ICE-T Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Βασικά έχει μια θολούρα και πρέπει να ανεβάσεις αρκετά το sharpening για να καθαρίσει. Κατά τα άλλα ναι, δεν είναι next-gen και ούτε πρόκειται να είναι αν δεν σταματήσουν το support για PS4/X1. Να ζητάνε 75 ευρώ είναι κατάντια από την στιγμή που είναι δωρεάν με το game pass + παρά είναι απαιτητικό στην χρήση GPU χωρίς λόγο . Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Για όποιον έχει gamepass, καλό είναι να τελειώσει το campaign και να παίζει λίγο ξύλο στο MP αλλά μέχρι εκεί. Για 70+ ευρώ ούτε λόγος εννοείται.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, xtrmsnpr said: Εξοδουχος στρατιώτη? Με γνωστό από το στρατό, που είναι εκτός από καλός φίλος και γείτονας πια, μαζί και με δική του παρέα από τη δουλειά μαζευτήκαμε και ψήσαμε μπιφτεκάρες και μπριζολάρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, ICE-T είπε Counter strike 2 θυμίζουν τα γραφικά , για κονσόλα PS4 ότι πρέπει είναι . Δε με απασχολεί και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια, ούτε και ξέρω πως είναι τα γραφικά του cs2. Και δε τα σχολίασα καν τα γραφικά ως συνήθως. Ούτε και την εταιρεία νομίζω την απασχολούν μιας και βγάζει ένα mainstream παιχνίδι και προσπαθεί να είναι προσιτό σε όσους περισσότερους γίνεται. Χωρίς να θέλω την δικαιολογήσω, αλλά it's just business. Και το cod είναι ποπκορν, όποιος το αντιμετωπίζει έτσι, μόνο κερδισμένος θα βγεί. Αυτό που με ενδιαφέρει το παιχνίδι το παραδίδει, είναι fun2play και έχει ωραίο gunplay κάτι που τα 2 τελευταία cod δεν ήταν. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δε με απασχολεί και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια, ούτε και ξέρω πως είναι τα γραφικά του cs2. Και δε τα σχολίασα καν τα γραφικά ως συνήθως. Ούτε και την εταιρεία νομίζω την απασχολούν μιας και βγάζει ένα mainstream παιχνίδι και προσπαθεί να είναι προσιτό σε όσους περισσότερους γίνεται. Χωρίς να θέλω την δικαιολογήσω, αλλά it's just business. Και το cod είναι ποπκορν, όποιος το αντιμετωπίζει έτσι, μόνο κερδισμένος θα βγεί. Αυτό που με ενδιαφέρει το παιχνίδι το παραδίδει, είναι fun2play και έχει ωραίο gunplay κάτι που τα 2 τελευταία cod δεν ήταν. Fun to play επειδή ήταν beta,στο κανονικό παιχνίδι που θα δουλεύει το SBMM , και δεν θα κάθονται οι περισσότεροι παίχτες να δοκιμάζουν όπλα, μανούβρες με τις βουτιές κτλ,κτλ, έλα να μου πεις, μετά μην λες αλλά., θα συμφωνήσω μόνο ότι τα 2 τελευταία COD ήταν παπατζα ολικής. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από ICE-T 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ICE-T είπε στο κανονικό παιχνίδι που θα δουλεύει το SBMM Μη με λες τέτοια τώρα. Δεν ήμασταν ωραία αγαπημένοι τόση ώρα? Γιατί τώρα με κάνεις έτσι? Αλήθεια δε λειτουργεί τώρα? Γιατί νομίζω ότι έχει, βλέπω δηλαδή ότι όταν το πάω τάπα, μετά έρχονται φάπες και ηρεμώ πάλι 😅. Πάντως δεν είναι αυτό που το κάνει ευχάριστο. Είναι ευχάριστο! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Χρόνια τώρα λέμε εδώ τα ίδια. Αλλά κάθε κολ κάνεις τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Ειδικά από τότε που είναι cross play ευτυχώς (όταν παλιά λέγαμε κάντε το έτσι έλεγαν δεν γίνεται κάλιο αργά παρά ποτε) Βρισκεις παίκτες αμέσως. Την πλάκα την έχει Το σπάσιμο νεύρων το ίδιο Αυτός ο συνδυασμός είναι και ένα πράγμα ώστε να σε κρατάει Τα γραφικά γενικά δεν είναι τα καλύτερα αλλά από τα καλύτερα. Έχει προσθέσει τόσα πράγματα που πρέπει να φας 24ωρα για να δοκιμάσεις τα πάντα και ίσως γιαυτό κάθεσαι σε ένα σετ απ που σε βολεύει. Εγώ πλέον για το μόνο που έχω ένσταση σοβαρή (τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε) είναι η απαράδεκτη τιμή. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από Praetorian Έφυγαν τα περι πειρατείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos30x Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Έχω ξεχάσει το κωδικό από το blizzard...δεν μπόρεσα να κάνω restart...τον νεω κοδικο επενα με Facebook...έχω βάλει και το authenticator μπωρο να το χρησποισω....για να ξεκληδωσω τον λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, panos30x είπε Έχω ξεχάσει το κωδικό από το blizzard...δεν μπόρεσα να κάνω restart...τον νεω κοδικο επενα με Facebook...έχω βάλει και το authenticator μπωρο να το χρησποισω....για να ξεκληδωσω τον λογαριασμό Έρχεσαι ειρηνικά; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos30x Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Ναι.εχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης στο blizzard υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, panos30x είπε υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει Η blizzard! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos30x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα εχω ένα id στη activation έχασα το παλιό email..πώς βρω. Από την εταιρεία..για να μήν το χάσω..έκανα στο steam λογαριασμό.ευχαριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Παιδιά παραιτούμαι, δε βγάζω άκρη με τον τύπο, όποιος θέλει be my guest. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου On 25/09/2024 at 11:46, xtrmsnpr said: Έρχεσαι ειρηνικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, panos30x είπε Καλησπέρα εχω ένα id στη activation έχασα το παλιό email..πώς βρω. Από την εταιρεία..για να μήν το χάσω..έκανα στο steam λογαριασμό.ευχαριστο Microsoft is waiting for @panos30x call 🤣 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από vorlon68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα