Fubar.gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Καλημέρα, σκοπεύω να ανοίξω eshop και είμαι στη διαδικασία αναζήτησης παρόχου ePOS για τις πληρωμές. Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος να μήν επιλέξω Viva και να πάω με τη λύση της συστημικής τράπεζας? Μου αρέσει η Viva γιατι έχει πολλές επιλογές πληρωμής (google pay, apple pay), έχει δυνατότητα αποθήκευσης της κάρτας και επίσης το UI είναι σύγχρονο και όχι όπως στους άλλους παρόχους που την ώρα της πληρωμής είναι σαν να μεταφέρεσαι σε site του 1998
1comment Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Καλημέρα, σκοπεύω να ανοίξω eshop και είμαι στη διαδικασία αναζήτησης παρόχου ePOS για τις πληρωμές. Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος να μήν επιλέξω Viva και να πάω με τη λύση της συστημικής τράπεζας? Μου αρέσει η Viva γιατι έχει πολλές επιλογές πληρωμής (google pay, apple pay), έχει δυνατότητα αποθήκευσης της κάρτας και επίσης το UI είναι σύγχρονο και όχι όπως στους άλλους παρόχους που την ώρα της πληρωμής είναι σαν να μεταφέρεσαι σε site του 1998 Κι εγώ βιβα έχω αλλά αν είχα πολλές συναλλαγές θα επέλεγα τράπεζα για να μπορώ να κάνω ανάληψη κιόλας. Και για να μην έχω το βραχνά να τα χαλάω όλα σε αγορές με κάρτα για να πληρώσω τη μικρότερη προμήθεια (αν δεν, η προμήθεια είναι πάνω από 1,5%).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα