αλλά εάν βάλεις το domain στην αναζήτηση στο google, βγαίνει μια δοκιμαστική σελίδα (αν πατήσεις "αρχική" βγαίνει στο eshop μου κανονικά). Επικοινώνησα με το papaki και μου είπαν ότι ουσιαστικά αυτή η σελίδα μάλλον υπήρχε κάποια στιγμή δημοσιευτεί όσο έφτιαχνα το eshop και ότι το google σκανάρει κάθε μέρα τη σελίδα μου και εφόσον δεν τη βρίσκει, κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί. Ισχύει όντως; Γνωρίζετε; Το domain είναι bloomique.gr και αν το βάλεις στην αναζήτηση, βλέπεις αυτό: bloomique.gr https://bloomique.gr › test ·Μετάφραση αυτής της σελίδας 10 Μαΐ 2024 — bloomique.gr. REQUEST_SCHEME, https. REQUEST_URI, /test/php/test.php. REQUEST_METHOD, GET. REQUEST_TIME_FLOAT, 1715547379.7396. REQUEST_TIME ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos CoD Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Φτιάξε account στο Google Search Console και σύνδεσε το site σου. Εκεί μετά μπορείς να κάνεις αίτημα για να κατέβουν κατηγοριοποιημένες (indexed) σελίδες από την αναζήτηση. Επεξ/σία 25 Μαϊου από Giorgos CoD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαϊου Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν το γνώριζα καθόλου αυτό! Έβαλα το url εκεί που λέει "Κατάργηση". Σωστά το κάνω; Επίσης, το πρωί ενώ έκανα search το domain, μου έβγαλε την αρχική σελίδα και από κάτω το τεστ. Τώρα πλέον βγάζει μόνο το τεστ. Τυχαίο είναι αυτό; Δηλαδή όσο θα περνάει ο καιρός θα ξαναεμφανίζει την αρχική; Στα seo έχω βάλει πέρα από λέξεις κλειδιά, και το domain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα