Johnkeppas Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σας. Θα περάσω τους επόμενους μήνες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία. Έχει κάποιος υπόψιν του με ποιον τρόπο μπορώ να μου στείλουν κάποια πράγματα σε κούτα (ρούχα κυρίως και μερικά άλλα) οικονομικά; Έκανα μια αναζήτηση αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος κοντά στο χιλιάρικο. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
DrLo Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) "Έχω" στείλει 2 κούτες με την ecoparcel Μια Σλοβενία - Σουηδία, περίπου 50x40x25 10kg με 35 ευρώ ... Όλα πήγαν μια χαρά Τώρα βρίσκομαι σε dispute και chargeback process μέσω Revolut/visa για μια αποστολή Σλοβενια-Ελλαδα 50x40x35 περίπου 14 κγ 42 ευρώ ... Αλλά λένε ότι περάσανε να κάνουν pickup και δε βρήκαν .. λένε ... Τον shipper και επειδή δεν είχα πληρώσει το έξτρα για flexible delivery λένε ότι το κάνουν cancel και όχι refund και ζητάνε 5 ευρώ για νέα παραλαβή ... Customer service χαλιά .. Με λίγα λόγια, αν βάλεις το flexible και είσαι σίγουρος ότι θα είσαι σπίτι, θα δουλευ το κουδούνι κλπ κλπ κλπ Είναι μια επιλογή που ίσως αξίζει. Η 1η μου εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή. Η 2η χάλια. Προσωπικά θα έψαχνα κάτι που θαπιρουσα να τις παραδώσω εγώ κάπου και αντίστοιχα να πάω να τις πάρω από όπου είναι. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από DrLo 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Αν είναι ρούχα αγόρασε τα εκεί. Για αποστολή κοίτα και ταχυδρομείο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν είναι ρούχα αγόρασε τα εκεί. Για αποστολή κοίτα και ταχυδρομείο. Να φανταστώ στην Πορτογαλία τα παντελόνια έχουν 5-10 ευρώ και τα t-shirt 1-2 ευρώ για να τον συμφέρει να το κάνει αυτό Υγ Τα βρακια χάρισμα!
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, Manefs23 είπε Να φανταστώ στην Πορτογαλία τα παντελόνια έχουν 5-10 ευρώ και τα t-shirt 1-2 ευρώ για να τον συμφέρει να το κάνει αυτό Υγ Τα βρακια χάρισμα! Μπορεί να έχουν και τόσο ,1000ρικό σίγουρα δεν έχουν. 1
SeNNinhA Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Υπάρχουν πάντα και οι κλασικές μεταφορικές εταιρίες (φορτηγά) που στέλνεις πολύ οικονομικά αλλά πρέπει να τα παραλάβεις από αποθήκη τους και να έχουν συνεργασία και με αποθήκη σε πόλη που σε βολεύει 2
SeNNinhA Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 10 ώρες πριν, Johnkeppas είπε Καλησπέρα σας. Θα περάσω τους επόμενους μήνες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία. Έχει κάποιος υπόψιν του με ποιον τρόπο μπορώ να μου στείλουν κάποια πράγματα σε κούτα (ρούχα κυρίως και μερικά άλλα) οικονομικά; Έκανα μια αναζήτηση αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος κοντά στο χιλιάρικο. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Επισης οι αεροπορικές έχουν επιλογή για ασυνόδευτο δεμα/βαλιτσα. Ο παραλήπτης το παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο. 1
SeNNinhA Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Πχ μεταφορικες (απο τυχαια γρηγορη αναζητηση στο δικτυο): Μεταφορές Ελλάδα Πορτογαλία - αποστολή δεμάτων - Κόστος (spourgitis.gr) Μεταφορές Ισπανίας - Πορτογαλίας | Διεθνείς Μεταφορές απο και προς Ισπανία Πορτογαλία (elxis-sa.com) Αλλες Υπηρεσίες αποστολής από Ελλάδα στην Πορτογαλία (2024) - Eurosender We provide global logistic solutions for business | Packeta.com City Sender - Στείλε ένα δέμα-Ευρώπη-Οικονομικά,Γρήγορα,Ασφαλές Το πιο φθηνο ειναι απλη μεταφορικη. Ελαχιστο κοστος. Τα φορτηγα φευγουν καθε Πεμπτη νομιζω και κανουν εως μια βδομαδα να παραδωσουν. Εχω φερει μηχανή απο Αγγλια χωρις καν να ειμαι εκει για την φορτωση. Την παρελαβα Λαρισα. Κοστος ηταν περιπου 350 ευρω εαν θυμαμαι καλα (πριν πολλααα χρονια). Εαν ειναι να πληρωσεις πολλα τοτε κλεινεις αεροπορικο με εξτρα αποσκευες και ερχεσαι και τα παιρνεις μονος σου και κανεις και την βολτα σου να δεις συγγενείς και φιλους. Ηρθα με 3 μεγαλες βαλιτσες και ενα ποδηλατο την αλλη φορα απο Αγγλια.
Johnkeppas Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Θα ψαχτώ με την απλή μεταφορική. Γιατί δεν θα είναι πράγματα που θα βιάζομαι. Εκτός αν στείλει κάνα τάπερ η ελληνίδα μάνα. 😁
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Αν δεν εχεις φυγει ηδη, παρε εξτρα βαλιτσα και χωσε μεσα οτι θες. Απο μεταφορικες δοκιμασε τον σπουργιτη. Νομιζω με DHL συνεργαζεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα