ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 35 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Επειδη με ενδιαφερει το θεμα. Δηλαδη σημερα μετα τις 12 θα πεσουν οι τιμες? Να περιμενω αν αξιζει τον κοπο. Θελω να κλεισω 4 εισητηρια one way (Ελλαδα-Λουξεμβουργο) αλλα αυτη την στιγμη ειναι 500ε το καθενα. Ναι θα ξεκινησει η Aegean προμο για τα γενεθλια της
kostasbm Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 τώρα πια ,από προσωπική εμπειρία,μιας και τα ταξίδια μου είναι μάκρυνα λίγο .. 30 με 40 μέρες πριν και πολλές φορές λιγότερο.....αν κλείσεις στο 5μηνο γιατί βρήκες φτηνό εισιτήριο καλύτερα να το αγοράσεις flex για να μην χάσεις όλο το εισητηριο αν ακυρωσεις γενικά έχουν πάρει χαμπάρι οι μαρκετιστες των εταιρειών ότι όλοι κλείνουν νωρίτερα και κάνουν παιχνίδια
kostasbm Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Κlm μέσω Άμστερνταμ 300 στις 31....ποτέ θέλεις?/ποια ημερομηνία
tounion Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 ντροπη το προμο της aegan 25 να ειναι οι ωρες τους... 1
gorge18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Μια χαρα ειναι οι προσφορες. Μη μου περιμενετε 60% χριστουγεννα ή καλοκαιρι... 1 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Περίμενε και θα δεις.Για να ακριβύνουν και άλλο δύσκολο.Με άλλη εταιρία δεν είναι πιο φτηνά; Ειναι αν παρω 2 πτησεις αλλα εχω και τον σκυλο μαζι και θελω να αποφυγω τις ανταποκρισεις. Εκτος αυτου, πολλες εταιριες δεν δεχονται ουτε καν τα μικρα κατοικιδια στην καμπινα. 1
csontheline Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 On 26/05/2024 at 13:16, G.bar said: Αν είναι να κλείσεις πολυ νωρίτερα πάντως, κλείσε με σοβαρή εταιρία γιατί μου εχει τύχει με τη Wizz πχ να έχω κλείσει 4 μήνες πριν, και 15 μέρες πριν το ταξίδι αλλάζουν τις μέρα και ώρα πτήσης και σε περίπτωση που δεν με βόλευε, δεν ειχα ούτε επιστροφή χρημάτων. Ευτυχώς ειχα κλείσει διαμονή με δωρεάν ακύρωση αλλιώς μόνο «ευκαιρία» δεν θα ήταν. Αυτό δεν παίζει. Σε οποιαδήποτε αλλαγή άνω της 1 ώρας νωρίτερα ή των 3 ωρών αργότερα από την ώρα αναχώρησης, δικαιούσαι ΚΑΙ επιστροφή χρημάτων. Και είναι και λογικό. On 24/05/2024 at 19:38, @topos said: Μιας και κάνω 3 ταξίδια εξωτερικό~5θημερα για κάποιο project σε συγκεκριμένες ημερομηνίες(τις ξέρω ~ένα χρόνο νωρίτερα) ξέρει κανείς ποτέ βρίσκεις την ελάχιστη τιμή? Ισχύει το όσο νωρίτερα καλύτερα? Η παιζει και κάποιο άλλο ενδεχομενο? Προορισμοί -εαν έχει κάποια σημασία- Άμστερνταμ/Βερολινο/Χαγη. Αποσκευες-> μια χειραποσκευη 55x40x20 ~8kg + ένα backpack "σχολικό" ~5kg.Τα κιλά μπορούν να "παιξουν" λίγο αλλά δεν πάνε κάτω από ~10-11kg. Πλέον παίζουν πολλά ρόλο για το πως σου σερβίρουν τις τιμές. Σε γενικές γραμμές έχεις ένα μπούσουλα για το που κυμαίνονται, εφόσον ταξιδεύεις σχετικά συχνά (>2 φορές / έτος) σε συγκεκριμένες διαδρομές. Εναλλακτικά, η aegean έχει το aegean pass που προπληρώνεις για συγκεκριμένες τιμές και συγκεκριμένες διαδρομές. Λογικά τραβάνε δεδομένα μέχρι και από την ανάλυση της οθόνης σου για να σε αντιστοιχίσουν και να βρουν το βέλτιστο σημείο που είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για την εκάστοτε πτήση. Οπότε, είναι αρκετά σχετικό το "πότε". Προσωπικά έχω βρει εξαιρετική τιμή και την προηγούμενη μέρα τέλη Ιουλίου.
tounion Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, gorge18 said: Μια χαρα ειναι οι προσφορες. Μη μου περιμενετε 60% χριστουγεννα ή καλοκαιρι... Γιατι να μην το περιμενουμε ? εως 60% δεν λεει η επικοινωνία ? Σας αρεσει να σας θεωρουν περιορισμένης αντιληψης όλο τον χρόνο ή μονο Χριστούγεννα και Πασχα ? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2024 από tounion 1
gorge18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, tounion είπε Γιατι να μην το περιμενουμε ? εως 60% δεν λεει η επικοινωνία ? Σας αρεσει να σας θεωρουν περιορισμένης αντιληψης όλο τον χρόνο ή μονο Χριστούγεννα και Πασχα ? Μετα απο εδω πηγαινε να τα πεις στις εταιρίες τηλεφωνίας που σου δίνουν εως 50mbps, στις εταιρίες αυτοκινήτων που σου λενε απο τοσες χιλιάδες ευρω και τελος πήγαινε παρε το νεο κινητό απο τοσα ευρώ και μεχρι τόσες άτοκες δόσεις. Τι θέλω να πω; Ά δημοτικού μαρκετινγ... (καλός ή κακός. Δεν ειμαι ειδικός να το κρίνω) Εκτός και αν βγήκες τώρα απο καμια σπηλιά και έπεσες στην διαφήμιση της aegean.
tounion Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, gorge18 said: Μετα απο εδω πηγαινε να τα πεις στις εταιρίες τηλεφωνίας που σου δίνουν εως 50mbps, στις εταιρίες αυτοκινήτων που σου λενε απο τοσες χιλιάδες ευρω και τελος πήγαινε παρε το νεο κινητό απο τοσα ευρώ και μεχρι τόσες άτοκες δόσεις. Τι θέλω να πω; Ά δημοτικού μαρκετινγ... (καλός ή κακός. Δεν ειμαι ειδικός να το κρίνω) Εκτός και αν βγήκες τώρα απο καμια σπηλιά και έπεσες στην διαφήμιση της aegean. καταλαβα.. ολο τον χρονο... κι οχι μονο το δεχεσαι.. βγαινεις και να το δικαιολογησεις κιολας (δις) .... καλυτερα στην σπηλια Επεξ/σία 28 Μαΐου 2024 από tounion
gorge18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tounion είπε καταλαβα.. ολο τον χρονο... κι οχι μονο το δεχεσαι.. βγαινεις και να το δικαιολογησεις κιολας (δις) .... καλυτερα στην σπηλια Τι να κάνουμε. Μου αρέσει να ειμαι ρεαλιστής, την στιγμή που εσυ δεν μπορείς να συλλάβεις την πραγματικότητα. Βγαζε το κεφαλι σου εξω που και που. Καλο θα σου κανει. Στο καλο! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2024 από gorge18 2 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 7 ώρες πριν, tounion είπε Γιατι να μην το περιμενουμε ? εως 60% δεν λεει η επικοινωνία ? Σας αρεσει να σας θεωρουν περιορισμένης αντιληψης όλο τον χρόνο ή μονο Χριστούγεννα και Πασχα ? Στους όρους της προσφοράς λέει για τις εκπτώσεις που αντιστοιχούν σε κάθε περίοδο. Δεν είναι 60% για κάθε περίοδο.
AeonBeliever Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 42 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Στους όρους της προσφοράς λέει για τις εκπτώσεις που αντιστοιχούν σε κάθε περίοδο. Δεν είναι 60% για κάθε περίοδο. Ακριβώς, στους όρους της προσφοράς λέει πως για τις economy θέσεις, ανά περίοδο πόσο ακριβώς ποσοστό έκπτωσης δίνει με κάποια εξαίρεση που επίσης αναφέρει. Βέβαια εγώ που κοίταξα για την περίοδο που έχει 60%, γιατί όντως πρέπει να κάνω ένα ταξίδι τέλη Ιανουαρίου 2025, η έκπτωση που εμφάνιζε στο site της είναι 50% και όχι 60% που αναφέρει στους όρους. Μήπως τα κάνανε μαντάρα ακόμα και στο τι δίνουν τελικά ανά περίοδο;
Keosen Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 15 ώρες πριν, AeonBeliever είπε Ακριβώς, στους όρους της προσφοράς λέει πως για τις economy θέσεις, ανά περίοδο πόσο ακριβώς ποσοστό έκπτωσης δίνει με κάποια εξαίρεση που επίσης αναφέρει. Βέβαια εγώ που κοίταξα για την περίοδο που έχει 60%, γιατί όντως πρέπει να κάνω ένα ταξίδι τέλη Ιανουαρίου 2025, η έκπτωση που εμφάνιζε στο site της είναι 50% και όχι 60% που αναφέρει στους όρους. Μήπως τα κάνανε μαντάρα ακόμα και στο τι δίνουν τελικά ανά περίοδο; Παντως εμεις που κλεισαμε ταξιδι για Jan 25 βγηκε καλη τιμη αλλα συνολικη εκπτωση περιπου 35% Απο ~1000€ βγηκε 625€ (ATH-CDG & CDG-ATH) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα