Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία από Amazon. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα (βιβλία και τα τρία, σε καινούρια κατάσταση). Θέλω να ρωτήσω, θα μου έρθουν ως πακέτο όλα μαζί ή ένα-ένα; Επίσης, σκέφτομαι ότι έκανα βλακεία  και έπρεπε να παραγγείλω από το αγγλικό ή το γερμανικό άμαζον. Χρειάζεται νέα εγγραφή εκεί, γιατί μια φορά που είχα προσπαθήσει να συνδεθώ δε με έβαζε. Τέλος, η παράδοση γνωρίζετε με ποια εταιρεία κούριερ γίνεται συνήθως; Ευχαριστώ, και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάτε αν τα πήρες από το ίδιο το amazon ή από διαφορετικούς πωλητές. Αν είναι από το amazon λογικά θα έρθουν όλα μαζί.

Δεν χρειάζεται νέα εγγραφή. Με τον ίδιο κωδικό συνδέεσαι σε όλα τα amazon.

Νομίζω με Ελτά ερχονται.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Amazon ακολουθεί την πολιτική της αποστολής των αντικειμένων από την αποθήκη στην οποία είναι πιο άμεσα διαθέσιμα.

Πριν από ένα μήνα παρήγγειλα δυο βιβλία της ίδιας σειράς, τα οποία αποστέλλονταν από την ίδια την Αμερικανική Amazon και ήρθαν με μια εβδομάδα διαφορά.

Κάτι που πρέπει να έχεις υπόψιν σου είναι πως δυστυχώς πλέον η Amazon αποστέλλει τα βιβλία σε έναν απλό χάρτινο φάκελο χωρίς ενδιάμεσο προστατευτικό, όποτε ρίχνεις νόμισμα κάθε φορά όσον αφορά την κατάσταση που θα το παραλάβεις.

Εμένα μου έχει έρθει βιβλίο το οποίο είχε εμφανέστατα σημάδια νερού (Προφανώς βράχηκε σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς) όποτε πλέον παραγγέλνω βιβλία από εκεί μόνο αν δεν τα βρίσκω πουθενά αλλού ή αν η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική με τον ανταγωνισμό.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.

Άκρως ενδιαφέροντα τα όσα αναφέρατε. Ακύρωσα την παραγγελία και θα την κάνω μέσω του γερμανικού άμαζον. Νόμιζα θα έβρισκα και κανένα ταπεινό κουπονάκι, μιας και είμαι καινούριος πελάτης, αλλά μέχρι στιγμής δε λειτουργεί τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...