SabotazNic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Συγγνωμη αν θελω να ξεκινησω το campaign θα πρεπει να μπαινω παντα πρωτα απο την μ$@!@κια το call of duty hq και μετα να το κανω launch μεσα απο εκει , να με πεταει στο desktop και μετα να ξεκιναει παλι απο την αρχη ; Δεν υπαρχει τροπος να μπαινω κατευθειαν στο campaign ; Tι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε . Ασε τα craσαρισματα και τα visual bugs . Κριμα και το mission design φαινοταν πολυ πιο ενδιαφερον απο τα προηγουμενα Εδω σε αγορασμενο mw19, οταν το ανοιγες (τουλαχιστον μεχρι το mw2 μιας και δεν εχω ασχοληθει απο τοτε), με καθε νεο cod αλλαζε το Loading screen, το menu κτλ με βαση το καινουργιο που εβγαινει και εμπαινε σε 2η μοιρα το αγορασμενο που ειχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου On 26/10/2024 at 12:27, xtrmsnpr said: Επειδή δεν είχα ασχοληθεί με το πόσο κάνει και κανείς δε βλέπω να λέει τίποτα. Τι 80€ η απλή έκδοση ρε σεις στο pc, πάμε καλά? Όσο πέφτει η πειρατεία τοσ8 θα ανεβαίνουν οι τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, kinitos είπε Όσο πέφτει η πειρατεία τοσ8 θα ανεβαίνουν οι τιμές Παίζει και να ισχύει αυτό που λες όσο τραγικό και να ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2 hours ago, nikos5800 said: Παίζει και να ισχύει αυτό που λες όσο τραγικό και να ακούγεται Δυστηχως ισχύει. Σκέψου όταν είχε πειρατεία το πς1 και πσ2 ποσο έκαναν τα παιχνίδια. Ίδια εποχή και σε πισι . Μετά το πσ3 και εποχή που άρχισε το ονλαιν γκειμιννγκ να είναι σε προτεραιότητα και έτσι δεν είχε νόημα να το κατεβάσεις πως άρχισαν οι τιμές να ανεβαίνουν. Και πλέον δεν πωλείται καν σε φυσική μορφή που είχε 2να ξεφτίλα κόστος κάτω του 2ευρω αλλά έλεγες ένα κουτί ένα dvd ένα εξώφυλλο. Και η τιμή ανεβαίνει μιας και δεν το θες πειρατικό αφού 95% σε αυτο ας πούμε το παιχνίδι το θέλει για μουλτι. Άρα υποχρεωτικά το αγοράζεις δεν έχει κανένα φόβο και εκει που παλια έλεγες πούλησα 10 εκατομμύρια αντίτυπα και μπήκα μέσα και έκλαιγαν για την πειρατεία και ότι η τιμή είναι υψηλή λόγο πειρατείας, τώρα που έπρεπε να πέφτει η τιμή είναι τώρα ανεβαίνει. Το ξέρουν και το ξέρουμε όλοι. Τώρα οππιπς λέει το αντίθετο οκ ας είναι με τους κλέφτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Στις 26/10/2024 στις 8:04 ΜΜ, noFEARgr είπε Συγγνωμη αν θελω να ξεκινησω το campaign θα πρεπει να μπαινω παντα πρωτα απο την μ$@!@κια το call of duty hq και μετα να το κανω launch μεσα απο εκει , να με πεταει στο desktop και μετα να ξεκιναει παλι απο την αρχη ; Δεν υπαρχει τροπος να μπαινω κατευθειαν στο campaign ; Tι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε . Ασε τα craσαρισματα και τα visual bugs . Κριμα και το mission design φαινοταν πολυ πιο ενδιαφερον απο τα προηγουμενα Γμσε τα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgalas1991 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Κατέβασα το παιχνίδι στο ps5 Και στο campaign στο The grade με πετάει έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 φορες μου διαγραφηκαν τα saves . Ειδικα την δευτερη φορα ειχα προχωρησει και κανα 4ωρο . Απαραδεκτο τελειως , δεν ξαναασχολουμαι μεχρι να βγει patch . Αν το ειχα αγορασει και δεν ηταν στο gamepass θα εκανα refund Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Lol, πέφτει και διαγραφή στα saves τώρα ? Εγώ το άφησα και περιμένω patch γιατί βαρέθηκα τα crashes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έπαιζα 4ωρα σερί στο gamepass και τώρα στο steam πάλι, και δεν έχει κρασαρει ποτές, πάλι καλά. Το πιο άθλιο είναι το lag που υπάρχει online σε τελείως random στιγμές σκάει packet burst+lost και έτσι θα πάει όλο το round. Έχει τραγικά λίγες πίστες για να παίξουμε. Επίσης άθλιο είναι το campaign - όταν το τερματίσω θα επανέλθω, μη πετάξετε κάνα spoiler. Και ακόμα πιο τραγικό είναι ότι πρέπει να παίξω από την αρχή το campaign τώρα στο steam, γιατί το παιχνίδι cross progression στο sp δεν έχει. Οπότε ότι είχα κάνει στο gamepass, έμεινε εκεί. Tα saves μου παραμένουν άθικτα. Δε θα αντέξω να ξεκινήσω και 3η φορά το sp... Στο σαββατιατικο patch πάντως δεν έφτιαξαν