sonikk Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Γεια σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος κάνει την φορολογική του δήλωση και να έχει τσεκαρει αν οι τόκοι καταθέσεων είναι προσυμπληρωμενοι φέτος με την έννοια ότι έχουν μπει στα αντίστοιχα πεδία και όχι στο πίνακα που ανοίγει και σου λέει μεταφορά στην δήλωση. Ή είναι όπως πέρυσι όπου ο καθένας έβαζε ότι του αναλογεί κάνοντας μεταφορά στην δήλωση. Το ρωτάω αυτό γιατί στην δική μου περίπτωση υπάρχουν 4 συνδικαιούχοι. Ευχαριστώ.
Nabuko Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Φορολογικές δηλώσεις 2024 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2024 από Nabuko
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 προσυμπληρωμενοι ηταν σε μενα.ασχετα με τους συνδικαιουχους.δεν ξερω πως τα μοιρασε.στην αρχη νομιζα οτι μου εβαλε μονο σε αυτα που ημουν πρωτο ονομα.αλλα τελικα ειδα οτι με εβαλε σε λιγοτερο απο αυτα που ημουν πρωτο ονομα. αν δηλαδη ειχα πχ 5 λογαριασμους και ημουν πρωτο ονομα και οι τοκοι ηταν 230 ευρω εμενα μου συμπληρωσε αυτοματα 200. 1 hour ago, sonikk said: Γεια σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος κάνει την φορολογική του δήλωση και να έχει τσεκαρει αν οι τόκοι καταθέσεων είναι προσυμπληρωμενοι φέτος με την έννοια ότι έχουν μπει στα αντίστοιχα πεδία και όχι στο πίνακα που ανοίγει και σου λέει μεταφορά στην δήλωση. Ή είναι όπως πέρυσι όπου ο καθένας έβαζε ότι του αναλογεί κάνοντας μεταφορά στην δήλωση. Το ρωτάω αυτό γιατί στην δική μου περίπτωση υπάρχουν 4 συνδικαιούχοι. Ευχαριστώ.
sonikk Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 52 λεπτά πριν, poulinos είπε προσυμπληρωμενοι ηταν σε μενα.ασχετα με τους συνδικαιουχους.δεν ξερω πως τα μοιρασε.στην αρχη νομιζα οτι μου εβαλε μονο σε αυτα που ημουν πρωτο ονομα.αλλα τελικα ειδα οτι με εβαλε σε λιγοτερο απο αυτα που ημουν πρωτο ονομα. αν δηλαδη ειχα πχ 5 λογαριασμους και ημουν πρωτο ονομα και οι τοκοι ηταν 230 ευρω εμενα μου συμπληρωσε αυτοματα 200. Ναι αλλά εγώ προσωπικά ενώ είμαι πρώτο όνομα λόγω ηλικίας και για λόγους ασφαλείας δεν λαμβάνω τους τόκους.Τους παίρνουν άλλοι οι συνδικαιούχοι δηλαδή. Μπορώ να τους σβήσω τους δικούς μου τόκους εφόσον δεν μου δίνουν τίποτα;
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 6 hours ago, sonikk said: Ναι αλλά εγώ προσωπικά ενώ είμαι πρώτο όνομα λόγω ηλικίας και για λόγους ασφαλείας δεν λαμβάνω τους τόκους.Τους παίρνουν άλλοι οι συνδικαιούχοι δηλαδή. Μπορώ να τους σβήσω τους δικούς μου τόκους εφόσον δεν μου δίνουν τίποτα; θα πρεπει να τους δηλωσουν αυτοι οσο ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα