madkid18 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Καλημερα παίδες. Θα φτιάξω ένα desktop και ζήτω τη βοήθεια σας ώστε να αγοράσω την καλυτερη δυνατή επιλογή .. Το μηχάνημα να βγει έως 500 ευρώ (χωρίς gpu) Η οθονη που εχω είναι 1080p 144hz games που θα παίζω: lol fifa Fortnite pubg εχω φτιάξει αυτό από το eshop μιας και θελω και την συναρμολόγηση ειναι καλές οι επιλογές πως το βλέπετε ; Gpu θα βάλω αργότερα σκέφτομαι για την 3060 η την 4060. ευχαριστω πολύ
TopCLR Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου α) Αν έχεις σκοπό η μητρική να "παραμείνει" με τον 5600 (και να μην βάλεις κάποιον πιο μεγάλο αργότερα) τότε μπορείς να πάρεις και την GIGABYTE B550M DS3H ή την ASUS PRIME B550M-A που είναι λίγο φθηνότερες αλλά έχουν (εκτός από το όνομα) και ένα χρόνο περισσότερο εγγύηση (3 χρόνια). Αν πάλι έχεις σκοπό για δυνατότερο επεξεργαστή αργότερα (κάποιον X3D ίσως) τότε θα πρέπει να πας σε καλύτερη μητρική όπως (από e-shop) ASUS TUF GAMING B550-PLUS, GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2, MSI MAG B550 TOMAHAWK. β) Για δίσκο (Μ.2 1ΤΒ nvme) που θέλεις υπάρχει επιλογή με λίγα παραπάνω: ADATA ASX8200PNP-1TT-C XPG SX8200 PRO 1TB και ο WESTERN DIGITAL WDS100T3B0E BLUE SN580 1TB. Έχουν καλύτερες ταχύτητες (ο SN 580 είναι και pci-e 4.0) και μάλλον περισσότερη αντοχή (μεγαλύτερο MTBF) με ίδια 5ετή εγγύηση από τον Seagate που διάλεξες. γ) Για τροφοδοτικό θα επέλεγα κάποιο κατηγορίας Gold με τουλάχιστον 5 έτη εγγύησης. Δυστυχώς το CORSAIR CP-9020280-EU RM650 650W κοστίζει αρκετά παραπάνω από αυτά που δίνεις στην επιλογή σου. Μην "κατέβεις" πιο κάτω από τον 5600 (π.χ. 5500, 4500 κλπ.) είναι η καλύτερη επιλογή για φθηνά συστήματα. Και η επιλογή των 32GB μοιάζει λογική τώρα που είναι σχετικά φθηνή η μνήμη. Όχι απολύτως αναγκαία (κατά την άποψή μου) γιατί τα 16GB δεν ξεπεράστηκαν απόλυτα ακόμα. Γνωρίζω ότι οι προτάσεις μου "ξεχειλώνουν" το budget αλλά τουλάχιστον στο θέμα του τροφοδοτικού θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Είναι πολύ βασικό κομμάτι του συστήματος που δεν αλλάζουμε εύκολα (τουλάχιστον αν είναι ποιοτικό). Όπως και το κουτί όπου η μόνη μου παρατήρηση (χωρίς να είμαι ειδικός) είναι ότι έχει (πλαστικό) τζάμι μπροστά και όχι σίτα που βοηθάει την καλύτερη ψύξη (και την περισσότερη σκόνη ).
madkid18 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 2 ώρες πριν, TopCLR είπε α) Αν έχεις σκοπό η μητρική να "παραμείνει" με τον 5600 (και να μην βάλεις κάποιον πιο μεγάλο αργότερα) τότε μπορείς να πάρεις και την GIGABYTE B550M DS3H ή την ASUS PRIME B550M-A που είναι λίγο φθηνότερες αλλά έχουν (εκτός από το όνομα) και ένα χρόνο περισσότερο εγγύηση (3 χρόνια). Αν πάλι έχεις σκοπό για δυνατότερο επεξεργαστή αργότερα (κάποιον X3D ίσως) τότε θα πρέπει να πας σε καλύτερη μητρική όπως (από e-shop) ASUS TUF GAMING B550-PLUS, GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2, MSI MAG B550 TOMAHAWK. β) Για δίσκο (Μ.2 1ΤΒ nvme) που θέλεις υπάρχει επιλογή με λίγα παραπάνω: ADATA ASX8200PNP-1TT-C XPG SX8200 PRO 1TB και ο WESTERN DIGITAL WDS100T3B0E BLUE SN580 1TB. Έχουν καλύτερες ταχύτητες (ο SN 580 είναι και pci-e 4.0) και μάλλον περισσότερη αντοχή (μεγαλύτερο MTBF) με ίδια 5ετή εγγύηση από τον Seagate που διάλεξες. γ) Για τροφοδοτικό θα επέλεγα κάποιο κατηγορίας Gold με τουλάχιστον 5 έτη εγγύησης. Δυστυχώς το CORSAIR CP-9020280-EU RM650 650W κοστίζει αρκετά παραπάνω από αυτά που δίνεις στην επιλογή σου. Μην "κατέβεις" πιο κάτω από τον 5600 (π.χ. 5500, 4500 κλπ.) είναι η καλύτερη επιλογή για φθηνά συστήματα. Και η επιλογή των 32GB μοιάζει λογική τώρα που είναι σχετικά φθηνή η μνήμη. Όχι απολύτως αναγκαία (κατά την άποψή μου) γιατί τα 16GB δεν ξεπεράστηκαν απόλυτα ακόμα. Γνωρίζω ότι οι προτάσεις μου "ξεχειλώνουν" το budget αλλά τουλάχιστον στο θέμα του τροφοδοτικού θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Είναι πολύ βασικό κομμάτι του συστήματος που δεν αλλάζουμε εύκολα (τουλάχιστον αν είναι ποιοτικό). Όπως και το κουτί όπου η μόνη μου παρατήρηση (χωρίς να είμαι ειδικός) είναι ότι έχει (πλαστικό) τζάμι μπροστά και όχι σίτα που βοηθάει την καλύτερη ψύξη (και την περισσότερη σκόνη ). το μπάτζετ δε ξεφεύγει αρκετά είναι εντάξει. Σίγουρα θα πάω στο τροφοδοτικό που μου είπες και στον ssd τον πιο γρήγορο. Μητρική πιστεύεις αν βάλω την asus prime b550m θα είμαι κομπλέ για τα παιχνίδια που ζήτησα? Επίσης μπορείς να μου αναρτήσεις και ποια κάρτα γραφικών κατα τη γνώμη σου είναι καλύτερη έως 300-320 ευρώ? Για 1080p gaming θα είναι και δε θέλω να μασάει (είμαι fan nvidia είχα πάρει μια 6600xt στο παρελθόν αλλά μου έκανε drop fps στο fortnite και είχαν πολλοί αυτό το θέμα με της amd kartes) Σε ευχαριστώ πολύ κιόλας για τον χρόνο σου και τις πληροφορίες.
TopCLR Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Η μητρική κάρτα δεν έχει σχέση με τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις. Όπως έγραψα και στο α, ανάλογα τι σκοπούς έχεις για τον επεξεργαστή, επιλέγεις και μητρική. Στην περίπτωσή σου οποιαδήποτε ΑΜ4 (από την φθηνότερη στην ακριβότερη) θα δουλέψει τον 5600. Για την κάρτα γραφικών δεν θεωρώ πως είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου υποδείξω τι να επιλέξεις. Βλέποντας το συγκριτικό στο tom'sHardware θα σου έλεγα για RX 7600 και RTX 4060. Τα παιχνίδια που ανέφερες δεν είναι "βαριά" αλλά τα 144Hz της οθόνης σου (1080) πιθανόν χρειάζονται ό,τι δυνατότερο.
JPaxilleas Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Η Radeon RX 6600 και η RX 7600 είναι πολύ καλές προτάσεις για ανάλυση στα 1080p. Η Radeon RX 6600 είναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών για ανάλυση στα 1080p, θα μπορείς να παίζεις σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση όπου θα είναι εντάξει - ειδικά εάν παίξεις με FSR (με άλλα λόγια είναι μια κάρτα κυρίως για 1080p). Η Radeon RX 7600 είναι σαφώς πιο ισχυρή και θα έλεγα ότι ικανοποιεί κάποιες απαιτήσεις και στα 1440p. Προφανώς θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση αλλά όχι όλα και χωρίς κάποιους συμβιβασμούς (εννοώ με πολλά FPS). Για την αναλυση που θέλεις σε HD σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη από την 6600. Για Radeon διαλέγεις ανάμεσα σε Asus και Gigabyte. Kαι οι δυο είναι αξιόπιστες και με καλή ψύξη (με ένα μικρό πλεονέκτημα να παίρνει ως συνήθως η Asus). Για NVidia και στο εύρος τιμών που αναφέρεις για μια RTX 4060 διαλέγεις ανάμεσα σε Asus, Gigabyte και MSI και ισχύουν επίσης τα παραπάνω. Τώρα εάν ρωτήσεις για Radeon vs NVidia δε θέλω να σε παρασύρω. Υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά και από τις δυο πλευρές. Για την ανάλυση που θες προσωπικά θα διάλεγα την NVidia. Εάν θες περισσότερα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια αποφαση δες εδώ και βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Επεξ/σία 25 Μαϊου από JPaxilleas
madkid18 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 20 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Η Radeon RX 6600 και η RX 7600 είναι πολύ καλές προτάσεις για ανάλυση στα 1080p. Η Radeon RX 6600 είναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών για ανάλυση στα 1080p, θα μπορείς να παίζεις σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση όπου θα είναι εντάξει - ειδικά εάν παίξεις με FSR (με άλλα λόγια είναι μια κάρτα κυρίως για 1080p). Η Radeon RX 7600 είναι σαφώς πιο ισχυρή και θα έλεγα ότι ικανοποιεί κάποιες απαιτήσεις και στα 1440p. Προφανώς θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση αλλά όχι όλα και χωρίς κάποιους συμβιβασμούς (εννοώ με πολλά FPS). Για την αναλυση που θέλεις σε HD σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη από την 6600. Για Radeon διαλέγεις ανάμεσα σε Asus και Gigabyte. Kαι οι δυο είναι αξιόπιστες και με καλή ψύξη (με ένα μικρό πλεονέκτημα να παίρνει ως συνήθως η Asus). Για NVidia και στο εύρος τιμών που αναφέρεις για μια RTX 4060 διαλέγεις ανάμεσα σε Asus, Gigabyte και MSI και ισχύουν επίσης τα παραπάνω. Τώρα εάν ρωτήσεις για Radeon vs NVidia δε θέλω να σε παρασύρω. Υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά και από τις δυο πλευρές. Για την ανάλυση που θες προσωπικά θα διάλεγα την NVidia. Εάν θες περισσότερα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια αποφαση δες εδώ και βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Κατά την γνώμη σας μήπως πιστευέτε πως είναι καλύτερο να πάω σε κάτι τέτοιο? Απο αποψης αναβαθμισης το λέω κιολας επειδή ειναι am5 η μητρικη αm5 οι μνημες ddr5 κτλ. Για 1080p gaming θα αξιζε να παω σε am5 η και με am4 θα είμαι κομπλέ για χρόνια?
JPaxilleas Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Έκανες την ερώτηση του εκατομμυρίου. AM5 ή AM4 Socket. Δες εδώ τα βασικά και τα θετικά και των δυο. Το ΑΜ4 είναι κοντά στο τέλος του (έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα) αλλά ακόμα καλά κρατεί, λόγω των παραπάνω λόγων, του κόστους, κ.λπ. Ένας που έχει καλά υποσυστήματα τώρα σε μια AM4 πλατφόρμα δεν επείγεται να μεταφερθεί σε ΑΜ5. Τα μεταφέρει όλα σε μια ΑΜ5 και αλλάζει τη μητρική και τις μνήμες (και σταδικά αλλάζει τα τα υπόλοιπα χωρίς να βιάζεται). Από την άλλη το AM5 προσφέρει διάφορα τεχνολογικά καλούδια, που όμως δεν υπάρχουν καν ακόμα τα αντίστοιχα προϊόντα να τα υποστηρίξουν. Π.χ. Κάρτες γραφικών δεν υπάρχουν ακόμα να υποστηρίζουν PCIe 5 κ.λπ. Συμπερασματικά για να μη σε ζαλίζω με λεπτομέρειες. Πας σε AM5 πλατφόρμα εάν θέλεις να επενδύσεις σε μια καλή μητρική που να σου παρέχει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και έχεις στο νου σου μελλοντικές αναβαθμίσεις. Η συγκεκριμένη που διάλεξες υποστηρίζει μόνο τους νέους επεξεργαστές της AMD (σειρά 7000) και τις νέες μνήμες DDR5. Όμως δεν υποστηρίζει PCIe 5 ούτε για την κάρτα γραφικών (1 x PCIe 4.0 x16 Slot αντί για 5.0) αλλά ούτε και για τους M.2 Type 2242/ 2260/ 2280 SSD δίσκους (PCIe 4.0 x4 αντί για 5.0). Άρα δεν μπορείς να τη θεωρήσεις και την καλύτερη επένδυση (εάν σκέφτεσαι στο μέλλον όπως είπα να προσθέσεις νέα προϊόντα π.χ. και SSD PCIe 5.0 να βάλεις αυτός θα δουλεύει σαν PCIe 4.0, το ίδιο και η κάρτα η όποια κάρτα PCIe 5 θα υπάρχει). Επειδή όμως οι απαιτήσεις σου είναι σχετικά μικρές (όπως αυτές καθορίζονται από την ανάλυση 1080p) και με αυτή τη μητρική μπορεί να κάνεις τη δουλειά σου (και άντε και στο μέλλον να χριεαστείς μια νέα κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή) θα σου έλεγα ότι ναι μπορείς να πας στη λογική της πλατφόρμας ΑΜ5 (δεδομένου ότι η AMD άλλαξε γραμμή και θα υποστηρίζει την πλατφόρμα και πέραν του 2025).
madkid18 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, JPaxilleas είπε Έκανες την ερώτηση του εκατομμυρίου. AM5 ή AM4 Socket. Δες εδώ τα βασικά και τα θετικά και των δυο. Το ΑΜ4 είναι κοντά στο τέλος του (έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα) αλλά ακόμα καλά κρατεί, λόγω των παραπάνω λόγων, του κόστους, κ.λπ. Ένας που έχει καλά υποσυστήματα τώρα σε μια AM4 πλατφόρμα δεν επείγεται να μεταφερθεί σε ΑΜ5. Τα μεταφέρει όλα σε μια ΑΜ5 και αλλάζει τη μητρική και τις μνήμες (και σταδικά αλλάζει τα τα υπόλοιπα χωρίς να βιάζεται). Από την άλλη το AM5 προσφέρει διάφορα τεχνολογικά καλούδια, που όμως δεν υπάρχουν καν ακόμα τα αντίστοιχα προϊόντα να τα υποστηρίξουν. Π.χ. Κάρτες γραφικών δεν υπάρχουν ακόμα να υποστηρίζουν PCIe 5 κ.