κάτι από αυτά https://www.callofduty.com/patchnotes/2024/10/bo6-preseason-patch-notes Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Έπαιζα 4ωρα σερί στο gamepass και τώρα στο steam πάλι, και δεν έχει κρασαρει ποτές, πάλι καλά. Το πιο άθλιο είναι το lag που υπάρχει online σε τελείως random στιγμές σκάει packet burst+lost και έτσι θα πάει όλο το round. Έχει τραγικά λίγες πίστες για να παίξουμε. Επίσης άθλιο είναι το campaign - όταν το τερματίσω θα επανέλθω, μη πετάξετε κάνα spoiler. Και ακόμα πιο τραγικό είναι ότι πρέπει να παίξω από την αρχή το campaign τώρα στο steam, γιατί το παιχνίδι cross progression στο sp δεν έχει. Οπότε ότι είχα κάνει στο gamepass, έμεινε εκεί. Tα saves μου παραμένουν άθικτα. Δε θα αντέξω να ξεκινήσω και 3η φορά το sp... Στο σαββατιατικο patch πάντως δεν έφτιαξαν κάτι από αυτά https://www.callofduty.com/patchnotes/2024/10/bo6-preseason-patch-notes 12 map's και ζήτημα οι τρεις να λένε κάτι, άστο ξέχασα εσύ έλεγες ότι είναι παιχνιδσρα 😂, δεν πιστεύω να αλλαξες γνώμη τόσο γρήγορα.Α ξέχασα αυτό το recon perk speciality που βλέπεις στους τοίχους όταν κάνεις spawn,καταστρέφει όλο το παιχνίδι στο face of playlist . Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ICE-T είπε 12 map's και ζήτημα οι τρεις να λένε κάτι, άστο ξέχασα εσύ έλεγες ότι είναι παιχνιδσρα 😂, δεν πιστεύω να αλλαξες γνώμη τόσο γρήγορα.Α ξέχασα αυτό το recon perk speciality που βλέπεις στους τοίχους όταν κάνεις spawn,καταστρέφει όλο το παιχνίδι στο face of playlist . Αχ σε παρακαλώ. Ξαναπηγαινε πίσω και διάβασε τι είχα γράψει, καλό θα σου κάνει. Επίσης ξαναδιάβασε και το σημερινό post, και ελπίζω να βρεις την άκρη στο χάος του μυαλού σου. Γιατί ούτε παιχνιδαρα έγραψα ποτέ ότι είναι, ούτε και ότι ξενέρωσα κάπου. Ναι το mp είναι αρκετά καλό ασχέτως τις λίγες πίστες, ότι ωραίο είχε η beta, το έχει και τώρα, το sp είναι σάπιο. Καλή σου συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το campaign δεν το λες Call of Duty αλλά κάτι άλλο. Δεν το τελείωσα ακόμα αλλά καμία σχέση με το Black Ops 1 που δεν ήθελες να τελειώσει. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, Psycho_Warhead said: Lol, πέφτει και διαγραφή στα saves τώρα ? Εγώ το άφησα και περιμένω patch γιατί βαρέθηκα τα crashes. Δεν έχω ούτε ένα crash από Day1. Έπαιζα χθες, με μερικά μισάωρα διαλείμματα (μένοντας στο μενού) από τις 8 το βράδυ έως τις 3 παρά. Μόνο τα graphics settings που άλλαξα δε μου πήρε και γυρνούσε στα προηγούμενα απ' αυτά που είχα ορίσει με restart του παιχνιδιού. Κατά τ άλλα εκτός του 'packet burst' φαίνεται solid. Υ.Γ. Σε αυτόν τον τίτλο και στο Mw3 δουλεύει σωστά και το HAGS (windows) οπότε παίζω με ενεργοποιημένη την ρύθμιση αυτή. Δίνει μερικά καρέ. 6 hours ago, xtrmsnpr said: Έχει τραγικά λίγες πίστες για να παίξουμε. Ισχύει. Αν και σχετικά ωραίες οι περισσότερες, σαν να ταν λίγες μου έδωσαν την εντύπωση. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου @7nisiotis να δοκιμάσουμε φέτος να κάνουμε χρυσό κάνα γκανι? Λέω τα mx4 και το καλασνίκοβα από τα AR. Αλλά τα σπέσιαλ καμο του mx4 ζητάνε τρελά πράγματα που ακόμα και εγώ ο γαμάτος δε ξέρω πως θα τα βγάλω. Και από smg τα c9 και pdw, χωρίς να τα έχω παίξει καθόλου. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ πριν κάτι τέτοιο, ελπίζω να μη σιχαθω το grind τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 3 minutes ago, xtrmsnpr said: @7nisiotis να δοκιμάσουμε φέτος να κάνουμε χρυσό κάνα γκανι? Λέω τα mx4 και το καλασνίκοβα από τα AR. Αλλά τα σπέσιαλ καμο του mx4 ζητάνε τρελά πράγματα που ακόμα και εγώ ο γαμάτος δε ξέρω πως θα τα βγάλω. Και από smg τα c9 και pdw, χωρίς να τα έχω παίξει καθόλου. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ πριν κάτι τέτοιο, ελπίζω να μη σιχαθω το grind τους. Δεν ασχολούμαι γενικότερα με τα skins. Δηλαδή να τα κάνω χρυσά και τέτοια. Απλά ανεβάζω lvl όσο παίζω για να είμαι έτοιμος και για την συγχώνευση δτο Warzone x BO6. Νέο patch Να αναφέρεται στο Packet Burst? Tuesday, October 29th, 2024 Stability Added various server-side stability fixes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα