Προς το περιεχόμενο

Απώλεια διπλώματος

salvador_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν ένα μήνα και κάτι μέρες,  έκανα αίτηση  στο gov.gr για επανέκδοση  διπλώματος λόγο απώλειας,  πλήρωσα το παράβολο  έβαλα τις φωτογραφίες που ζήτησε  και απλα περιμένω  , δεν έχω καμία ενημέρωση  για την εξέλιξη της διαδικασίας.  Πήγα στο υπουργείο  συγκοινωνιών  , να ρωτήσω  ο υπάλληλος  δεν ήξερε καν ,μου είπε θα ρωτήσει  μια συνάδελφο  του που ασχολείται  με της ον λινε  διαδικασίες  , και θα με πάρει τηλέφωνο    δεν πήρε ποτέ..   πήγα να ρωτήσω  σε διεκπεραιωτη   , δεν είχε ιδέα καν τι γίνεται στις online διαδικασίες.  Το μόνο που μου ειπε είναι ότι τα διπλώματα έρχονται  απο την τροχαία  της Καισαριανής 

Έχει κανείς  αντίστοιχη  περίπτωση ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχει γίνει ο κακός χαμός με τις ταυτότητες που πολύ ψεκασμένοι δε πήγαν να βγάλουν και πλέον κάνουν ουρές για να γλιτώσουν το πρόστιμο.

οπότε τα διπλώματα έχουν πάει σε 2η μοίρα.

υπολόγιζε πάντως οτι από μέρα σε μέρα θα εμφανιστεί το δίπλωμά σου. Συνήθως είναι 3-4 εβδομάδες. 

19 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έχει γίνει ο κακός χαμός με τις ταυτότητες που πολύ ψεκασμένοι δε πήγαν να βγάλουν και πλέον κάνουν ουρές για να γλιτώσουν το πρόστιμο.

υπολόγιζε πάντως οτι από μέρα σε μέρα θα εμφανιστεί το δίπλωμά σου. Συνήθως είναι 3-4 εβδομάδες. 

Να εμφανιστεί εδώ, εννοείς  η στο govwallet?

Spoiler

Screenshot_20240525_012801_Chrome.jpg.caa9011f93799495acf644642357da70.jpg

34 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Τι πρόστιμο υπάρχει για τις ταυτότητες;

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Τι σχέση έχουν τα διπλώματα που βγαίνουν απ' το υπουργείο συγκοινωνιών με τις ταυτότητες που βγαίνουν απ' το Υπ.ΠροΠο στα τμήματα ασφαλείας? 

Στο μόνο που υπάρχει συνεργασία μεταξύ των 2 υπουργείων είναι στην εκτύπωση του διπλώματος απ' τη Διεύθυνση διαβατηρίων η οποία όμως δεν εμπλέκεται πουθενά με τις ταυτότητες. 

ΥΓ δεν είναι όλοι ψεκασμένοι όσοι δεν έτρεξαν με το μπούγιο να βγάλουν ταυτότητα. 

Επεξ/σία από Nabuko

Το ίδιο κέντρο βγάζει διπλώματα και ταυτότητες στη Καισαριανή. Έχουν πήξει στις ταυτότητες λόγω λήξεως προθεσμίας και τα διπλώματα έρχονται δεύτερα στις βάρδιες.

Μόλις εκδοθεί περνάει την ίδια εργάσιμη και ηλεκτρονικά. Παραλαβή μετά από 1-2 εργάσιμες από το σημείο που δηλώθηκε για παραλαβή.

• Haha 1

11 ώρες πριν, greekfragma είπε

Έχουν πήξει στις ταυτότητες λόγω λήξεως προθεσμίας και τα διπλώματα έρχονται δεύτερα στις βάρδιες.

τρεχουν να προλάβουν το 2026???

• Like 1
  • Thanks 1

3 minutes ago, Ukforthemoment said:

Tι πρόστιμο είναι αυτό που έγραψες νωρίτερα;

αυτό που θα έρθει και έχουν προγραμματισμένο για όποιον δεν αλλάξει ταυτότητα.

κλασσική συνταγή όπως γίνεται σε όλα. κράτος που τιμωρεί και αποφασίζει για εισπρακτικούς λόγους.

με ρωτάτε λες και ζείτε σε άλλη χώρα.....οκ εσύ ζεις Αγγλία αν και ξέρω οτι γνωρίζεις την ελληνική πραγματικότητα.

• Confused 1

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

αυτό που θα έρθει και έχουν προγραμματισμένο για όποιον δεν αλλάξει ταυτότητα.

κλασσική συνταγή όπως γίνεται σε όλα. κράτος που τιμωρεί και αποφασίζει για εισπρακτικούς λόγους.

Εχεις κάποιο λινκ ή κάτι ;

33 λεπτά πριν, greekfragma είπε

inside info.

grow up

δεν υπαρχει προστιμο, απλα οι ταυτοτητες μετα τον 8ο του 26 θα θεωρουνται ακυρες. 

• Like 3

Spoiler

Η ταυτότητά μου είναι απ' το 2001 :ph34r:

Γλιτώνω την ψειρού;

Με το gov υπάρχουν κολλήματα απ' ότι έχω καταλάβει, κάποιες αιτήσεις δεν ξέρω αν τις βλέπουν καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...