λπ. Συμπερασματικά για να μη σε ζαλίζω με λεπτομέρειες. Πας σε AM5 πλατφόρμα εάν θέλεις να επενδύσεις σε μια καλή μητρική που να σου παρέχει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και έχεις στο νου σου μελλοντικές αναβαθμίσεις. Η συγκεκριμένη που διάλεξες υποστηρίζει μόνο τους νέους επεξεργαστές της AMD (σειρά 7000) και τις νέες μνήμες DDR5. Όμως δεν υποστηρίζει PCIe 5 ούτε για την κάρτα γραφικών (1 x PCIe 4.0 x16 Slot αντί για 5.0) αλλά ούτε και για τους M.2 Type 2242/ 2260/ 2280 SSD δίσκους (PCIe 4.0 x4 αντί για 5.0). Άρα δεν μπορείς να τη θεωρήσεις και την καλύτερη επένδυση (εάν σκέφτεσαι στο μέλλον όπως είπα να προσθέσεις νέα προϊόντα π.χ. και SSD PCIe 5.0 να βάλεις αυτός θα δουλεύει σαν PCIe 4.0, το ίδιο και η κάρτα η όποια κάρτα PCIe 5 θα υπάρχει). Επειδή όμως οι απαιτήσεις σου είναι σχετικά μικρές (όπως αυτές καθορίζονται από την ανάλυση 1080p) και με αυτή τη μητρική μπορεί να κάνεις τη δουλειά σου (και άντε και στο μέλλον να χριεαστείς μια νέα κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή) θα σου έλεγα ότι ναι μπορείς να πας στη λογική της πλατφόρμας ΑΜ5 (δεδομένου ότι η AMD άλλαξε γραμμή και θα υποστηρίζει την πλατφόρμα και πέραν του 2025). Ωραία έφτιαξα 2 βuild (1 am4 kai 1 am 5)να μου πεις την γνώμη σου πάνω σε αυτά ακριβώς στο αμ5 όπως βλέπεις έχω βάλει πολύ πιο καλό επεξεργαστή από τον 5600 και μια 1050ti μέχρι πχ τα χριστούγεννα που θα πάρω το δώρο και θα μπορέσω να πάρω μια δυνατή κάρτα. στο αμ4 έχω βάλει την 4060 που θα ειμαι σχετικά κομπλέ για το 1080p Εσύ στην θέση μου σε ποιό από τα 2 θα πήγαινες? Σορυ που σε ζαλιζω απλα θελω να παω στο καλυτερο δυνατο μη κανω λαθος. Και πες μου κιολας αν αυτά που έχω βάλει συνεργάζονται όλα μαζί σαν build.
atheatos Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, madkid18 είπε Ωραία έφτιαξα 2 βuild (1 am4 kai 1 am 5)να μου πεις την γνώμη σου πάνω σε αυτά ακριβώς στο αμ5 όπως βλέπεις έχω βάλει πολύ πιο καλό επεξεργαστή από τον 5600 και μια 1050ti μέχρι πχ τα χριστούγεννα που θα πάρω το δώρο και θα μπορέσω να πάρω μια δυνατή κάρτα. στο αμ4 έχω βάλει την 4060 που θα ειμαι σχετικά κομπλέ για το 1080p Εσύ στην θέση μου σε ποιό από τα 2 θα πήγαινες? Σορυ που σε ζαλιζω απλα θελω να παω στο καλυτερο δυνατο μη κανω λαθος. Και πες μου κιολας αν αυτά που έχω βάλει συνεργάζονται όλα μαζί σαν build. από το AM5 build βγάλε την κάρτα γραφικών και ανέβα σε επεξεργαστή.Πηγαινε σε 8700g και μείνε με τα ενσωματωμένα του μέχρι να πάρεις κάρτα γραφικών. 1
madkid18 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 12 λεπτά πριν, atheatos είπε από το AM5 build βγάλε την κάρτα γραφικών και ανέβα σε επεξεργαστή.Πηγαινε σε 8700g και μείνε με τα ενσωματωμένα του μέχρι να πάρεις κάρτα γραφικών. θα παίζει lol-fortnite? Επισής από τα 2 build εσύ λές καλύτερα το am5(με αναβαθμιση καρτας κάποια στιγμή) ?
atheatos Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Μόλις τώρα, madkid18 είπε θα παίζει lol-fortnite? Επισής από τα 2 build εσύ λές καλύτερα το am5(με αναβαθμιση καρτας κάποια στιγμή) ? Εννοείται ΑΜ5, όσο για τα παιχνίδια που έγραψες θα τα παίζει.
