xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το SBMM παραμένει το νούμερο 1 πρόβλημα πάντως για τους casuals. Αυτό^ Πάλι στη μάπα θα το τρώμε; Μας έχει ταράξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/7/2024 στις 11:52 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Αυτό^ Πάλι στη μάπα θα το τρώμε; Μας έχει ταράξει. Xdefiant παίξε μέχρι να βγει το BO6, που δεν έχει SBMM . Επεξ/σία 19 Ιουλίου από ICE-T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 21/8/2024 στις 8:26 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε κουραστικό τρέιλερ, θα μπορούσε να ήταν ο μισός χρόνος. Το μαχαίρι θα το πετάμε και θα το κάνουμε βόλτα στον άερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Στις 11/6/2024 στις 11:13 ΜΜ, 7nisiotis είπε Δε θέλουν να πάει παρακάτω το πράγμα. Ούτε σε γραφικά , ούτε με μια πιο ρεαλιστική εμφανισιακή νότα -κάτι που έκανε τότε το reboot σε γραφικά, με μια αρκετά φωτορεαλιστική εμφάνιση, punchy- ήχους όπλων με αυθεντικοτητα & ζωντανια και δυνατά , πειστικά Weapon animations-reloads) Παίξτε εσείς Cod για τα γραφικά και τους ήχους. Αφήστε με εμένα να παίζω για να βγαίνω πρώτος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 12 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Αφήστε με εμένα να παίζω για να βγαίνω πρώτος! Πολύ σκληρός! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 12 hours ago, GreekMonkey said: Παίξτε εσείς Cod για τα γραφικά και τους ήχους. Αφήστε με εμένα να παίζω για να βγαίνω πρώτος! χιούμορ προφανώς) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Open BETA στις 30/8. Call of Duty Black Ops 6 Open Beta PC Requirements Minimum Specifications: OS: Windows 10 64 Bit (latest update) CPU: AMD Ryzen 5 1400 or Intel Core i5-6600 RAM: 12 GB Video Card: AMD Radeon RX 470 or NVIDIA GeForce GTX 1060 or Intel Arc A750 Video Memory: 3 GB Storage Space: SSD Required Network: Broadband Internet connection Sound Card: DirectX Compatible Recommended Specifications: Recommended specs to run at 60 FPS in most situations with all options set to high OS: Windows 10 64 Bit (latest update) or Windows 11 64 Bit (latest update) CPU: AMD Ryzen 5 1600X or Intel Core i7-6700K RAM: 16 GB Video Card: AMD Radeon RX 6600XT or NVIDIA GeForce RTX 3060 Video Memory: 8 GB Storage Space: SSD Required Network: Broadband Internet connection Sound Card: DirectX Compatible Recommended Drivers for AMD/NVIDIA: AMD: 24.8.1 NVIDIA: 560.70 INTEL: 32.0.101.5768 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Αν έχεις game pass παίζεις την μπετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, kinitos said: Αν έχεις game pass παίζεις την μπετά? Ναι από αύριο... Btw πήγα να δω αν εχει preload, ή έστω να κάνω login να ειμαι έτοιμος αλλά εχει μπετώσει το xbox app σε μένα. Δοκίμασα όλα τα updates τόσο του Xbox App, Services, Microsoft Store αλλά τζίφος. Ε τώρα φορμάτ σιχαίνομαι να κάνω... οπότε στην open beta στο Steam. Γενικότερα πολύ προβληματικό και σιχαμένο όλο το microsoft-store-services-xbox/app σόι στα Windows. Γεμάτο bugs. 0x89235107 κατά το login στο Xbox App FIXED - με κουλό τρόπο 1) Με Revo Unistaller (μαζί με την έξτρα λειτουργία για καταχωρήσεις που υπάρχουν - δεν θα κάνει διαφορά αν τα σβήσετε μέσω από το control panel/unistall) - διαγραφή ότι 'Xbox App', 'Xbox Services', βρείτε εκτός του ' Microsoft Store' και 'Xbox Game Bar', 'Xbox Game Speech', 'Xbox Identity Provider' 2) Repair/επιδιόρθωση (ή εγκατάσταση αν δεν υπάρχει) το MicrosoftEdgeWebview2Setup 3) Εγκατάσταση ξανά το Xbox App από το Store 4) Log in Επεξ/σία 30 Αυγούστου από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 hour ago, 7nisiotis said: Ναι από αύριο... Btw πήγα να δω αν εχει preload, ή έστω να κάνω login να ειμαι έτοιμος αλλά εχει μπετώσει το xbox app σε μένα. Δοκίμασα όλα τα updates τόσο του Xbox App, Services, Microsoft Store αλλά τζίφος. Ε τώρα φορμάτ σιχαίνομαι να κάνω... οπότε στην open beta στο Steam. Γενικότερα πολύ προβληματικό και σιχαμένο όλο το microsoft-store-services-xbox/app σόι. Γεμάτο bugs. 0x89235107 Τελικά για εμένα που δεν έχω κονσόλα το game pass είναι οκ η καλύτερα το ultimate γιατί λίγο που έβλεπα τις διαφορές στην ουσία έβλεπα για κονσόλα εκτός ναν κατάλαβα λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 4 hours ago, kinitos said: Τελικά για εμένα που δεν έχω κονσόλα το game pass είναι οκ η καλύτερα το ultimate γιατί λίγο που έβλεπα τις διαφορές στην ουσία έβλεπα για κονσόλα εκτός ναν κατάλαβα λάθος Άνοιξε το Nvidia App Beta και δες αν σου έδωσε δώρο x1 μήνα 'PC Game Pass'. Αν ναι, κάνεις ένα νέο dummy account τριτοτέραρτο σε hotmail, έπειτα τον κάνεις activate εδώ https://account.microsoft.com/billing/redeem. Ανοίγεις το Xbox app στα windows, log in με το account αυτό και τέλος. Για τις διαφορές κλπ τσέκαρε εδώ το thread: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πιο ωραίο το νέο movement σύστημα, αλλά κατά τα άλλα μια απ' τα ίδια είναι. Αν δεν αλλάξει η μηχανή γραφικών.. Επίσης, αυτό που ξεκινάνε όλα τα Call of Duty από ένα κεντρικό menu στο οποίο πρέπει να μπεις πρώτα και μετά να κάνει launch ο τίτλος που θες, μου την σπάει. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από Psycho_Warhead 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Δεν είναι COD Black Ops, περισσότερο Modern Warfare III θυμίζει, αυτά παθαίνεις όταν έχεις 10 youTubers να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και το τι θέλει και καλά ο κόσμος 😂 ζητάνε και 75 ευρώ κιόλας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα