Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, katergaris79 said:

Το κλειδί είναι στο "έως".

Στους όρους της προωθητικής ενέργειας δεν γράφει 'έως' αλλά αναφέρει συγκεκριμένα τα χρονικά διαστήματα και τις αντίστοιχες εκπτώσεις, που όντως  η μεγαλύτερη έκπτωση είναι 60% θεωρητικά.

20 minutes ago, Keosen said:

Παντως εμεις που κλεισαμε ταξιδι για Jan 25 βγηκε καλη τιμη αλλα συνολικη εκπτωση περιπου 35%
Απο ~1000€ βγηκε 625€ (ATH-CDG & CDG-ATH)

Ναι δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση, γνωρίζω ότι η έκπτωση αφορά μόνο τον ναύλο και όχι όλα τα άλλα επιπρόσθετα αλλά και πάλι, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Είναι απλά ότι σου βγει σαν αποτέλεσμα, για το διάστημα που σε ενδιαφέρει.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναφέρομαι στον τρόπο που το επικοινωνεί η εταιρεία και που ουσιαστικά ήταν ο λόγος της διαφωνίας χθες στο τόπικ. Οι όροι είναι πιο ξεκάθαροι όπως πάντα σε τέτοιες ενέργειες. 

Δημοσ.

απο το email

erms and Conditions:
The offer is valid for all direct and connecting flights across our network one way or roundtrip. Valid for bookings made between 28/05/2024 – 30/05/2024 and travel from 01/07/2024 until 29/03/2025 for flights operated by AEGEAN and Olympic Air. All codeshare flights are excluded. The discount refers to the fare of the ticket, to fuel surcharges (only when applied) and it does not include the airport taxes. 25% discount applies on all Economy fares for travel between 01/07/2024 - 31/10/2024. 50% discount applies on all Economy fares for travel between 01/11/2024 - 13/12/2024. 25% discount applies on all Economy fares for travel between 14/12/2024 - 08/01/2025. 60% discount applies on all Economy fares for travel between 09/01/2025 - 26/02/2025. 25% discount applies on all Economy fares for travel between 27/02/2025 - 04/03/2025. 50% discount applies on all Economy fares for travel between 05/03/2025 - 29/03/2025. No discount is applied on flights from international destination to international destination across our network between 01/07/2024 - 15/09/2024. Fares shown on the reservation system are already reduced by 25%, 50% and 60%. Ticket changes are permitted – relevant charges depend on fare category. In case of ticket cancellation refund policy is applied depending on fare category. The offer applies to Economy class tickets. The offer ends on 30/05/2024 at 23:59 Greek time.

Terms and Conditions for Seats Promo:
The offer for seat purchase is valid between 28/05/2024 – 30/05/2024 for travel dates between 01/07/2024 – 29/03/2025. All codeshare flights are excluded. The offer applies to all seat selections. Up to 30% discount applies on all seat selections for travel between 01/07/2024 - 31/10/2024. Up to 40% discount applies on all seat selections for travel between 01/11/2024 - 29/03/2025. In case of cancellation of the ticket, the seat value is not refundable. In case the reservation includes passengers with special assistance requests, special terms for seat selection apply. In case of ticket change, if the cost of the seat is higher, the additional cost must be paid. The offer applies for all Economy tickets. The promo ends on 30/05/2024 at 23:59 Greek time.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, AeonBeliever είπε

Στους όρους της προωθητικής ενέργειας δεν γράφει 'έως' αλλά αναφέρει συγκεκριμένα τα χρονικά διαστήματα και τις αντίστοιχες εκπτώσεις, που όντως  η μεγαλύτερη έκπτωση είναι 60% θεωρητικά.

Το εως εννοείται οταν βλεπεις στους ορους ημερομηνίες και το αντίστοιχο % 

Εχω πει και αλλη φορα οτι μια καλη πρακτική ειναι να εχεις κατα νου ημερομηνίες και να βλεπεις αλλαγες στις τιμες και σε καποια εκπτωση αν ειναι πραγματική. Και οταν φτανει εκει που μπορεις να δωσεις, τοτε προχωράς. 

Πχ εγω που εχω ενδιάμεσο αθηνα γιατι ειμαι απο νησι. κοιτουσα για cdg αρκετο καιρο και ειδα οτι ανεβηκε λιγο αλλα παλι τωρα επεσε κατω απο οσο το ειχα δει πριν ανεβει. 
Για την ιστορια πηγε τα 2 ατομα πηγαινε ελα με ενδιάμεσο αθηνα για CDG 350 ευρω comfort flex. 

Τωρα υπαρχουν και θα υπαρχουν ατομα που κολλανε σε λεπτομεριες. Υπαρχουν και οι οροι που ακομα και στο insomnia τους αποδέχεσαι για να μπεις. 

Ολα δικα μας, μονο στο σπιτι μας. Στο σπιτι του αλλου, πας με τους όρους του. 

Επεξ/σία από gorge18
Δημοσ.

Και εγώ που μπήκα να ρίξω μια ματιά πάντως σε προορισμούς που έχω βάλει στο μάτι και έχω δει και τι τιμές παίζουν γενικά, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά. Βέβαια δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος/δεν βλέπω κάτι αλλά σίγουρα οι μέρες που βάζω είναι εντος της χρονικής περιόδου που αναγράφουν.

Αρχίζω να πιστεύω ότι μιλάμε για παπάτζα τύπου οι προσφορές ισχύουν σε κάτι τριτοκοσμικούς προορισμούς και το έως 60% μεταφράζεται ως "μεταξύ 0% και 10%"

Anyway δικαίωμα τους, στην τελική λίγο πολύ τα ξέρουμε αυτά τα κόλπα Marketing. Αλλά σίγουρα δεν βλέπω λόγο να τρέξω να προλάβω για να κλείσω εισιτήρια.

Δημοσ.

Αν ψάξεις ψιλοάκυρες περιόδους, έχει καλές τιμές. Π.χ. 140 ευρώ για Ισπανία το Φεβ 25 φλεξ. Αλλά αντίστοιχες τιμές θα παίξουν και BF, οπότε δε θεωρώ οτι αξίζει να κλείσει κάποιος απο τώρα εκτός αν του περισσεύουν λεφτά και ξέρει οτι 100% θα ταξιδέψει (γιατί προφανώς οποιαδήποτε αλλαγή θα κοστίσει ο κούκος αηδόνι αν γίνει με βάση τόσο χαμηλό ναύλο)

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τις αλλες απαντησεις.
Συνηθως οι φτηνοεταιριες εχουν νεκρη περιοδο τον Νοεμβριο για ταξιδι, ειναι σιγουρα μετα το καλοκαιρι και ολοι περιμενουν τα χριστουγεννα, εχω πετυχει τις καλυτερες τιμες τοτε, δευτερος μηνας ειναι ο Φεβρουαριος.
Εαν εχεις συγκεκριμενες ημερομηνιες δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.
Καποιες εταιριες δινουν το πρωτο εισητηριο φτηνα και τα επομενα αρχιζουν και ανεβαινουν λιγο εως πολυ. Ποτε θα βρεις το πρωτο εισητηριο θελει ψαξιμο και δεν ξερω να απαντησω, δεν εχω δει παντως καποια περιοδο να ειναι πιο φτηνα η αγορα εισητηριων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, safridia είπε

Δεν εχω διαβασει τις αλλες απαντησεις.
Συνηθως οι φτηνοεταιριες εχουν νεκρη περιοδο τον Νοεμβριο για ταξιδι, ειναι σιγουρα μετα το καλοκαιρι και ολοι περιμενουν τα χριστουγεννα, εχω πετυχει τις καλυτερες τιμες τοτε, δευτερος μηνας ειναι ο Φεβρουαριος.
Εαν εχεις συγκεκριμενες ημερομηνιες δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.
Καποιες εταιριες δινουν το πρωτο εισητηριο φτηνα και τα επομενα αρχιζουν και ανεβαινουν λιγο εως πολυ. Ποτε θα βρεις το πρωτο εισητηριο θελει ψαξιμο και δεν ξερω να απαντησω, δεν εχω δει παντως καποια περιοδο να ειναι πιο φτηνα η αγορα εισητηριων

Σωστα.
Εγω στο αρχικο booking πηρα τιμη γυρω στα 40€ φθηνοτερα αλλα εσκασε για καποιο λογο το payment, μετα μου το εβγαζε 40€ κριβοτερα, οποτε και το εκλεισα μην ανεβει κ ιαλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Keosen είπε

Σωστα.
Εγω στο αρχικο booking πηρα τιμη γυρω στα 40€ φθηνοτερα αλλα εσκασε για καποιο λογο το payment, μετα μου το εβγαζε 40€ κριβοτερα, οποτε και το εκλεισα μην ανεβει κ ιαλλο.

Το εχω παθει και εγω παλιότερα. το εκανα απο κινητό και καπου κολλησε. το άφησα ετσι και το εκανα απο την αρχη και ηταν κανα 50αρικο που λες και εσυ ακριβοτερο...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερον ημέρα μπορείς να κάνει κράτηση αεροπορικών εισιτήριων μέσω τηλεφώνου? Ή μόνο μέσω internet γίνεται πλέον?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Candela είπε

Σήμερον ημέρα μπορείς να κάνει κράτηση αεροπορικών εισιτήριων μέσω τηλεφώνου? Ή μόνο μέσω internet γίνεται πλέον?

Δοκιμαστε μεσω κάποιου ταξιδιωτικού γραφείου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Candela είπε

Συνήθως χρεωνουν περισσοτερο για κρατησεις μεσο τηλ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω παρατηρησει χρονια τωρα οτι γενικα Νοεμβριο παιζουν καλες τιμες σε αεροπορικα σε πολεις της Β. Ευρωπης

μαλλον λογω κρυου,ειναι λιγο μεταβατικος μηνας, οι περισσοτεροι δουλευουν, δεν ξερω. Παντως 2 φορες που εχω παει Παρισι και Λονδινο παντα Νοεμβριο πετυχα τα φτηνοτερα

Επισης, γενικα η BF της Aegean αξιζει. Το βαζεις στοχο μια φορα το χρονο να κλεινεις να πηγαινεις ενα ταξιδακι στας Ευρωπας minimum. Τοσα και τοσα χαλαμε σε παπαριες απο εδω και απο εκει

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω για Aegean & Black Friday. Έκλεισα για δύο άτομα Ηράκλειο-Λισαβώνα-Ηράκλειο (μέσω Αθήνας πάντα όχι απευθείας) για τον Οκτώβριο του 25 στα €370 με flex.

Πριν δεν έπεφτε κάτω από 500€. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...