leros2004 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Απο το να δώσει 300€ για τον 8700g και μετά να πάρει κάρτα, χίλιες φορές μια 6600 στα 214€ που εχει στο eshop: https://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-amd-radeon-rx6600-eagle-8gb-gddr6-retail-p-PER.607673 O 8700g έχει νόημα αν σκοπεύεις να μείνεις με τα ενσωματωμένα... Σε Pubg με όλα Low θα παίζεις με κανα 60αρη frames, τέτοια παιχνίδια θέλουν υψηλό frame rate... Επεξ/σία 27 Μαϊου από leros2004 2
madkid18 Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Απο το να δώσει 300€ για τον 8700g και μετά να πάρει κάρτα, χίλιες φορές μια 6600 στα 214€ που εχει στο eshop: https://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-amd-radeon-rx6600-eagle-8gb-gddr6-retail-p-PER.607673 O 8700g έχει νόημα αν σκοπεύεις να μείνεις με τα ενσωματωμένα... Σε Pubg με όλα Low θα παίζεις με κανα 60αρη frames, τέτοια παιχνίδια θέλουν υψηλό frame rate... Πάντως και εσύ συμφωνείς για το am5 συστημα? Ρωτάω τι με συμφέρει πιο πολύ (αν και φιλος μου εφτιαξε συστημα προσφατα με amd ryzen 5500 16gb ram kai 3060 για 1080p gaming και ειναι υπερικανοποιημενος. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι τύπος που θα παίξει assasins creed-harry poter- Παίζω πιο απλά games fortnite pubg lol lineage2(1080p) και κανα χορορ ξερω γω
LouCi4er Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, madkid18 είπε Πάντως και εσύ συμφωνείς για το am5 συστημα? Ρωτάω τι με συμφέρει πιο πολύ (αν και φιλος μου εφτιαξε συστημα προσφατα με amd ryzen 5500 16gb ram kai 3060 για 1080p gaming και ειναι υπερικανοποιημενος. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι τύπος που θα παίξει assasins creed-harry poter- Παίζω πιο απλά games fortnite pubg lol lineage2(1080p) και κανα χορορ ξερω γω Δεν καταλαβαινω τον λογο να πληρωσεις AM5,ουτε για productivity τον προοριζεις τον υπολογιστη,ουτε καμια 7900 ΧΤ εχεις σκοπο να βαλεις.Η μεγαλυτερη καρτα που θα βαλεις ειναι λεμε τωρα μια 7600,το ΑΜ4 εχει επεξεργαστες υπερ υπερ αρκετους για καρτες τετοιας δυναμικοτητας,δεν θα χρειαστεις κατι παραπανω.Παρε ενα 5600 και μια Β550 μητρικη(οχι Biostar),ena RM650(οπως πολυ σωστα επελεξες) και την 6600 που προτεινει ο leros2004 η οποια ειναι αρκετα καλη σαν υλοποιηση και θα εισαι υπεκαλυμμενος.Να διαλεξεις καλο κουτι,δεν συμφωνω με λυσεις koolink και Cougar αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.Η πρωτη συνθεση που εκανες ειναι αρκετα καλη,στο ογδοο ποστ. Επεξ/σία 27 Μαϊου από LouCi4er 2
benign Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Οπως λεει ο Lou. Με ενα καλο συστημα am4 με αυτα που σου ειπε θα εισαι ενταξει για τις αναγκες σου ,οπως τις περιεγραψες,για πολλα χρονια. Σχετικα με τις biostar,δεν ειναι κακη εταιρια,αλλα ειναι στο budget επιπεδο κυριως.Συνηθως εχει ανθεκτικες μητρικες,αλλα χωρις πολλα φρου,φρου. Το bios τους δεν μου αρεσει πολυ,ειναι πρωτογονο.Αλλα δεν ειναι για πεταμα,κανουν για budget συστημα αλλα εννοειται οτι αν διατιθενται σε υψηλη τιμη θα προτιμησεις,αλλες πιο γνωστες .(Gigabyte,MSI,Asus.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα