Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι φοιτήτρια και μέχρι στιγμής έχω εργαστεί αδήλωτα κάνοντας ιδιαίτερα σε παιδιά δημοτικού, ιδιαίτερα σε φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου και λυκείου, φύλαξη παιδιών στο σπίτι, και εκπόνηση φοιτητικών εργασιών για άλλους φοιτητές επί πληρωμή. Όλα αυτά όμως είναι αδήλωτα προφανώς. Στο βιογραφικό μου, επειδή ψάχνω δουλειά σε τομείς όπως επιμέλεια κειμένων, κέντρα απασχόλησης παιδιών κτλ, αυτές οι δουλειές θα είναι υπερβολικά χρήσιμες. Γίνεται στο βιογραφικό να συμπεριλάβεις αδήλωτες δουλειές, τέτοιου τύπου, όπως ιδιαίτερα?  (Φοβάμαι επίσης επειδή είναι αδήλωτες, ότι θα εμφανιστεί κάποιος μαλάκας και απο καπρίτσιο θα κάνει καμία καταγγελία ότι δούλευα μαύρα). Έχω σκεφτεί απλά να αναφέρω προφορικά στη συνέντευξη για αυτές τις δουλειές, αλλά αρχικά αν δουν κενό βιογραφικό δεν πρόκειται να φτασω καν μέχρι τη συνέντευξη, και δεύτερον, σε περίπτωση που τα πω εκείνη τη στιγμή, θα μου πει γιατί δεν τα γράφεις. Άλλωστε ποιος μου λέει εμένα μετά ότι θα θυμάται ότι η τάδε του είπε οτι εκτός απο αυτα που λέει εδω έχει κάνει και άλλες 4 δουλειές. ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Δημοσ.

Τα βάζεις κανονικά.  Δεν θα κάνει κανένας καταγγελία αλλά και να κάνει δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, ούτε και θα ασχοληθεί κάποιος.

Αν σε ρωτήσουν ποτέ και θέλεις τους λες ότι είναι μαύρα, δεν χρειάζεται ανάλυση για το καθεστώς που δούλευες αυτό που ενδιαφέρει στο βιογραφικό σου είναι η εμπειρία και τα skills που απέκτησες.

Δημοσ.

Εγώ θα τα έβαζα κανονικά κι αν ρωτούσαν θα τους έλεγα ότι ήταν απλήρωτη εργασία/πρακτική.

• Like 2
Δημοσ.

Τα βάζεις κανονικά, αυξάνει πολύ τις πιθανότητες για σε καλέσουν για συνέντευξη αν έχεις εργαστεί, ειδικά όταν υπάρχει και συνάφεια.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αδήλωτες δουλειές σε βιογραφικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...