aetos1988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ένα benchmark του παιχνιδιού : https://www.computerbase.de/artikel/gaming/cod-black-ops-6-benchmark-test.90101/seite-2#abschnitt_benchmarks_in_full_hd_wqhd_und_ultra_hd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δεν ασχολούμαι γενικότερα με τα skins. Δηλαδή να τα κάνω χρυσά και τέτοια. Απλά ανεβάζω lvl όσο παίζω για να είμαι έτοιμος και για την συγχώνευση δτο Warzone x BO6. Νέο patch Να αναφέρεται στο Packet Burst? Tuesday, October 29th, 2024 Stability Added various server-side stability fixes. Ούτε και γω, απλώς είπα φέτο για πρώτη φορά να δείξω πόσο έχω καεί έτσι για λίγο! @7nisiotis το έκανα χρυσό τελικά το mx4, στο έστειλα να το καμαρώσεις! Τόσο παίχτης να ουμε! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Έχω επιστρέψει σε εποχές Mw3 με κάψιμο όλη μέρα... Προσωπικά το βρίσκω τεχνικά άρτιο στο δικό μου σύστημα. To multiplayer του είναι απόλαυση, για εμένα άλλωστε τα CoD πάντα είχαν το καλύτερο gunplay και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος ανταγωνιστής σε αυτό που προσφέρει σαν παιχνίδι. Τα zombie επίσης τα βρίσκω διασκεδαστικά αν και θα ήθελα 1-2 χάρτες παραπάνω. Πάντως χαίρομαι πολύ, που μπορώ επιτέλους να παίξω CoD χωρίς να πρέπει να πληρώνω 60€. Ήταν και ο βασικός λόγος που ήλπιζα να ολοκληρωθεί το deal της MS με την Activision. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τα crashes νομίζω είναι στο campaign μόνο και με max settings. Πολλοί ρίχνουν το φταίξιμο στο upscaling, με το οποίο έχει θέμα και το Diablo 4 οπότε κάτι δεν πάει καλά. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Με το απλό gamepass μπορούμε να δούμε το game ή απαιτεί το ultimate; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 03:45 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 03:45 πμ 2 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Με το απλό gamepass μπορούμε να δούμε το game ή απαιτεί το ultimate; Αν μιλάμε για pc τότε με το Game Pass PC έχεις φουλ πρόσβαση στο παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ (επεξεργασμένο) Παιχνιδάρα ! Σπάνια παίζω fps shooting games (multi) είμαι πιο πολύ του single player αλλά το bo6 multiplayer είναι το καλύτερο που έχω παίξει εως τώρα, πολύ πιο ευκολα κιλλς σε σχέση με Pubg/fortnite/Battlefield κ.α. Εχω κολλήσει.Εχω φτάσει 19 Lvl απο χθές που το ξεκίνησα Και δεν έχω δει και χαxxors εως τώρα νομίζω ..εσεις τι λέτε έχετε δει χαxxors στο BO6? Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:01 μμ από MrGalaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. Σάββατο στις 08:00 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:00 πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. Σάββατο στις 10:57 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:57 πμ Με 6 στα 10 παιχνίδια να έχω packet burst & packet loss δε γίνεται δουλίτσα όμως και έχω και ανοιχτές πόρτες και open nat. Με βγάζει από τον ρυθμό εκτός από σπαστικό που είναι το lag. Όσο για haxxorz πέσαμε χθες το βράδυ σε έναν, που κλείδωνε κεφάλια και έριχνε σαν να μην υπάρχει αύριο, μόλις lvl10, ρίξαμε τα σχετικά reports. Το παιχνίδι όμως χρειάζεται content άμεσα, είναι υπερβολικά λίγες οι πίστες, κυρίως tdm και hardpoint που παίζουμε γίνονται τρομερά επαναλαμβανόμενες. Σίγουρα ότι βάλουν σε 2 βδομάδες θα ναι ανάσα. Κατά τα άλλα το camo grind καλά το πάω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 05:59 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:59 πμ (επεξεργασμένο) Έλυσα το θέμα του lag. Έβαλα το texture streaming (θα το βρείτε στα graphics μέσα) στο minimal και του έδωσα παραπάνω χώρο, από 32 το πήγα 64gb. Ολη την Κυριακή ως τώρα, δε ξανά έκανε ούτε μια φορά το packet burst+lost και ήμουν lag free, όπως και ο φίλος μου τα ίδια - εκείνος απλώς έδωσε έξτρα χώρο. Τώρα πόσο χάνουμε οπτικά, δε μπορώ να πω, δεν είδα διαφορά τρελή 😝. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:02 πμ από xtrmsnpr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 πμ Σκέφτομαι να πάρω το pc game pass γιατί δεν θέλω να δώσω 80€ για κάτι που δεν παίζει να παίξω για πάνω από 1 μήνα. Χρειάζεται το ultimate ή μπορώ και στο απλό να παίξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 πμ 45 minutes ago, Silverage said: Σκέφτομαι να πάρω το pc game pass γιατί δεν θέλω να δώσω 80€ για κάτι που δεν παίζει να παίξω για πάνω από 1 μήνα. Χρειάζεται το ultimate ή μπορώ και στο απλό να παίξω; Υπάρχει στο απλό Pc game pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 πμ 53 λεπτά πριν, Silverage είπε Σκέφτομαι να πάρω το pc game pass γιατί δεν θέλω να δώσω 80€ για κάτι που δεν παίζει να παίξω για πάνω από 1 μήνα. Χρειάζεται το ultimate ή μπορώ και στο απλό να παίξω; Με το απλό pc gamepass των 12€ το παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 μμ (επεξεργασμένο) Θα ήθελα πολύ να δω omnimovement και γενικά τη πολύ πιο smooth και γρήγορη κίνηση του black ops 6 και στο warzone, πραγματικά αν παίξεις λίγο black ops 6 δε μπορείς να γυρίσεις πίσω στο modern warfare κάτι έχουν κάνει και ο χειρισμός είναι τόσο smooth και άμεσος που έχω να το δω χρόνια αυτό σε cod. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:29 μμ από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα