Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα την πάτησα και εγώ. Το ποσό ήταν μικρό 20 ευρώ. Το μέλος αν και νέο είχε 3 συναλλαγές οι οποίες ήταν βέβαια παθητικές ήταν δήλ αγοραστής. Ίσως έπρεπε να την ψιλιαστω από την άνεση να μου καλύψει και τα μτφ. Πέραν της αρνητικής αξιολόγησης το αναφέρω και σε κάποιον μοντερειτορ να μπαναριστει ο λογαριασμός του ? Ξέρω τα λεφτά πάνε απλά μην την πατήσει άλλος. Επίσης επειδή έγινε μέσω κατάθεσης να αναφέρω και το ονοματεπώνυμο του? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, costacurta είπε

Καλησπέρα την πάτησα και εγώ. Το ποσό ήταν μικρό 20 ευρώ. Το μέλος αν και νέο είχε 3 συναλλαγές οι οποίες ήταν βέβαια παθητικές ήταν δήλ αγοραστής. Ίσως έπρεπε να την ψιλιαστω από την άνεση να μου καλύψει και τα μτφ. Πέραν της αρνητικής αξιολόγησης το αναφέρω και σε κάποιον μοντερειτορ να μπαναριστει ο λογαριασμός του ? Ξέρω τα λεφτά πάνε απλά μην την πατήσει άλλος. Επίσης επειδή έγινε μέσω κατάθεσης να αναφέρω και το ονοματεπώνυμο του? 

Καλημέρα... Να τα αναφέρεις όλα.. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Να τα αναφέρεις όλα.. 

Που στην αξιολόγηση? Πως στέλνω σε μοντερειτορ 

Δημοσ.

εδώ μην αναφέρεις τίποτα διότι δεν επιτρέπεται και καλώς δεν επιτρέπεται. Δε μπορεί ο καθένας να γράφει και να κατηγορεί όποιον θέλει. Δε ξέρουμε τι ισχύει και δεν είμαστε δικαστήριο να κάνουμε τους δικαστές. Δυστυχώς την πάτησες και δε μπορείς να κάνεις τιποτα. Το ποσό είναι μικρό και δεν αξίζει να κινηθείς νομικά. Άσε μια αρνητική απλά. Οι μοντς δεν είναι δικαστές. Και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του κλέφτη να τους πας τι νομίζεις θα κάνουν; Και τον λογαριασμό να του κλείσουν, ανοίγει άλλον. Νέος λογαριασμός κιόλας είπες ότι είναι οπότε σιγά τη ζημιά. Άσε που μπορεί ήδη να έχει και 2ο λογαριασμό.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς ο κόσμος που ζούμε δεν είναι αγγελικά πλασμένος, οπότε την επόμενη φορα προσοχή!.
Να δίνεις σημασία στις αξιολογήσεις και στην παλαιότητα του μέλους στο forum καθώς και να είναι ενεργό μέλος, δηλαδή να έχει δημοσιεύσεις!.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι εννοείται ξέρω την πάτησα απλά ρωτάω για τη τυπική διαδικασία. Έχω ήδη στείλει σε Μοντ. Ούτε καν για νομικά και τέτοια απλά για ενημέρωση σε άλλα μέλη. Για τα υπόλοιπά It is what it is 

Δημοσ.

Αρνητικη στην οποια εξηγεις ολη την κατασταση.
Φυσικα περιμενεις να λαβεις αναλογη αρνητικη

PM στους mod μονο για να σημειωθει,αμα μαζευτουν πολλες αναφορες για το χρηστη ισως σβηστει το account του,αλλα μεχρι εκει.

Αν ειναι μεγαλο το ποσο,καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.
Αν οχι,πηρες ενα φθηνο μαθημα και προχωρας.

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, costacurta said:

Ναι εννοείται ξέρω την πάτησα απλά ρωτάω για τη τυπική διαδικασία. Έχω ήδη στείλει σε Μοντ. Ούτε καν για νομικά και τέτοια απλά για ενημέρωση σε άλλα μέλη. Για τα υπόλοιπά It is what it is 

Ακολουθείς την προβλεπόμενο οδό για να ενημερωθούν τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή αρνητική αξιολόγηση. 

αυτη είναι η τυπική διαδικασία, και την αναφέρεις και στο πρώτο ποστ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...