raid_av Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Ρε παιδια με το ιδιο account σε εναν υπολογιστη το youtube εχει την κλασικη μορφη και σε αλλο υπολογιστη μου εχει παει τα σχολια δεξια αντι για κατω απο το βιντεο , ξερει κανεις πω εγινε αυτο και εαν υπαρχει δυνανοτητα και στον αλλον υπολογιστη να παω τα σχολια παλι απο κατω και οχι δεξια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, raid_av είπε Ρε παιδια με το ιδιο account σε εναν υπολογιστη το youtube εχει την κλασικη μορφη και σε αλλο υπολογιστη μου εχει παει τα σχολια δεξια αντι για κατω απο το βιντεο , ξερει κανεις πω εγινε αυτο και εαν υπαρχει δυνανοτητα και στον αλλον υπολογιστη να παω τα σχολια παλι απο κατω και οχι δεξια ? Το youtube δοκιμάζει καινούργια διάταξη, σε κάποιους αλλάζει σε άλλους όχι. Ένας τρόπος ειναι να εγκαταστήσεις αυτό το extension https://ublockorigin.com/ (κάτω στη σελίδα έχει για διάφορα platforms) αφού το κάνεις εγκατάσταση (1) πατάς επάνω στο εικονίδιο, μετά ρυθμίσεις (στα γρανάζια) (2) "Τα φίλτρα μου" (3) Κάνεις copy paste αυτό youtube.com##+js(set, yt.config_.EXPERIMENT_FLAGS.kevlar_watch_grid, false) (4) Πατάς "Εφαρμογή αλλαγών" EDIT: Αν δεν λειτουργεί... (5) Τσεκάρεις εκεί που γράφει "Επιτρέψτε προσαρμοσμένα φίλτρα που απαιτούν εμπιστοσύνη" και ξανά "Εφαρμογή αλλαγών" Επεξ/σία 24 Μαϊου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
im2004 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Σε εμένα το γύρισε ξανά στο παλιό ύστερα απο ενα μήνα, χωρίς να κάνω κάτι και αφου το ειχα συνηθήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαϊου On 25/05/2024 at 16:14, im2004 said: Σε εμένα το γύρισε ξανά στο παλιό ύστερα απο ενα μήνα, χωρίς να κάνω κάτι και αφου το ειχα συνηθήσει. Οντως μου το γυρισε και εμενα απο μονο του μετα απο κατι μερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα